Digidexo.com

tens og droppfot

Typer av tannregulering for droppfot

Typer av tannregulering for droppfot


Droppfot er en tilstand som ikke tillater foran på foten for å heve. Dette kan være et resultat av lammelser eller svakhet i musklene. Personer som har droppfot en tendens til å bøye knærne mer å bringe foten opp og holde den fra slitasje på bakken. Droppfot kan være et permanent problem eller et midlertidig; det kommer an på hva som forårsaker den. Noen forhold som forårsaker droppfot er ryggmargsskader, multippel sklerose, hjerneslag og muskeldystrofi.

Behandlinger for Droppfot avhenge av alvorlighetsgraden eller årsaken til tilstanden. Den vanligste måten å behandle droppfot er med innleggssåler og lette bukseseler. Trene kan også hjelpe med gangart ved å styrke musklene og opprettholde felles muskler. Det er flere bukseseler som kan brukes til å behandle droppfot. Retten brace vil bli bestemt av en ankel og fot lege ved evaluering.

Short Leg

En kort etappe brace er en lett droppfot seler som passer lett inn i skoene, noe som gjør det enkelt for folk å ha kontroll over sin fot. Denne typen seler er stor for drop fot eller for personer som har flate føtter. Det holder foten i en 90-graders vinkel i forhold til benet, kontrollere innover dreining av foten. Den korte ben fast brace ikke bøyes ved ankelleddet. Det hjelper også kontroll innover rotasjon av foten.

Ulempen med dette seler er at den har en fast hengslene, som ikke tillater for plantar fleksjon eller dorsalfleksjon. På grunn av dette, den ikke tillater for en naturlig gange. Dette fungerer ikke godt for de som er over seks meter høye.

Energy Return

Energien retur seler er laget av karbon grafitt materiale. Den har en naturlig flex bygget inn i materialet, noe som hjelper til med bøyning til flere sider. Energien retur brace er mer fleksible enn tradisjonelle modeller. Det er veldig lett, og et fravær av en hæl-delen gjør det mer behagelig å bære. Denne skinnen har en stiv vertikal del på baksiden av skinnen for god løft. Energien retur brace er en av de mest prisgunstige bukseseler for droppfot.

Solid ankel

Den solide ankel brace er en av de digre bukseseler for droppfot. Den positive siden av dette seler er at det gir en enorm mengde av kontroll. Dette brace også brukes på pasienter som har nesten helt mistet dorsiflexion styrke og har en ustabil kneet. Den solide ankel brace kan brukes hos pasienter som er lammet fra livet og har opplevd nedgang fots. Kirurgi blir brukt til å korrigere dropp-fot i paraplegics og denne type spenne deretter blir brukt til å holde foten en 90-graders vinkel. Dette holder foten faller igjen slik at pasienten kan monteres for bukseseler.

Bakre Leaf

Bakre blad brace er mest brukt på pasienter som har ustabilitet i kneet med droppfot. Den vil passe i de fleste blonder-up sko. Dette droppfot brace kan være tilpasset trimmet og omformet for mer komfort. Denne seler er ikke brukt så mye lenger, fordi det har blitt erstattet av nyere varianter.

Dorsalfleksjon Assist

Den dorsiflexion bistå brace har en vårlig hengsel som hever foten når foten forlater bakken. Det er en av de beste bukseseler for personer med mild eller moderat droppfot eller en ustabil fot, ved å skape en mer naturlig gange. Det hjelper også de som har en flat eller ustabil fot. Den negative siden til denne typen seler er at det ikke er hensiktsmessig for folk som veier mer enn 255 kg eller som er over 6 meter høy.

Test for droppfot

Test for droppfot


Fot dråpe, også vanligvis referert til som "rullefoten," ikke er en diagnose eller sykdom i seg selv. Det er et symptom på et større problem, og testene som brukes til å identifisere en spesifikk diagnose avhenger av den underliggende årsak.

Definisjon

"Foot drop" beskriver tilstanden når en pasient ikke kan løfte foten ved ankelen, peker tåa opp mot kroppen, eller flytte foten innover og utover. Droppfot noen ganger kommer med nummenhet, smerte eller svakhet og vanligvis gjør walking vanskelig fordi foten drar på gulvet. Den uvanlige gang gangart denne vanskeligheten skaper kalles "droppfot gangart."

Identifikasjon

Droppfot identifiseres først og fremst gjennom en fysisk undersøkelse. En fullstendig historie og fysisk er kombinert med en fysisk vurdering av foten og ankelen styrke og posisjon, sammen med eventuelle symptomer som smerte, tretthet eller tap av følelse rapportert av pasienten. Den underliggende årsaken til droppfot er identifisert gjennom ulike andre tester og diagnostiske tiltak.

Muskel eller nerveskader

Droppfot kan være forårsaket av skade eller skade på nervene som går fra foten og ankelen opp i korsryggen. Den vanligste årsaken til foten slipp er skade på peroneal nerve. Fysiske traumer eller et beinbrudd fra en ulykke; en herniated plate som setter press på nerve; neuropati, eller skader forårsaket av diabetes; eller til og med skade forårsaket av en negativ medikamentreaksjon kan utløse foten dråpe som et symptom. Diagnostisering av disse årsakene varierer, men alle vil starte med en omfattende historie og fysisk, nevrologisk undersøkelse, deretter ytterligere tester som en MR og blodprøver.

Disorders

Muskeldystrofi er en nervesykdom som kan føre til droppfot. Ofte en arvelig sykdom, er det diagnostisert gjennom en grundig medisinsk historie, muskelstimulering tester, DNA-testing og noen ganger en muskelbiopsi.

Behandling

Droppfot kan være midlertidig eller permanent. Avhengig av den underliggende årsaken, behandling inkluderer vanligvis en ankel fot ortose (AFO) for å stabilisere og støtte foten, samt fysioterapi for å styrke musklene. Kirurgi kan være nødvendig i tilfelle av beinbrudd eller traumer, en klemt nerve eller en herniated plate.

Jakie są przyczyny Tennis Elbow?

Boczne nadkłykcia, określany jako łokieć tenisisty jest Bardzo często uszkodzenie spowodowane przez nadmierne zużycie mięśni i ścięgien przedramienia. Pomimo swojej nazwy, łokieć tenisisty może być spowodowane przez działania inne niż tenis.

Rozważania

Łokieć tenisisty występuje, gdy mięśnie i ścięgna w przedramionach, a konkretnie mięśni, które przyczepiają się do kości w łokciu (boczna nadkłykieć miejsce przyłączania), są nadużywane w procesie zginając i wyciągając rękę i nadgarstek. W rezultacie może stać się stan zapalny mięśnie i ścięgna mogą rozwijać małe rysy. Zapalenie i ból związany z łez powoduje ból w otaczających mięśni przedramienia oraz.

