Digidexo.com

Hvordan bygger jeg en Spa Closet?

Hvordan bygger jeg en Spa Closet?


Med det hektiske tempoet i våre liv i dag, er det ikke alltid mulig å ta seg tid til å besøke et spa. Men teller helse nå mer enn noensinne, og det er derfor det er viktig å ha verktøy for god helse på fingertuppene. Hvis du trenger å forynge deg selv i løpet av noen minutter, kan du bygge din egen personlige spa inne i et skap. Et spa skapet kan være et interessant tillegg til ditt hjem og en ideell måte å slappe av etter en lang dag på jobb.

Bruksanvisning

Din Spa Closet

•  Samle personlig pleie elementer: spa skapet skal inneholde elementer som er relevant for din livsstil og vil forynge deg effektivt. For eksempel, tilbringer du mye tid på føttene? Da bør du vurdere å investere i den nyeste foten kremer, peppermynte og flavored skrubb, rensing skum gels, fuktighetsgivende kremer, pedikyr elementer, fot mykgjørende kremer og en elektronisk fot spa. Hvis du kan splurge, er en bærbar elektronisk fot massasje en avslappende tillegg. Fokusere på en bestemt del av kroppen din hver dag i uken.

Kjøp duftende stearinlys: spa-opplevelsen vil bli styrket av dem. Velg lys av forskjellige farger, tykkelser, teksturer, utsmykking og dufter. Les om de foryngende effektene av aromaterapi og velge lys med dufter som du finner forfriskende og som passer din personlighet. Kjøpe disse i par; vikle og lagre dem bort i spa-closet. Du kan også eksperimentere med duftende røkelsespinner. I så fall trenger du en røkelse pinne holder.

Invester i oljer: oljer er essensen av noen spa-behandling og en velfylt spa skapet skal inneholde ulike varianter av disse. Basert på ditt humør og kroppstype, kan du melde deg på ayurvediske oljer eller varianter som jojoba, butterscotch og lavendel. Velg oljer som er lette og glir lett på.

Lagre favoritt lotions: eksperimentere med ulike dufter og teksturer, avhengig av hudtype. Noen kremer kan gli på huden lett og fordamper raskt, slik at du føler hydrert og frisk. Andre kremer kan føle tyngre og seigere, mens dypt fuktighetsgivende huden. Aksje opp på disse hvis du lider av tørr, flassende hud eller under bitre vintre. Kjøp disse i mindre flasker eller poser, slik at du kan prøve ut forskjellige typer for å se hva som fungerer best for deg.

Prøv forskjellige boble bad, dusj gels og såpe: både flytende boblebad og badesalt er perfekte måter å de-stress. Kjøpe de som oppløses hurtig i vannet og la deg følelsen frisk og energisk. Velg forskjellige smaker og dufter her også.

Finn Scrubs for rask rensing: død hud kan bygge opp lett. Foten scrubs og hånd og ansikt skum er nødvendig på daglig basis, så etterfylle disse ofte eller kjøpe i større kvanta. Bruk andre produkter kun på renset hud. Plasser loofahs og scrubbere ved siden av skrubbe gels i skapet for enkel tilgang.

Invester i spa utstyr: velg lett, bærbar spa utstyr som kan rengjøres og stuet bort lett. Du trenger foten Spa, elektronisk ben og skulder massører, manikyr og pedikyr elementer som nailcutters, filer, neglelakk og spiker rengjøringsmidler. Lag en liste over elementer du trenger og kjøpe disse engros. Vie nederste hylle i skapet for lagring av tyngre utstyr. Kjøp engangs deksler for spa utstyr.

Stock opp på håndklær: vie en hylle til ferske håndklær av varierende størrelser. Kjøpe noen hodet hviler eller små mini-puter for soaks i karet.

Stow elementene trygt: linje hver hylle med plast fôr eller papir. Lagre varene på egne hyller og merke dem. Hold skapet uten fuktighet og bak lås og slå, spesielt hvis du har barn eller nysgjerrige romkamerater. Organiser dine ting pent, slik at det ikke er noen søl eller lekkasjer.

Hold inventar: å holde styr på de elementene som finnes i ditt spa skapet vil hindre dobbeltarbeid, og vil minne deg på å holde det etterfylles regelmessig. Faktor i et budsjett for å opprettholde inventar, slik at du kan sjekke om du har gått over bord.

Tips og advarsler

  • Spa materialer er tilgjengelig på nettet. Bla gjennom for å få de beste tilbudene til de beste prisene. Ikke gå på akkord med kvalitet og alltid gjøre allergi test før du bruker noen nye produktet.