Digidexo.com

Hva er årsaken til Burning Diaré?

Hva er årsaken til Burning Diaré?

Introduksjon

Diaré kan være forårsaket av en rekke grunner, inkludert bakterier, virus- og enhver annen irritasjon av tarmen. Diaré oppstår når maten føres til raskt gjennom fordøyelsessystemet ikke tillate nok tid for væsken å bli absorbert ut av avføringen. Noen ganger diaré kan være ledsaget av en ubehagelig brennende følelse. Dette fenomenet kan lett forklares.

Irritasjon

En av de vanligste årsakene til at folk har diaré er på grunn av irritasjon i tarmen fra uvanlig eller ukjent mat. Når disse ukjente matvarer er fylt med store mengder krydder eller urter med krydret eteriske oljer, vil du mest sannsynlig oppleve det samme brennende følelse du følte på munnen din som du spiste mat, bare ut den andre siden av kroppen din.

Capsaicin

Visse matvarer er varm på grunn av deres kjemiske sammensetning. For eksempel, de fleste varme matvarer inneholder produktet capsaicin. Capsaicin, når de utsettes for det følsomme vev og smaksløker av munnen, binder seg til de smertereseptorer som er ansvarlige for avføling av temperaturen. Smertereseptorer formidle budskapet til hjernen om at det er bindende for dem er varmt. Dette fører deg til å føle den brennende følelsen i munnen. Det reiser også blodtrykket og temperatur, forårsaker du å svette.

Burning Sensation

Når du får i deg den capsaicin, forblir den intakt hele veien gjennom fordøyelsessystemet. Som de kommer ut anus, de samme sensitiv hud og smertereseptorer er tilstede på huden som i munnen. Den kjemiske igjen binder seg til smertereseptorer og sender den brennende signal til hjernen, forårsaker du å føle brennende smerte som diaré kommer ut kroppen din.