Skutki Tenis

Najczęstszą przyczyną łokcia tenisisty jest sport tenis, dla których stan został nazwany. Osoby, które grają w tenisa stale podnosząc jedną rękę i kołysanie lub inne, podczas gdy w tym samym czasie, trzymając rakietę tenisową, który powoduje skurcze mięśni przedramienia. Mięśnie są już zakontraktowane z posiadania rakiet, a następnie wchłonąć dodatkowy stres, jak huśtawki gracza i uderza piłkę. Oczywiście, setki miłośników sportów grać w tenisa, nie ponosząc z tego warunku. W wielu przypadkach jest to spowodowane przez słabą techniki, takie jak te stosowane podczas rzucania zły backhand udar.

Prace budowlane

Osoby, które regularnie uczestniczą w pracach budowlanych, czy jako hobby lub jako główne źródło zatrudnienia, są narażone na rozwój łokieć tenisisty, jak również. Pracowników budowlanych spędzają całych godzin prowadzenia zadanie z jednej strony lub inne. Zadania te obejmują malarstwo, młotkiem i śrubokrętem. Wszystkie te działania wymagają uczestnika stale używać mięśni przedramienia, aby utrzymać przyczepność na narzędzie podczas wykonywania powtarzalnego ruchu w celu wykonania zadania.

Ściśnięte Nerwy

Chociaż nadużywanie jest najczęstszą przyczyną łokieć tenisisty, istnieje kilka mniej powszechne przyczyny. Osoby cierpiące na zmiażdżenia nerwu w obszarze ramienia, zwykle powodowane przez pewien rodzaj uszkodzenia kompresji mogą się rozwijać łokieć tenisisty wskutek bólu i stanów zapalnych związanych z urazu.

Leczenie

Ważne jest, aby uzyskać odpowiednie leczenie łokcia tenisisty jak tylko objawy są odkryte. Zabiegi mogą obejmować odpoczynek, lód, leki przeciwbólowe, urządzeń i wsparcia w ciężkich przypadkach nawet operacji. Już łokieć tenisisty będzie leczona bardziej prawdopodobne jest to, aby mieć długoterminowe skutki dla okolicznych nerwów i ścięgien. Tylko lekarz będzie w stanie powiedzieć, czy łokieć tenisisty jest spowodowane przez nadużywanie lub innego schorzenia.

Har type sko du Wear Endre måten du går?

Har type sko du Wear Endre måten du går?


Alle skoene endre måten du går. Måten foten beveger seg mens stomping gjennom snøen i tunge støvler kontraster betydelig med måten du går rundt i tøfler hjemme eller i joggesko på vei til dagligvarebutikk. Disse forandringer forekommer i stor grad, som følge av forskjeller i polstring, stivhet og fordeling av vekten.

Working Against Nature

Mens Fotpleie rapporterer en høyere frekvens av fotproblemer blant hyppige brukere av høye hæler og flip-flop sandaler, sko arbeide mot din fotens naturlige gangart. Adam Sternbergh av "New York Magazine" beskriver en 2007 studie utført av forskere ved University of the Witwatersrand hvor forskerne undersøkte beina på medlemmer fra tre moderne kulturer. Medlemmer av Zulu befolkningen, som ofte går barbeint, hadde sunnere føtter enn europeiske medlemmer, som hadde på seg sko mest blant de studerte samfunn. Likevel anbefaler ikke den amerikanske Orthopaedic Foot and Ankle Society gå barbeint, men gjør har begrensninger på visse typer fottøy.

Grunnleggende Stride Forskjeller

Når vandre barbeint, tar foten naturlig korte steg som tillater deg å lande mykt på hælen, litt bøyd kneet. Foten ruller gjennom ytterkanten av foten til ballen lander på bakken. Tærne da gi deg en kraftig dytt fremover i det neste trinnet. Mens iført vanlige sko, polstret hæl faktisk fører til at hælen til å lande hardere. En tykk såle hindrer foten i å rulle inn i neste trinn, og en ubøyelig tå hindrer tærne fra å skyve opp fra bakken, forårsaker bena til å løfte foten og gjøre mer arbeid.

God Shoe Design

En god sko design fungerer med den naturlige utformingen av foten i stedet for mot den. En gunstig gang Skoen har en lav og stabil hæl som fremmer en solid landing og en fleksibel tå som gjør at tærne å presse deg fremover, noe som letter presset av knærne. En god sko har også en lett design. Tunge sko gjøre det vanskeligere for foten å bevege seg naturlig, forårsaker knærne å gjøre mer løft og ytterligere endre måten du går.

Bad Shoe Design

Januar W. Payne i Washington Post melder at den amerikanske Orthopaedic Foot and Ankle Society advarer mot iført sko med tynne såler og høye pigg hæler. Hæler føre til at foten til å skyve frem når du går, og skaper overtrykk i føttene og beina, forårsaker smerter i korsryggen og endre kroppens innretting som du går. Flip-flops også forårsake problemer: foten gjentagelser løfter hælen bort fra skoen overflaten, skaper spenning i foten og endre måten hælen lander på og løfter seg opp bakken.

Den beste måten å bygge opp beinmusklene Hvis du har Knee Pain problemer

Kneet er en av de mest vitale ledd i menneskekroppen. Uten kneet, ville det ikke være mulig å sitte, stadig stå, knele, bøye, bøye seg, løpe eller gå. Kneet er et sammensatt ledd som består av ligamenter, brusk, væskefylte blærer, muskel og ben. Når knesmerter streik, kan det være vanskelig å nyte daglige aktiviteter. Knesmerter er en vanlig sykdom som rammer om lag én av tre amerikanere over en alder av 45. En av de beste måtene å komme seg og forebygge smerter i kneet er å styrke de omkringliggende kneet muskler.

Årsaker til knesmerter

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting, for eksempel en revet ligament, falle ned, bilulykke, idrettsskader, overforbruk, raskt voksende bein, over vekt, alderdom, eller tilstander som leddgikt eller Osgood -Schlatter sykdom. Når knesmerter har blitt diagnostisert og behandlet av en lege, er neste skritt gjenopprettingen eller rehabilitering. Rehabilitering fra knesmerter inkluderer styrke andre muskler i beinet slik at kneet ikke trenger å gjennomgå en masse press og slik at det kan gjenvinne sin normale stabilitet.

Styrking leggmusklene

Muskler som er styrket for å bidra til å forbedre kneet stabilitet er hamstrings, quadriceps, musklene i anklene, leggene, og hofte. Strekke musklene er også meget viktig å varme musklene og hindre skade. Hamstring strekninger kan gjøres ved å legge på ryggen og løfte opp ett ben og ha en assistent dytt benet tilbake til hamstring er helt strukket, deretter bytter ben.

