Digidexo.com

Hvordan virker Puls Change Med aktivitet?

Hjertet pumper blod gjennom hjertet til lungene og kroppen. Aktivitetsnivået har en stor effekt på hjertefrekvensen siden hjertet må arbeide raskere for å holde tritt med oksygen etterspørsel av en kropp som er aktiv.

Økt aktivitet

Hjertefrekvensen øker med fysisk aktivitet. Kroppens vev og muskler krever mer oksygen når du trener, og hjertet hastigheter opp for å møte dette kravet.

Redusert aktivitet

Hjertet bremser ned når trening eller fysisk aktivitet, er avsluttet. Siden det ikke lenger er et større behov for oksygen, kan hjertet gå tilbake til sin langsommere.

Viktig

Aerobic aktivitet er viktig for helsen til hjertet, slik at det å arbeide mer effektivt. Øvelsen trener hjertet til å jobbe hardere, pumpe mer blod med hver beat, ikke bare raskere.

Fordeler

Regelmessig aktivitet vil øke hjerte helse. Det kan bidra til å kontrollere høyt blodtrykk, diabetes og fedme, og også redusere blodkolesterolet, ifølge American Heart Association.

Anbefalinger

The American Heart Association anbefaler at friske mennesker får minst 30 minutter med trening de fleste dagene. Du bør alltid sjekke med legen din før du starter et nytt treningsprogram.