Digidexo.com

Om hårsekken narkotika tester

Har dere mistanker om tenåringen din og ulovlig narkotikabruk, men ønsker ikke å anklage uten bevis? Alt du trenger å teste dine tenåringer er noen hår fra puten sin og du kan ha dem privat testet. Hårsekken narkotika testing er nøyaktig, diskret og mindre pinlig enn urinanalyse eller spytt testing. Disse testene viser hel rekke stoffer som er inntatt i løpet av de siste 90 dagene. Brukes av politi og arbeidsgivere for sin nøyaktighet og jukse-proof resultater, flere og flere foreldre bruker hårsekken dopingtest metode for å oppdage narkotika i sine barn før konfrontere dem om deres illegale rusmidler.

Misforståelse

Selv om spesielle anti-narkotika deteksjon shampo er på markedet som hevder å vaske bort alle bevis på narkotikabruk fra håret, disse preparatene er ubrukelig. Bleach vil ikke arbeide for å vaske bort stoffet bevis i hårsekkene og vil heller ikke noen annen type såkalt "flushing" metoden.

Funksjon

Hårsekken narkotika test kits (se Ressurser), er nøyaktige testing kits som du sender bort med hårprøver for vitenskapelig narkotika testing. Et fullt spekter av narkotika tatt av den mistenkte rusmisbruker er avslørt av denne testingen.

Typer

Hårsekken narkotika testing avslører hva som har blitt inntatt. Enten det er marihuana, metamfetamin, opiater, kokain, Fensyklidin (PCP), eller ecstasy du har solid bevis for narkotikabruk før konfrontere den mistenkte.

Betydning

Når du mottar hårsekken narkotika testing kit, samle en hår prøve og plassere den i konvolutten og sende ut for testing. Hele prosessen er diskret og privat. Når resultatene blir returnert du vil ha en nøyaktig oversikt over alle legemidler som har blitt brukt som selv de minste spor dukker opp i resultatene.

Historie

Som narkotika sirkulere i blodet hårsekkene blir næret av dette skjemt blod resulterer i gjenværende rester av noe stoff som har vært brukt i løpet av de siste 90 dagene til å dukke opp på hårsekken test. Liten spor av metabolitter blir fanget i sentrum av hårets kjernen og det ikke er mulig å bli kvitt dette bevis på noen måte.