Digidexo.com

Hvordan bruke Diuretika å senke høyt blodtrykk

Hvordan bruke Diuretika å senke høyt blodtrykk


Diuretika er blant de eldste kjente medisiner for behandling av høyt blodtrykk. Ofte referert til som vanndrivende, diuretika arbeide i nyrene å fjerne natrium og skylle overflødig vann fra kroppen. Selv diuretika kan anvendes alene til å behandle høyt blodtrykk eller hypertensjon, leger dag oftere forsk lave doser av diuretika i kombinasjon med andre anti-hypertensive medikamenter for å forbedre effekten av andre medikamenter. Det endelige målet med diuretika er å slappe av blod fartøy vegger som resulterer i lavere blodtrykk. Les videre for å lære hvordan du bruker diuretika å senke høyt blodtrykk.

Hvordan bruke Diuretika å senke høyt blodtrykk

Ta medisinen som foreskrevet

Følg daglig dosering krav. Varierende doser vil hindre legen fra nøyaktig måle din fremgang og riktig justering av doserings mengder for å oppnå langsiktige helse mål.

Spør legen din hvilke matvarer, drikke, andre medisiner eller fysiske aktiviteter for å unngå mens du er på stoffet.

Store medisiner på riktig måte. Vær spesielt oppmerksom på hver medisinering ideelle lagringstemperatur.

Spør på apoteket for å lage et system som hjelper deg med å forenkle din medisinering rutine. Instruksjon ark, ukentlig pille containere, farget merking og til og med timer caps som minner deg når du skal ta medisinen er tilgjengelig i mange narkotika og butikker.

Ta kontakt med legen din om andre aktiviteter du kan gjøre for å maksimere effekten av de medisiner du tar. Hva fysiske øvelser regnes som trygge og effektive? Hvilke matvarer, drikke eller kosttilskudd supplementals kan du trygt spise?

Forstå potensielle bivirkninger

Drikk rikelig med vann hele dagen som diuretika slik som hydroklortiazid i høye doser kan føre til dehydrering og sterk tørste.

overvåke hjertet. Kaliumnivå kan bli negativt påvirket av vanndrivende medisiner, noe som vil føre til uregelmessige hjerteslag.

Vær oppmerksom på dine eksisterende medisinske tilstander og hvordan diuretika kan påvirke din generelle helse. Vanndrivende medisiner kan føre til en økning i urinsyre, kalsium og blodsukkernivået, som alle kan være farlig for dem som lider av diabetes, hjertesykdom og høyt kolesterol.

Bruk en medisin diagram å merke når du tar dine medisiner og de ​​positive og negative bivirkninger kan oppstå.

Finn ut om du er allergisk mot sulfa, som finnes i de fleste diuretika.

Hint

  • Husk at ikke alle mennesker reagerer på samme måte til å ta medisiner. Følge nøye med bivirkninger fra foreskrevet og over-the-counter medisiner for å finne ut hvilke medisiner som fungerer best for deg.
  • Hvis medisinering er nødvendig, er blodtrykket bare senket når du tar dine foreskrevet medisiner.