Digidexo.com

Slik Cure brennende øyne

Slik Cure brennende øyne


Burning øyne kan være et resultat av en rekke faktorer, inkludert overdrive og belastning, allergier, tørr eller infeksjon. For å finne årsaken til ubehag, er det viktig å besøke en optiker for observasjon og diagnose. Hvis du opplever brennende øyne som et symptom på et vanlig problem som tørrhet, er det en rekke behandlinger som kan bidra til å lindre ubehaget.

Slik Cure brennende øyne

•  Fyll luftfukteren med varmt vann, som beskrevet i produsentens instruksjoner. Plugg den inn i en stikkontakt. Plasser luftfukteren i nærheten av din arbeidsplass eller sengen din for å erstatte fuktighet i luften og hydrat øynene dine.

Bruk over-the-counter øyedråper flere ganger daglig. Bruk en som har blitt formulert for din spesifikke tilstand. Brenning kan bli avløst av hydrering og medisinske egenskaper av naturlige tåre dråper, så snakke med lege eller apotek om dråpene som er riktig for deg.

Spør legen din om tilgjengelige medisiner for behandling av dine brennende øyne. Hvis du arbeider med en infeksjon eller allergi, kan medisinert dråper være avgjørende for helbredelse øynene og lindre brannsår og betennelse. Følg instruksjonene nøye.

Hint

  • Gå til legen din dersom brenning vedvarer eller er ledsaget av betennelse, rødhet, eller smerte.