Digidexo.com

Hvordan ta vare på huden din i løpet av sommeren

Hver person bestreber seg på å holde huden hennes best mulig tilstand. Gjennom hele året, endringer av årstidene bringe om nye bekymringer når det kommer til hudpleie. Som et resultat, må du kanskje bytte produkter og endre din rutine for å sikre at huden din holder seg i god form. I løpet av sommeren er det flere ting du må gjøre for å gi næring, beskytte og vedlikeholde din hud.

Bruksanvisning

•  Rens ansiktet. Uansett hvilken tid på året det er, er det alltid viktig å rense huden din. Men i sommer, er dette trinnet svært kritisk. Mellom å være ute i det varme været og soling, vil huden din utvikle en overskytende beløp av sebum. Dette er et resultat av varmere temperaturer som fører deg til å svette. Hvis sebum forblir på huden din for lenge, kan det føre til kviser og tette porer. Husk å rense huden din i morgen, og på slutten av dagen.

Påfør solkrem regelmessig. I løpet av sommeren, liker mange mennesker soaking opp stråler og bruke utendørs. Mens det varme været kan føle deg bra, erkjenner at du trenger å beskytte deg mot solens UV-stråler. Velg en solkrem som passer best til din hudtype. Hvis du er veldig rettferdig skinned, stokk med en solkrem som har SPF 45 eller høyere. Hvis du tan lett, bør du være i orden å bruke en solkrem med SPF 30.

Bruk en lett foundation siden været er varmt og du vil svette. En tyngre fundament vil bokstavelig talt føle seg tung på huden og kan forårsake en allergisk reaksjon hvis du svetter. I tillegg vil det bokstavelig talt smelte av ansiktet ditt når du svetter. Snarere deretter bruke vanlig full dekning foundation, stokk med farget fuktighetskrem eller mineral makeup. Begge produktene føler lett på huden og er ikke like sannsynlig å føre til kviser, hudirritasjoner og tilstoppede porer.

Bruk pulver å bekjempe fet hud. Som det varme været kan føre til svette og blanke ansikter, kan pulver være det ultimate verktøyet for å bekjempe en fet T-sone og kinn. Du kan bruke enten en presset eller løs pudder. Men hvis du bruker en presset pudder, bytte ut din makeup svamp hver en til to uker. Med kombinasjonen av svette, solkremer og naturlige oljer, kan bakterier bygge opp. Bytte ut din makeup svamp bidrar til å eliminere det problemet.

Drikk rikelig med vann. Tilbringe tid ute i det varme sommerværet gjør det enklere for deg og huden din å bli dehydrert. Dehydrering gjør tørr hud synlig for andre og fine linjer mer uttalt. Hvis du holde deg hydrert, vil huden forbli smidig og fuktig lage tørr hud og fine linjer mindre opplagt. En enkel måte å oppnå dette på er å bære en vannflaske med deg. Du er mer tilbøyelige til å ta en slurk når du er tørst hvis det ikke mye krefter involvert i å få det.

Tips og advarsler

  • For maksimal solkrem beskyttelse, ikke utsetter deg for solen umiddelbart etter bruk solkrem. I stedet gjelder det 30 minutter før noen soleksponering.