Å strekke quadriceps, kan du stå opp med ansiktet mot veggen og deretter bøye det ene benet opp slik at hælen er mot setet, og med én hånd, holde på det benet i noen sekunder til du føler at dine quadriceps er strukket, deretter bytt ben. For å strekke leggen, stå overfor en vegg og la den ene foten flat på bakken, og deretter med den andre foten heisen opp tærne slik at de ligger inntil veggen, mens hælen er på gulvet. Bo i denne posisjonen i noen andre deretter bytte føtter.

Noen øvelser som kan gjøres for å forbedre ben styrke er ben knebøy ved hjelp av en stol, stepping opp på et trinn fra både foran og på sidene, utføre butt-ups, ved hjelp av en trimsykkel, går på en tredemølle, eller gjør leg raises .

Taping Teknikk for Tennis Elbow

Taping Teknikk for Tennis Elbow


Som navnet antyder, oppstår tennisalbue ofte i folk som spiller tennis, selv om det er ikke eksklusivt for tennisspillere. Smerten oppleves i tennis albue er først og fremst på grunn av betennelse i extensor carpi radialis brevis muskel, som ligger rett under albueleddet. Gi rikelig med hvile til de berørte albuen, for en rask utvinning. I løpet av helbredelsesprosessen, tape albuen å lindre noen av smerte og ubehag.

Taping Teknikk for Tennis Elbow

Hold den skadde armen foran deg, med håndflaten vender ned og albuen litt bøyd.

Finn lateral epicondyle bein. Dette er det ben som stikker ut på toppen av albuen, og føles som en liten ball.

Plasser sportstape på toppen av underarmen, 2 cm under side epicondyle.

Vikle tape rundt underarmen slik at den går parallelt med håndleddet. Sørg for at tapen er tettsittende, men ikke så stramt at det forårsaker ubehag eller begrenser blodstrømmen. Tapen bør holde seg til seg selv uten problem.

Sett bånd hver 24. time for å sikre at huden holder seg ren, og båndet virker effektivt.

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit


Leger ofte foreskrive en Transkutan elektrisk nerve Stimulator (TENS) enheten når smertene vedvarer over en lengre periode og begrenser dine aktiviteter. Den Rehabilicare ProMax TENS Unit er en slik enhet. Det er viktig å følge legens instruksjoner for bruk fordi det er noen forholdsregler som må tas. Brukt på riktig måte er det ingen bivirkninger eller risiko som det er når du tar medisiner. Bruken av denne enheten raskere utvinning og gå tilbake til normal funksjon. Du kan ta en aktiv del i din egen utvinning ved å ha denne bærbare enheten til din disposisjon.

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Enheten brukes til å hjelpe muskler og bløtvev skader komme seg raskere, redusere smerte og hevelse, øker blodsirkulasjonen og omfanget av bevegelse og redusere muskelspasmer. Den kan brukes for å lindre smerter i korsryggen, stive ledd, muskelspasmer, sportsskader og også for behandling etter kirurgiske inngrep. Enheten er bare for smertelindring, imidlertid, og er ikke en kur.

Ansiktet til stimulator enheten har flere programknapper. "Mode"-knappen kan du velge terapeutisk modus. "Puls" knappen setter puls samt varighet og det sjekker på bruken din. Den "Ch. 1"-knappen øker tiden, puls og intensitet for kanal 1 og "Ch. 2"-knappen reduserer tiden, puls og intensitet for kanal 2. På baksiden av enheten er to kanalkontakter hvor ledninger er satt inn.

Det er flere funksjoner som kan programmeres. "Tid"-funksjonen setter tiden stimulatoren vil holde på. Det er flere terapeutiske moduser: Normal (en gjentagende puls uten variasjon); Burst (to grupper på åtte pulser per sekund med ingen variasjon); Modulere (en gruppe av pulser som gjentas med hvor satsen og variasjoner endres og intensiteten forblir den samme); Styrke Varighet (en gruppe av pulser som gjentar hvor satsen forblir konstant, men varigheten og intensiteten endre); og enkel modulert puls (en gruppe av pulser 12 sekunder lange der intensiteten forblir den samme, men hastigheten og varigheten varierer).

Følgende er begreper som brukes for innstillinger for pulsen parameter. Rate er pulser per sekund; Varighet, lengden av pulsen i mikrosekunder; Cycle, hvor mange sekunder hver gruppe av pulser varer; Span, hvor langt fra hverandre gruppene av pulser trigger (som er bestemt og fastsatt av enheten); og Intensitet, justert på hver av kanalene for amplitude eller styrken av hver puls.

Enheten har flere automatiske funksjoner som en automatisk slå seg av hvis det er noen form for avbrudd. Den vil falle ned til null prosent og sakte intensivere tilbake til forrige innstilling slik at du ikke får et støt. Det kan også huske tidligere innstillinger, sjekk om ledningene og elektrodene er riktig installert, og holde styr på både din og enhetens brukstid.

Enheten har to ledninger og elektroder som kobler og bære impulser fra stimulator til elektrodene. De har en plugg i den ene ende og to pinner på den andre. Du kan bruke én eller to ledninger, men de to pinnene på den andre enden må kobles til for at enheten skal fungere. Elektrodene kobles til ledningene. De kommer i enten disponibel form (der de kan holde hektet opp i tre til fem dager) eller karbon gummi, som er gjenbrukbare.

Hint

 • Hvis du er gravid bør du ikke bruke enheten.
 • Det bør ikke brukes på hodet, brystet, halsen eller munnen, i områder hvor det er sansetap eller i et område der huden er infisert eller irritert.
 • Du bør ikke bruke enheten i nærheten av tunge maskiner eller høyfrekvente kirurgiske enheter. Hold det borte fra barn og vann. Ikke bruk tungt utstyr eller maskiner mens du bruker enheten.

Hvordan bygge en TENS Unit

Hvordan bygge en TENS Unit


TENS er en forkortelse for transkutan elektrisk nervestimulering. Du kan bruke en TENS enhet for smertelindring i musklene. Plasser elektrodene fra apparatet på huden hvor en muskel det vondt, og driver en liten mengde av elektrisk strøm gjennom huden til vev, noen ganger forårsaker en prikkende følelse eller et rykk.

Hvordan bygge en TENS Unit

Bygg ditt TENS Unit

•  Skriv ut diagrammet, og merk den med noen endringer du vil gjøre til sine deler.

Samle dine deler og verktøy og forberede loddebolt.

Hvis du kommer til å plassere enheten i en sak, måle dine deler og kutte ut de riktige hull til brytere, LED og muskel ledninger. Det kan være lurt å merke utsiden av ditt tilfelle.

Bruke diagram, montere og koble dine deler og ledninger med loddebolten, eller brød bord. Begynn med timer og arbeide utover, vier oppmerksomhet til negative og positive ladninger.

