Digidexo.com

Skin Bivirkninger av 5-HTP

Skin Bivirkninger av 5-HTP


Den kjemiske 5-hydroksytryptofan eller 5-HTP er fremstilt naturlig i kroppen. Men det er også tilgjengelig som et supplement, produsert fra griffonia simplicifolia anlegget ligger i Vest- og Sentral-Afrika. Den 5-HTP produseres i kroppen er avledet fra den kjemiske tryptofan, kjent for å være sovemiddel som finnes i høsttakke kalkun. Etter det blir 5-HTP, den kjemiske gjennomgår en annen konvertering til å bli serotonin, som kontrollerer atferd og stemninger. Den 5-HTP supplement har også bivirkninger som manifesterer gjennom huden.

Eosinofil Myalgi syndrom

Selv om 5-HTP ikke har vist seg å forårsake eosinofil myalgi syndrom, er syndromet forbundet som en potensiell bivirkning av stoffet. EMS symptomer relatert til huden er overdreven blåmerker, røde flekker, små blister-lignende støt, og mulig hevelse. EMS ble forårsaket av urenheter i den syntetiske forløper for 5-HTP, kalt L-tryptofan.

Utslett

Allergiske reaksjoner er mulig med 5-HTP. De forekommer i form av elveblest og skinn utslett. Dette kan skyldes en allergi mot planten at tillegget er avledet fra, mer enn supplement selv. I tillegg til elveblest og utslett, er tegn på en 5-HTP allergi kløe, hevelse og pustevansker.

Serotonin syndrom

5-HTP konverterer til serotonin i kroppen. Legge til et tillegg på samme kjemiske kan skape en overflod av serotonin. Resultatet kan bli serotonergt syndrom. Det oppstår når det er for mye av den kjemiske i kroppen. Det manifesterer på huden som gåsehud. Men i resten av kroppen, kan symptomene variere fra hutrende til anfall, feber og bevisstløshet.

Drug Interaction

Tar 5-HTP med visse medisiner kan også føre til en negativ reaksjon på huden. Kombinere 5-HTP med stoffet Carbidopa, en Parkinsonâ € ™ s sykdom behandling, kan føre til at huden blir tykk og hard. Huden vil også bli betent, likner sykdommen sklerodermi. Interaksjoner med narkotika Imitrex, Maxalt, Amerge, og Zomig (migrene medisiner) kan føre til serotonergt syndrom. Tillegget 5-HTP er kjent for å ha flere legemiddelinteraksjoner, så ta stoffet mens under oppsyn av en medisinsk faglig. I tillegg fortelle på apoteket om supplement når du fyller en ny resept.