Digidexo.com

Husholdningenes Behandling for hemorroider

Hemoroider kan være frustrerende medisinsk tilstand, fordi de er smertefulle og noe vanskelig å behandle. Heldigvis er de fleste hemorroider forsvinner av seg selv innen et par uker. Imidlertid er det nyttig å bruke enkle husholdnings behandlinger for å kontrollere symptomene og forhindre residiv.

Identifikasjon

Hemorroider bære venene som linje anus og rektum. Plutselige trykk på veggene i rektum forårsaker disse årer for å forstørre og bule ut av huden; disse svulmende årer er hemorroider.

Formålet med Husholdningenes Treatment

Fordi de fleste hemorroider leges på egen hånd i løpet av to uker, bare involverer husholdning behandling lindre symptomene. Dette gjør hemorroider tid til å gro skikkelig.

Pain Relief

Folk kan håndtere smerten forbundet med hemorroider ved å sitte i et badekar med just-varmt vann flere ganger daglig i minst 10 minutter per økt. Det kan også hjelpe å bruke kjøleelementer, vaselin, kortison krem ​​eller hemorrhoidal krem ​​til området for å redusere hevelse og smerte. Paracetamol eller aspirin tatt muntlig kan også hjelpe til med smerte.

Hygiene

Det er viktig å holde området rent når hemorroider er til stede. Området bør være forsiktig klappet med fuktig toalettpapir etter bruk av de andre rom. Bomull undertøy og løse klær bør brukes for å unngå opphoping av svette på hemorroider.

Forebygging

Tiltak for å holde hemorroider fra reoccurring inkluderer å spise nok fiber (25-30 gram om dagen) og drikke minst åtte glass vann per dag; trener daglig; opprettholde en sunn vekt; praktisere god generell hygiene; og unngå anstreng eller Tensing opp mens avføring.