Sett den ferdige enheten inn i en sak om ønskelig. Les advarslene nedenfor, deretter teste din enhet, ved hjelp av TENS Place Chart)

Hint

 • Anbefalte endringer for beste bruk:
 • -Sticky Apotek karakteren elektroder, i stedet for hjemme-laget gjennomfører pads
 • -Conductivity Gel, påføres huden før elektroder
 • Bare noen med erfaring å bygge elektronikk bør forsøke å bygge en TENS. Et titalls har ikke vist seg å behandle kroniske smerter i kliniske studier. Ikke påfør TENS med mindre du vet årsaken til muskelsmerter. Ikke bruk TENS til murrende smerte i et forsøk på å begrense bruken av musklene etter påføring. Bruk aldri TENS hvis du har en pacemaker, er gravid, har kreft eller redusert følelse. Ikke påfør TENS til hodet, forsiden av halsen, brystvevet eller i nærheten av ditt hjerte. Hold TENS barn borte fra maskinen, og oppbevar den i et barne trygt område, akkurat som du ville reseptbelagte medisiner.

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow


Tennis albue, eller lateral epikondylitt, er et problem som oppstår når albuen brukes gjentagelser. Det rammer oftest idrettsutøvere, spesielt tennisspillere og kroppsbyggere. Det er egentlig en irritasjon av musklene i albuen. Og det fører til ekstrem ømhet og selv svak smerte. Å ha tennisalbue betyr ikke at du må slutte kroppen bygningen. I stedet, du bare nødt til å tone ned dine oppgaver mens du fortsetter dine behandlinger. Ved hjelp av disse trinnene, kan du bygge din armer, albue og resten av kroppen din.

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow

•  Begynn et behandlingsopplegg for å redusere betennelse i albuen. The American Academy of ortopediske kirurger sier at 80 til 95 prosent av personer som lider av tennis albuene komme med selv små mengder av behandlinger. Behandlinger inkluderer avtagende øvelser, bruke is til albuen, tar nonsterodial anti-inflammatoriske og iført en albue spenne mens du løfter vekter. Fortsett denne program for behandling mens du løfter vekter for å unngå forverring av din tilstand.

strekke musklene dine nøye før du løfter noen vekter. Hold armen foran deg med albuen rett. Trykk ned på din utstrakte hånd med den andre hånden, motstand med utstrakt arm. Hold denne øvelsen i opptil 30 sekunder og gjøre minst fem repetisjoner. Også strekke etter hver trening for å unngå muskelspenninger eller belastning i albuen.

Gjør enkle styrkeøvelser etter at du strekke. Begynne å løfte med £ 1 vekter for å unngå å skade albuen. Hold vekten i hånden og bøy albuen sakte. Ta vekten opp så langt du komfortabelt kan uten å belaste muskelen. Sakte senke den tilbake. Repetere kun så ofte som du føler deg komfortabel. Sakte øke vekten du løfter for å bidra til å bygge styrke tilbake i albuen.

Arbeid resten av armer og ben som bruker andre body building øvelser. Arbeid underarmen og håndleddet ved hjelp av en underarm klemme teknikk. Klem fingrene inn håndflatene så hardt du kan. Slipp og gjenta opp til 20 ganger for hver arm. Arbeid bena ved hjelp av knebøy og trekk. Bøy knærne utover sakte, med hendene på midjen din. Senk deg så langt du kan, hold i fem sekunder og bøye ryggen oppover. Gjenta opptil 20 ganger.

Hint

 • Unngå å bruke albuen mens du arbeider andre deler av kroppen din. Arbeide i ditt eget tempo.

Raskeste måten å øke hastigheten på stoffskiftet

Hastigheten på stoffskiftet avgjør hvor mange kalorier kroppen din forbrenner hver dag. Selv om aldring årsaker stoffskiftet å bremse ned, betyr ikke dette at å miste vekt er en tapt sak. Ved å ta enkle trinn, kan stoffskiftet være like kvikk på 35 år som det var i en alder av 20..

Spis frokost

Sørg for at du spiser en god frokost hver morgen. Ifølge Barbara Rolls, Ph.D., professor i ernæring ved Penn State University og forfatter av "The Volumetrics Weight-Control Plan," stoffskiftet bremser mens du sover, og starter opp igjen når du begynner å spise igjen. Å spise frokost sikrer at kroppen din forbrenner kalorier fra get-go heller enn å starte på noontime lunsj. Ha en morgen måltid full av protein og høy-fiber karbohydrater, som hele korn toast med et egg-white omelett, for å sikre at blodsukkeret ikke pigg og raser nedover.

Snack Ofte

I stedet for å spise to eller tre store måltider om dagen, prøv å ha fem eller seks små måltider. Dette vil holde stoffskiftet i gang og hindre deg fra å få så sulten mellom måltider som du overspise. Hvis du spiser en daglig diett på ca 1800 kalorier, bryte den opp i måltider av 300 til 400 kalorier. Sørg også for at minst en femtedel (360-630 kalorier) av ditt daglige kaloriinntak består av protein. Protein har vist seg å bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet fordi kroppen bruker mer energi når du brenner den av.

Trening

Stoffskiftet vil øke hastigheten opp hvis din trening diett omfatter både hjerte-aktivitet og vekttrening. Innlemming vekttrening til din daglige svømming, gå eller jogge trening bidrar til å bygge muskler, og muskler er i stand til å brenne opptil ni ganger mer kalorier enn fett. I tillegg setter fart på stoffskiftet opp under vekttrening og kan bo på den måten i inntil to timer etterpå, som ender opp med å brenne mer kalorier, ifølge en studie publisert av "Medicine & Science in Sports & Exercise."

Miste vekt gradvis

Spise en diett som er svært lav i kalorier vil ikke hjelpe fart på stoffskiftet. Faktisk, kutte mye kalorier fra kosten din sannsynligvis vil avta stoffskiftet. Dette er fordi kroppen din vil begynne å tro at det blir utsultet, så det vil forsinke dets funksjoner for å beskytte seg selv. Multiplisere vekten din med 11 for å få antall kalorier du bør spise hver dag for å trygt miste mellom ett og to pounds per uke.

Rest

Å få nok søvn sikrer at stoffskiftet fungerer som den skal. Ifølge en studie publisert av University of Chicago "The Lancet", kan kronisk søvnmangel redusere enda en ung voksen evne til å utføre grunnleggende metabolske funksjoner. Å få minst åtte timer søvn hver natt vil hjelpe opprettholde et velfungerende metabolisme.

Selv om du spiser, mosjon og sove godt, vil stoffskiftet ikke være på topp hvis du er stresset. Fordi stresshormoner er kjent for å bremse ned stoffskiftet, meditere, maling, gjør yoga eller finne en annen like avslappende hobby å få mest mulig ut av den nye rutinen.

