Digidexo.com

Herbal Bihulebetennelse Cure

Ifølge Mayo Clinic, oppstår akutt bihulebetennelse når hulrommene rundt nesegangene bli betent og hoven. Resultatet av dette er smerter og pustevansker. Nesen føles full og irritert og det kan føre til hodepine. Bihulebetennelse kan være forårsaket av en forkjølelse eller infeksjon, og er en svært vanlig klage i den kalde årstiden. Urte behandling er en naturlig måte å lette bihulebetennelse.

Ingefær

Ta ingefær for å hjelpe med bihulebetennelse. Ingefær har vært brukt til å behandle forkjølelse, slim, hoste og bronkitt. Den beste måten å ta ingefær er å lage en te. Skrell ingefær og skjær den. Legg den i en gryte med vann og kok den i 20 minutter. Filtrere vannet og tilsett sitron eller honning for smak og nippe te. Dette kan gjøres etter behov.

Peppermynte

Peppermynte er veldig beroligende til bihulene. Peppermynte bør også bli gjort til te. Begynn med friske mynteblader. Disse kan kjøpes hos din lokale matbutikk i urte delen. Riv bladene flere ganger for å slippe peppermynteolje. Bruk 2 ss. av blader til fire kopper vann. Kok opp vannet til å koke og tilsett bladene. La bladene til å koke i ca 20 minutter og sil væsken. Legg din favoritt søtningsmiddel og drikke.

Eucalyptus

Kok eucalyptus blader for å bruke som en inhalant. Eucalyptus fungerer bra for å åpne bihulene og lette betennelser. Kok eukalyptusblader og fjern fra varmen. Hold hodet 12 inches bort fra toppen av potten og inhalerer dampen. Dette vil krympe hovne vev i sinus hulrom.

Lakris

Ta én 500 mg kapsel av lakris to ganger om dagen for bihulebetennelse. Dette bør tas i fem dager, og deretter vente to dager før du tar det igjen. Lakris hjelper bygge opp immunforsvaret og er en utmerket anti-inflammatorisk urte behandling.

Echinacea

Echinacea er en urte behandling som brukes til å bygge immunsystemet. Det sies å lindre hevelse og betennelse i bihulene. Disse tablettene kan finnes på de fleste stoff butikker. Anbefalt dosering er 500 til 1000 mg av munnen tre ganger om dagen. Du bør ikke ta solhatt for mer enn to uker av gangen. Ta tablettene i to uker, og slutte å bruke i to uker før du begynner å ta tablettene igjen.