Digidexo.com

Årsak til Pacemaker Infeksjoner

Implanterte pacemakere brukes til å kontrollere farlige og ofte livstruende hjerterytmeforstyrrelser. Infeksjon er en sjelden, men alvorlig risiko for å motta en pacemaker. Alle risiko og fordeler bør diskuteres med din kardiolog før operasjonen.

Alder og kjønn

"Økende alder og kvinnelige kjønn var faktisk beskyttende mot infeksjoner," Dr Andrew Voigt uttalt i hjertet Rhythm Society 2006 Scientific Sessions.

Medisinering

En klasse av legemidler som kalles kortikosteroider kan senke deg immunforsvaret og øke risikoen for infeksjon. Noen av de mest forskrevne er prednison, decadron og Solu-Medrol.

Sykdom

Noen sykdom eller medisinsk tilstand som undertrykker immunforsvaret øker risikoen for infeksjon. Dette inkluderer diabetes, nyresvikt og kreft.

Innsnitt området

Inntil snittet er helt grodd, kan bakterier lett inn det åpne såret.

Tegn og symptomer

De vanligste indikasjoner på smitte er smerter, rødhet eller drenering på stedet av snittet. Andre tegn er feber og / eller frysninger, kvalme og oppkast. Rapporterer noen av disse symptomene til legen umiddelbart.

Behandling

For en mindre infeksjon, kan legen forskrive antibiotika. Men hvis infeksjonen er mer alvorlig, må du kanskje ha pacer fører erstattet eller selv har hele enheten fjernes.