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer


Teen graviditet er en alvorlig sak som foreldre må ta direkte med sine tenåringer. Prevensjonsmetoder er et alternativ for graviditet forebygging. Noen foreldre kan velge å undervise bare avholdenhet. Det er avholdende tenåringer, men antar at barnet ditt er en anbefales ikke. Ifølge The National Vital Statistics rapporter, var det rapportert 252 170 ikke-planlagte graviditeter av amerikanske tenåringer i alderen 15 til 17. Diskutere prevensjon med din sønn eller datter kan være ubehagelig for dere begge, men prevensjon kan holde tenåringen fra tidlig bli en forelder.

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer

Finn et øyeblikk å snakke med tenåringen privat i et rolig område. Pass på at det ikke er noen distraksjoner som fjernsyn, radio eller telefoner.

Sikre din ungdoms at du ikke prøver å lirke informasjon fra henne for straff, og du vil ha en voksen samtale om sex og beskyttelse.

Hvis tenåringen har spørsmål, svare på dem. Det faktum at han stiller deg spørsmål viser tillit og respekt for din kunnskap. Ikke bli sint hvis et spørsmål hint mot sin egen seksuelle aktivitet.

Forklar tenåringen som du vet barna deres alder har sex selv om hun ikke er det. Forklar at selv om du ikke er oppmuntret henne til å engasjere seg i seksuell aktivitet, vil du at hun skal være trygg hvis hun gjør.

Kontroller at dine tenåringer vet dine forventninger til ham. Tenåringen kan vite hva sex er, og hvordan du kan forebygge sykdommer og graviditet. Hva tenåringen kanskje ikke vet er hvordan du føler om emnet.

Si din ungdoms at du har kjøpt prevensjon enheter for henne. Forklar hvordan du bruker varen du har kjøpt, og gi det til tenåringen din. Svare på andre spørsmål om enheten eller enhetene du tilbys. Viktigst, for å opprettholde tillit, holde et åpent sinn.

Hint

 • Du kan også gjøre en avtale slik at du og dine tenåringer kan sammen diskutere prevensjon alternativer med fastlegen.
 • P-piller beskytter ikke din ungdoms mot seksuelt overførbare sykdommer.

Den beste måten å bli kvitt Hemorroider

En hemorrhoid er en hoven blodåre som ligger i anus eller endetarm, mye som en varicose blodåre. Det er mulig å ha hemoroider uten symptomer, men de fleste opplever irritasjon - som resulterer i kløe, svie, hevelse og smerte. Det er viktig for komfort å håndtere hemorroider når du merker symptomer.

Typer

Hemorroider kan oppstå eksternt eller internt. Innvendige hemorroider er mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer enn eksterne hemorroider, men enten kan bli ubehagelig. Hvis blodforsyningen til hemoroide blir tilstoppet, er resultatet en thrombosed vene. Dette kan bli svært smertefullt og trenger en lege omsorg.

Behandle symptomene

Ofte gjør hemorrhoid seg selv ikke trenger behandling, og vil gå bort av seg selv. Men, vil du ønsker å lindre symptomene dine så snart som mulig. Du kan behandle kløe, svie og hevelse med over-the-counter medisiner som er spesielt utformet for hemorroider og / eller en anti-inflammatorisk.

Behandle Vein

Den beste måten å behandle hemorrhoid seg selv avhenger av hvor alvorlige symptomene er. For svært milde tilfeller kan hemorrhoid kremer redusere irritasjon tilstrekkelig. Du kan også prøve en sitz bad, som er en liten plass du plasserer i badekaret som lar deg suge hemorrhoid mens du tar et bad. Sitz bad er tilgjengelig på de fleste apotek.

Du trenger å se en lege hvis hemorrhoid er svært smertefull eller plagsom, er blødning, eller hvis du tror det kan bli thrombosed. Legen kan bli kvitt hemorrhoid gjennom gummi band ligation, som innebærer innpakning en strikk rundt venen til den faller av; infrarød koagulering, noe som innebærer å brenne hemoroide med infrarødt lys til vevet løsner; og som en siste utvei, en hemorrhoidectomy, noe som betyr at kirurgisk fjerning av hemorrhoid.

Forebygging

Hemorroider kan gå bort, men det er alltid en risiko for at de vil komme tilbake igjen. Det er lurt å gjøre alt du kan for å unngå nye hemoroider. Den beste måten å gjøre dette på er å få rikelig med fiber. Du bør også unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen, anal samleie, og tunge løft.

Beste måten å Detox Fra Mercury

Hvis eksponering for kvikksølv har gjort deg syk, er dette ingen liten sak. Kvikksølvforgiftning kan føre til nyresvikt, hjerneskade og død. Så dette er ikke en tid for å stole på en "detox"-metoden som innebærer kvakksalver vitenskap. Den beste måten å detox fra kvikksølv kan bare komme fra en person: medisinsk pleie leverandøren.

Den første regelen: Unngå Quackery

Helsemessige forhold som følge av inntak eller innånding av eller eksponering for kvikksølv resultat i svært åpenbare, svekkende symptomer. Dessuten kan de ikke behandles med elektroniske produkter som hevder å eliminere kvikksølv fra kroppen din - det eneste som disse produktene vil "detox" er bankkontoen din. Mange slike svindel har allerede vært utsatt for. På begynnelsen av 1990-tallet ble mange mennesker utsatt for en "kvikksølv skremme" som hadde dem overbevist om at amalgam brukes i deres tannfyllingsmaterialer ble forårsaker ulike kvikksølvrelaterte sykdommer. Dette ført til at pasienter har sine fyllinger fjernet av frykt. Deretter en rapport 1998 om amalgam sikkerhet utstedt av American Dental Association Council on Scientific Affairs utstedt en rapport om amalgam sikkerhet som konkluderte med at mens minutters nivåer av kvikksølv ble løslatt fra tannfyllingsmaterialer, poserte de ingen helserisiko.

Men det er opp til deg, forbrukeren, for å gjøre en utdannet valg, gitt den informasjon gitt til deg av en kvalifisert medisinsk faglig. Faktum er, at kvikksølv kan bare fjernes fra kroppen gjennom medisinske prosedyrer, hvorav noen er svært plagsomme. Den beste måten at kroppen din vil bli "detoxed" fra kvikksølv avhenger av type kvikksølv som du har blitt utsatt for og på hvilken måte det kom inn kroppen din. Nedenfor er noen av de måtene som kvikksølv kommer inn i kroppen og de beste måter å behandle kvikksølvrelaterte sykdommer.

Har din vært utsatt for kvikksølv?

