Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

Hvordan bli kvitt en Fat Midje


Din skala kan ikke alltid være nøyaktig, men speilet og måten klærne passer ikke lyve. Du har gått opp i vekt. I det siste, det er ikke skjule det faktum at midjen din har utvidet og du har utviklet en "muffin top", som henger over toppen av jeans. Men ikke bli for deprimert; du kan fikse dette lille problemet. Det er på tide å handle dine informasjonskapsler i for epler og din TV-titting i løping. Med litt vanskelig besluttsomhet og disiplin, du kan spikke din midt på et blunk flat.

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

En butikk for sunnere mat. Frukt og grønnsaker er en stor utveksling for tradisjonelle chips og dip. Aksje opp på lav-fett supper, fullkornspasta og pretzels. Det er lurt å kjøpe et utvalg av frukt og grønnsaker, alle forskjellige former og størrelser for å hindre at kostholdet ditt fra å bli "kjedelig". Matvarer som inneholder mye fiber holde sultfølelsen unna. I en fersk studie, folk som spiste fiberrik elementer mistet flere inches fra midjen sin enn de som ikke gjorde det. Bønner, laks, cashewnøtter og valnøtter er alle sunne matvarer som kan bidra til å redusere magefett.

Utarbeide en øvelse plan. Cardio er den mest effektive måten å gå ned i vekt. Men, vil du ønsker å starte forsiktig for å hindre utmattelse og skader. Starter med 10 minutter på en tredemølle i høyt tempo. Fortsett å legge til fem minutter på hver trening sesjon inntil du når et mål om 45 minutter. Komplett minst tre 45-minutters cardio økter i uken for best resultat. En Duke University studie viser at folk som gikk seks ganger per uke i seks måneder hadde ingen økning i magefett. Folk som ikke går i de seks månedene hadde en 9 prosent økning i magefett.

verve et vekttap kompis for både moralsk støtte og motivasjon. Du kan handle tips med din trening kompis og har også noen til å bli med deg på treningsstudio. En treningsøkt kompis er en god idé fordi han går gjennom de samme følelsene som du er. Han vet hvordan du føler deg når du mister eller få en halvkilo, og du kan hjelpe hverandre gjennom cravings og andre motløshet.

Reduser stress i livet ditt. Når en person blir stresset, frigjør kroppen kortisol, noe som fører til magefett. En Yale University studie fant at jo mer stresset en person var, jo mer fett hun hadde rundt magen hennes. Gå videre og planlegge at massasje. Ikke bare vil det gjøre underverker for hvordan du føler deg, men det vil også bidra til å redusere kortisol produksjon.

Gjør crunches, men bare når du har mistet den overskytende magen vekt. Du kan gjøre alle de crunches i verden, men du vil aldri se musklene mindre lag av fett er borte. Når du har gjort nok cardio og har en flatere mage, starte abdominal arbeid. Det kan være en god ide å leie en personlig trener for å lage en spesialisert plan for deg å oppnå abs du ønsker.

Hint

  • Prøv yoga. Yoga er en stor oppgave som ikke bare kan hjelpe deg å miste vekt, men også vil stramme din midsection i prosessen. Hvis du blir lei med tredemølle, endre ditt treningsprogram. Det er mange cardio DVDer som du kan gjøre hjemme og millioner av øvelser i blader, for eksempel "Shape" og "Self", som vil hjelpe deg å få ut av brunst.
  • Sjekk med legen din før du starter en ny diett eller trening plan.