Digidexo.com

Måter å kompliment Self

Måter å kompliment Self


Du kan finne det lett å kompliment dine venner og kjære, men har en vanskelig tid i komplimenter selv. Positive selvfølelsen i form av komplimenter kan forbedre humøret og selvfølelse og bidra til å skape selvtillit. Gi deg selv en gave; prøve å kompliment deg selv slik du ville gjort din beste venn.

Ser i speilet

Ikke vær redd for å se i speilet. Fokuser på de tingene du liker med deg selv. Kanskje det er håret, øynene eller til og med føttene. Uansett hva det er, fortell deg selv hvor mye du liker en bestemt egenskap og spille den opp. Hvis du liker dine øyne, å eksperimentere med øyesminke forbedre farge og form og gjøre dem pop. Hvis håret ditt er nr 1 på listen, for å eksperimentere med nye frisyrer fremheve den. Få en pedikyr og nytt par Sandaler å vise frem dine føtter.

Positive tanker

Catch deg selv når du tenker negative tanker om deg selv og gjenta dem på en positiv måte. For eksempel, hvis du er overveldet med familiens tidsplan, og du glemmer å betale en regning en måned, unngå å ringe deg selv dum og berating deg selv for å ødelegge din perfekte track record. I stedet, fortell deg selv at du er generelt en pålitelig, organisert person som hadde en menneskelig øyeblikk og glemte. Bruk dine positive tanker å få tillit til å ringe Biller og forklar situasjonen. Mest sannsynlig, hvis du har en god track record, vil representanten være forståelse og fjerne dine sent avgifter.

Positive selvfølelsen

Du kan høre negativitet uansett hvor du går. Du trenger ikke å høre det fra deg selv. Stå opp hver dag, ser i speilet og si "Jeg elsker deg" til deg selv. Snakke deg opp og minne deg selv på alt det gode du gjør for andre - din godhet, generøsitet, hjelpsomhet og ærlighet. Lytt til deg selv og gi til deg selv på samme måte som du gjør dine venner og familie. Hva vil du si til dem hvis de setter seg ned? Unngå å falle i den fellen selv. Dine tanker påvirke ditt humør og humøret påvirker din atferd. Endre hva du kan kontrollere, som inkluderer ordene du snakker i hodet ditt.

Merknader til deg selv

Noen mennesker har problemer i starten gi seg selv komplimenter høyt. Hvis dette er deg, skrive deg et notat. Forlate positive affirmasjoner hvor du kan se dem. Bruk dem til å kompliment din fysiske attributter samt dine karaktertrekk. Kompliment deg på din vennlighet, medfølelse eller din sans for humor. Ikke glem din evne til å heie andre mennesker opp. Dette vil hjelpe deg å bli en mer positiv person som du internal komplimenter istedenfor å vente på noen andre til å gi deg en.