Det er tre typer av kvikksølv som forårsaker alvorlige helseproblemer. Den første er elementært kvikksølv (for eksempel flytende kvikksølv, kvikksølv), som kan bli funnet i glass termometre, elektriske brytere, fluorescerende lyspærer, eldre tannfyllingsmaterialer og noen typer medisinsk utstyr. Den andre typen er uorganisk kvikksølv salter som brukes i batterier, kjemi laboratorier, visse desinfeksjonsmidler, folkemedisin kurer og røde sinober. Den tredje typen er organisk kvikksølv, som er funnet i nedlagte antiseptiske midler, slik som mercurochrome, som har blitt fjernet fra konsumentmarkedet på grunn av dette. Det er også funnet i thimerosal, røyk fra brenning av kull og fisk som har inntatt kvikksølv.

Elemental kvikksølv fra termometre er ufarlig når du berører den, så den faller ned av kroppen. Men hvis det er inhalert i lungene, kan det føre til oppkast, pustevansker, hoste og blødende tannkjøtt. Folk som inhalerer kvikksølv av denne typen generelt oppmerksom på en metallisk smak i munnen. Permanent lungeskade, hjerneskade og død kan bli resultatet dersom kvikksølv inhaleres.

Uorganisk kvikksølv er giftig ved inntak, og resulterer i brenning i magen og halsen, blodig avføring og oppkast. Når det kommer inn i kroppen, påvirker det direkte nyrer og hjerne, og en overdose kan føre til døden.

Inntak av organisk kvikksølv kan ta år å produsere merkbare fysiske symptomer. Denne typen kvikksølvforgiftning kan inkludere nummenhet eller smerter i visse deler av kroppen, skjelvinger, blindhet (eller dobbelt syn), problemer med hukommelse, dårlig grovmotorisk kontroll (walking), og selv beslag og død hvis nok organisk kvikksølv er fortært på én gang. Behandling av kvikksølvrelaterte sykdommer involverer komplekse og noen ganger lange medisinske prosedyrer.

The Real Mercury Detox

Hvis du mistenker at du har en kvikksølv-relatert sykdom, bør ditt første steg være å ringe Giftinformasjonens Control Center hotline på 1-800-222-1222 og snakke med en ekspert på kvikksølvforgiftning. Har på hånden følgende informasjon: pasientens alder, vekt og mental tilstand; navnet på produktet som pasienten ble utsatt for; tiden det ble inntatt, innånding eller berøring; og mengde inntatt, innånding eller berøring.

Fjerne elementært kvikksølv fra kroppen kan innebære å gi pasienten fuktet oksygen eller plassere en pusterøret. Lungene kan også ha å suges. Pasienten kan også ta oral medisin som fjerner tungmetaller fra kroppen.

Uorganisk kvikksølvforgiftning første innebærer støttende omsorg, for eksempel, å gi pasienten væske gjennom en IV og behandle symptomer med medisiner. Behandling kan innebære å bruke aktivt kull for å suge opp kvikksølv fra pasientens mage. Chelatering terapi - medisiner som fjerner kvikksølv fra vev - kan også brukes i uorganiske kvikksølvforgiftning, og som er standard behandling for dem som opplever organiske kvikksølvforgiftning, samt.

Minutters nivåer av kvikksølv i kroppen din er uunngåelig, hvis du er utsatt for et bestemt miljø eller kosthold. Men disse er ikke alltid dødelig. Den beste måten å detox selv fra kvikksølv er å forstå hva som forårsaker dette heavy metal å være til stede i kroppen din. The North Carolina Department of Miljø og naturressurser har gitt en utmerket nettside for de som ønsker å lære mer (se Ressurser).

Den beste terapi for droppfot

Fot dråpe er en tilstand karakterisert ved vanskeligheter med å løfte den fremre del av foten. Det er imidlertid ikke en sykdom i seg selv, men symptom på en underliggende tilstand som er muskulær, nevrologisk eller anatomisk i naturen. Droppfot kan vanligvis kureres ved å behandle den underliggende tilstand; Imidlertid, skal tilstanden være permanent, er den beste behandling og terapier som eksisterer sentrert rundt forbedre mobiliteten.

Årsaker og symptomer

De potensielle årsaker til droppfot er utallige. Uspesifikke tilstander kan omfatte en skade som forårsaker skade på musklene i anklene og tærne eller nerveskader i nedre rygg eller ben, sistnevnte som kan skyldes diabetes (nevropati). Midlertidig droppfot kan skje gjennom noe så enkelt som å sitte med bena krysset for en lengre periode, som det kan skade nerver i ankelen.

En rekke konkrete forhold kan føre droppfot også. De inkluderer muskulær dystrofi, hjerneslag, multippel sklerose, cerebral parese, Lou Gehrigs sykdom og syndrom rommet (komprimering av nerver og blodårer), blant andre. I tillegg kan kjemoterapi narkotika og legemidler som brukes til å behandle multippel sklerose føre til droppfot.

De vanligste symptomene på droppfot er den enkle manglende evne eller vanskeligheter løfte fremre del av foten. Når du går det kan dra langs bakken, fører til stepping gangart, hvor låret løftes å gå. Det kan påvirke en eller begge føtter og kan noen ganger være ledsaget av smerter, nummenhet eller prikking i foten.

Terapi

Det første skritt i behandling av droppfot er å bestemme den underliggende tilstanden og behandle det. Sekundær behandling fokuserer på å lindre ubehag og forsøker å gjenopprette mobilitet. Den vanligste årsaken til dette er gjennom skoen setter inn eller ben bukseseler kjent som ankel-fot orthotics. Dette kan ofte være kombinert med fysisk behandling og trening for å forbedre styrken av benet og foten, så vel som for å bidra til å forbedre pass gangart.

Stimulere nervene med en liten elektrisk-enhet som stropper til eller er implantert i beinet kan være nyttig. Når vandre, er en liten elektrisk strøm påføres peroneal nerve, som er ansvarlig for å løfte foten med hvert trinn. Dette kan være effektive for dem som droppfot er et direkte resultat av et slag. Ifølge en studie publisert i januar 2008 nummer av American Journal of fysikalsk medisin og rehabilitering, pasienter som brukte NESS L300 ™ Foot Drop System i løpet av et år opplevd betydelig bedring i sin gangart og generell mobilitet. Systemet registrerer når benet er i luft eller i kontakt med bakken, og sender signaler til en mikroprosessor implanteres like under kneet, som stimulerer nervene.

Kirurgi

I det tilfelle at foten fallet er forårsaket av skader i ryggmargen eller visse nerver, så som de i den nedre del av ryggen, kan kirurgi være nødvendig å reparere skaden. I noen tilfeller ankelen og foten leddet kan være smeltet sammen, eller en sene fra et leggben, kan overføres til ankelen.

Dr. Rahul K. Nath av Texas Nerve og Lammelse Institute er en ledende droppfot kirurg som har pioner en form for kirurgi som er effektiv hos pasienter med droppfot er forårsaket av hofteprotesekirurgi eller andre tilknyttede skader. Det innebærer overføring av nerver fra tilstøtende tibial nerve til det påvirkede området, med de beste resultater som kommer fra kirurgi utført lenger enn åtte måneder etter utbruddet av sykdommen.

Hvordan kan jeg Cure Tennis Elbow?

Tennis albue er ikke bare en atletisk sykdom. Selv om det kan oftest funnet hos idrettsutøvere som spiller tennis og andre idretter som bruker en racquet, kan ikke-idrettsutøvere som gjør lignende bevegelser også oppleve det. Tennis albue er en sår og øm albue. Du opplever smerte når du grep et objekt eller flytt håndleddet, for eksempel når du helle et glass vann. Men det kan behandles.

Bukseseler

En ortopedisk seler vil holde albuen beskyttet og varm. Ved å holde albuen varm, øker du blodsirkulasjonen, som hjelpemidler i healing. Skinnen støtter muskler og sener ved å omdirigere noen av belastningen. Innpakning et bånd rundt armen like nedenfor albuen kan også hjelpe. Den ekstra støtte avlaster noe av smerten når løfte tunge gjenstander. Ikke gjør bandet for stramt; det kan begrense sirkulasjon.

Rest

Den enkleste middel for tennisalbue er å gi armen litt hvile. Tillat smertene til å forsvinne. Før du begynner bevegelser som forårsaket problemet i første omgang, sørg for at du varme opp albuen. Også ta hyppige pauser fra bevegelser slik at felles å hvile.

Trening

Styrke musklene rundt leddet for å holde dem fra å bli utsatt for den belastningen. Håndleddet krøller, barbell curls og triceps extensions er vektbærende øvelser som vil styrke musklene. Hvis albuen er fortsatt følsom, prøv isometriske øvelser.

Medisinering

Milde tilfeller av tennisalbue kan behandles med aspirin eller ibuprofen for å redusere inflammasjon. Du kan også søke aktuelle anti-inflammatoriske.

Isposer

Is fungerer som et anti-inflammatorisk middel. Sett en pakkisen på albuen 10 til 15 minutter til tre ganger om dagen. Dette bør redusere hevelse i sener og muskler og lindre smerte. Hvis du kan holde albuen hevet på samme tid, vil det trekke blod fra albuen og bidra til å redusere smerte.

Foods

Selleri har vært kjent for å opptre som en anti-inflammatorisk for tennisalbue lettelse. Ingefær kan gjøre det samme. Lag ingefær-te av soaking ingefær i varmt vann eller legge malt ingefær til varmt vann. White willow bark inneholder salicin, som kroppen konverterer til salisylsyre; Dette kan fungere som et smertestillende. White willow bark fungerer også som en anti-inflammatorisk.

Bone Stimulator Vs. Tens Unit

Bone stimulatorer og TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) enheter er to enheter som bruker strøm til å helbrede kroppen eller lindre smerte. De brukes i utpreget forskjellig medisinske forhold.

Fakta

Ifølge Blå Kors Blue Shield Minnesota, bein vekst stimulatorer helbrede brukket bein med enten elektrisk eller ultralyd (lydbølge) energi. TENS enheter bruke varmen som genereres av elektrisk strøm for å lindre smerte og stivhet og bedre mobilitet.

Bone Stimulator Treatment

Under bein stimulator behandling, plasserer en pasient en ekstern stimulerende enhet over området av et bein pause, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Behandlingstiden varierer fra omtrent 20 minutter til flere timer på en gitt dag.

TENS behandling

Under behandlingen TENS, elektrode flekker på huden bære strøm fra en TENS enhet til stedet av behandlingen.

Bone Stimulator Fakta

Noen former for bein stimulatorer krever bruk av elektrodeledningene innsatt gjennom huden, eller implantering av en hel stimulerende enhet under huden på stedet for skade.

TENS enhet Fakta

TENS enheter oppnå sine effekter ved å redusere kroppens følsomhet for smerte. De kan også brukes til behandling av akutt smerte ved å levere steroid-medikamenter gjennom huden.

Hvordan baby tenner faller ut?

Hvordan baby tenner faller ut?

Innledning

En naturlig del av et barn som vokser og utvikler er vekst og tap av baby tenner, også referert til som primære tenner. Baby tenner er en viktig del av dental utvikling. Av denne grunn, hvis en tann faller ut før den er klar, eller hvis den er slått ut, må en kunstig spacer erstatte den til å holde de andre tennene fra å utvide og vokse på sin plass. Baby tenner er som space sparere, holde plassen der voksne tennene er å etter hvert vokse fri for annen vekst frem til permanente tennene er i stand til å utvikle og brast gjennom tannkjøttet.

Tid Span

Baby tenner vanligvis kommer i mellom fire og syv måneders alder. Dette kan være en smertefull prosess, men som er nødvendig for fremtidig tannhelse. Etter hvert som barnet treffer om 5 år (noen ganger tidligere for jenter) de nye voksne tennene begynner å utvikle seg under baby tenner, signaliserer at det er på tide for de primære tennene til å falle ut.

Hvordan det skjer

Ettersom voksne tennene blir klar til å rote gjennom tannkjøttet, sender et signal til kroppen tannkjøttet som forårsaker røttene av melketenner for å oppløse. Når røttene begynner å oppløses, tennene løsne. På dette punktet, baby tann enten faller ut av seg selv, eller det blir løs nok til der barnet eller foreldrene er i stand til å vrikke og til slutt trekker ut tannen fordi røttene ikke lenger er sterkt nok til å holde den på plass. Den utvikler tann under kan også hjelpe løsne barnet tann fra tannkjøttet som det utvikler seg.

Erstatning

Siden den voksne tannen venter under baby tenner, tar det bare et par uker før den voksne tannen bryter gjennom tannkjøttet overflaten og tar sin faste plass i munnen. Denne prosessen vil fortsette inntil alle baby tennene har falt ut og blir erstatte med faste voksne tennene.

Grunner Tenåringer drikker alkohol

Grunner Tenåringer drikker alkohol


Til tross for at den lovlige aldersgrensen for alkoholforbruk er 21, ungdom under denne alderen ofte likevel velger å drikke. Ifølge Focus Adolescent Services, vil guttene prøve sin første alkoholholdige drikke på 11, mens jentene vil prøve sin første drink på 13. Det er mange grunner til at tenåringer vil drikke som inneholder gruppepress og impulsivitet.

Peer Pressure

Tenåringer kan føle seg presset til å drikke når de ser sine jevnaldrende delta i alkoholforbruk, tenker de trenger for å etterligne adferden til å passe inn eller bli populære. Ifølge PBS Kids, refererer stille gruppepress til å se andre barn drikker og føler trang til å drikke også.

Nysgjerrighet

Tenåringer kan velge å prøve alkohol ut av nysgjerrighet. Prøve noe som er ansett som farlig er spennende og tenåringer ofte føler behov for å utforske denne faren. Fungerende impulsivt er en form for spenning søker for tenåringer; konsekvensene av hva som vil skje når de drikker alkohol er vanligvis ikke tatt hensyn til.

Genetikk

Tenåringer kan drikke på grunn av en familiehistorie med alkoholisme. Ifølge Mayo Clinic, hvis en forelder misbruker alkohol, risikoen for alkoholisme økninger i sine barn. Barn som kommer fra alkohol familier vil eksperimentere med å drikke i tidlig alder i forhold til barn som ikke kommer fra en bakgrunn av alkoholisme. Hvis tenåringer se sine foreldre drikker alkohol på en jevnlig basis, vil de synes det er greit for dem å drikke.

Media

Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, alkohol blir mer aggressivt markedsført gjennom media. Den glamorøse skildring av alkohol i filmer og magasin-annonser kan sende en melding om at det er kult å drikke. Når tenåringer ser dette, kan de være mer tilbøyelig til å ønske å drikke.

Alkohol Toleranse

Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, er det antatt tenåringer vil overstadig drikke på grunn av mangel på negative effekter de kan oppleve. En tenåring hjerne er i ferd med å modnes i forhold til den voksne hjernen som allerede har utviklet. Som et resultat, kan tenåringer konsumere større mengder alkohol før de opplever negative effekter som døsighet og bakrus.

Er narkotika den beste måten å behandle ADHD hos barn?

Er narkotika den beste måten å behandle ADHD hos barn?

Bestemme hvordan du best kan hjelpe barnet ditt når han har en sykdom eller lidelse kan være vanskelig, og dette gjelder særlig når barnet er påvirket av Attention Deficit Hyperactivity Disorder, best kjent som ADHD. Mange barn med ADHD står overfor ekstreme vanskeligheter manøvrere gjennom hverdagen. For en forelder, kan avgjøre den beste behandling for denne lidelsen være enda vanskeligere. Foreldre kan finne seg selv å spørre, er legemidler den beste måten?

Symptomer på ADHD

Symptomer på ADHD hos barn kan være vanskelig å gjenkjenne. De fleste barn er aktiv hele tiden, spille, snakke og generelt "å være barn." Noen av symptomene på ADHD kan inkludere blir lett distrahert, stadig uro, forstyrre klassen, hyppig dagdrømming, overdreven snakke, ikke fullføre ting ofte, flytte, snakke eller være aktiv når deres klassekamerater er rolig, og forlater sitt sete å gjøre andre ting i løpet av klasse.

Det er mange barn som er rett og slett lei av skolen, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere ADHD riktig. Hvis barnet ditt ikke ser ut til å ha problemer med å konsentrere seg, de sannsynligvis ikke har ADHD. ADHD er en lidelse som gjør lider mister konsentrasjonen lett. Vanligvis de med ADHD flytte fra en oppgave til en annen uten å fullføre oppgaver, og dette er ikke bare sant i skolen, men hjemme også.

Medisinering

Det er mange medisiner som har vist seg å hjelpe barn med ADHD. For barn over 3 år, er Dexedrine, Adderall og Dextrostat ofte foreskrevet. For de over 6, er Adderall XR, Vyvanse, Ritalin, Focalin og andre medisiner foreskrevet. Dessverre, som med de fleste medikamenter, er det bivirkninger. ADHD medisiner er sentralstimulerende midler som ofte føre til søvnløshet, tap av matlyst, tics og personlighetsendringer.

Fordeler

Fordelene med medisiner for barn med ADHD er enorm. Ikke bare vil medisinen øke ditt barns konsentrasjon, vil det også hjelpe ham fullføre oppgaver, forbedre sin hukommelse, lindrer stress og redusere hyperaktivitet.

Alternativ Behandling

Årsaken til ADHD er fortsatt ikke bestemt. På grunn av dette, er det andre behandlinger foruten medisinering. Mange foreldre har lagt merke til en forskjell i sine barn ved å endre sine barns kosthold å inkludere høy-protein måltider. Andre merker en forskjell med atferdsterapi. Dessverre gjør atferdsterapi ikke ha en stor effekt uten bruk av ADHD-medisiner.

De fleste av dietter for ADHD er frukt, grønnsaker og ekstra protein. En god proteinkilde er fisk. Dessverre har disse dietter ikke fungerer med barn som har et ekstremt tilfelle av ADHD.

Konklusjon

Inntil årsaken til ADHD er bestemt, den eneste sikre måten å hjelpe barnet ditt er ved hjelp av medisiner foreskrevet av leger. Du kan snakke med legen din om å lindre bivirkninger av disse pillene, og kanskje til og med forebygge dem. Det kan også være nyttig å snakke med legen din om metoder som vil hjelpe lindre ADHD symptomer så doseringen på den foreskrevne medisinen kan senkes.

Hvordan bli kvitt en infeksjon i tenner

Hvordan bli kvitt en infeksjon i tenner


Det er tre typer av tann infeksjoner: infeksjoner inne i massen av tannen, infeksjoner rundt de ytre kanter av tannen, og tannkjøtt infeksjoner. Alle tre er smertefullt og kan være ødeleggende hvis den ikke behandles med en gang. Mens du vil definitivt trenger å se en tannlege du skal behandle en tanninfeksjon, er det ting du kan gjøre på egen hånd for å bidra til å lindre den. Flere hjem rettsmidler har vist seg å være effektive.

Hvordan bli kvitt en infeksjon i tenner

Se din tannlege for å få en resept på antibiotika. Tannen infeksjonen er forårsaket av skadelige bakterier og en av de beste måtene å bekjempe dette er reseptbelagt medisin.

Skyll munnen med en antiseptisk munnvann minst tre ganger om dagen. Disse typer av munnskyllevann har høye mengder av alkohol og andre ingredienser som er i stand til å drepe skadelige bakterier i munnen. Dette bør gjøres før infeksjonen er borte.

Lag en saltvannsløsning - 3 deler vann, 1 del salt - og vaske munnen med den. Dette er en enkel bakteriedrepende løsning som vil kjempe mye av de skadelige bakterier som forårsaker din tanninfeksjon. Bruk denne løsningen minst tre ganger om dagen.

Puss tennene og tanntråd rundt den infiserte tannen som best du kan. Noe mat fanget rundt den infiserte tannen kan faktisk gjøre infeksjonen verre. Riktig tannhygiene vil hjelpe helbredelsesprosessen og bidra til å forhindre fremtidige infeksjoner.

Hint

 • Søk øyeblikkelig dental oppmerksomhet hvis du mistenker at du har en tanninfeksjon. La en infeksjon forbli i munnen kan føre til tannråte.