Digidexo.com

Risikoen ved bruk av en annen persons Nail Clipper

Risikoen ved bruk av en annen persons Nail Clipper


Dele personlig hygiene utstyr bør unngås når det er mulig, og dette inkluderer spiker clippers. Det kan virke ufarlig, men det er flere forhold som påvirker negler som potensielt kan spres gjennom felles bruk av spiker clippers. Det tar bare et lite kutt eller riper å gjøre kroppen mer utsatt for oppføring av en infeksjon, og dette kan lett oppstå ved bruk av spiker clippers.

Soppinfeksjoner

Idrettsutøvere Foot er en vanlig soppinfeksjon som vanligvis påvirker området mellom tærne med symptomer på rødhet, sprekker og kløe. Onychomycosis er en annen soppinfeksjon som spesifikt påvirker tåneglene og forårsaker fortykkelse og misfarging av neglen. Bruk dine egne rene spiker clippers, alltid.

Bakterielle infeksjoner

Paronychia er en infeksjon av spiker fold (der neglen møter huden av finger eller tå), som forårsaker rødhet og hevelse og i noen tilfeller, blemmer. Paronyki kan være en akutt bakteriell infeksjon som raskt forsvinner opp med bruk av antibiotika, eller det kan være kronisk og gå videre for å påvirke spikeren selv. Denne infeksjonen kan overføres via urene spiker redskaper; spesielt, neglesaks.

Virusinfeksjoner

Hepatitt er en virus som forårsaker betennelse i leveren. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler ikke dele negleklipper som en av de forebyggende tiltak mot spredning Hepatitt C, spesielt.

En mer vanlig tilstand forårsaket av humant papillomavirus (HPV) er utviklingen av vortene, som forekommer oftest på hender og føtter. Vorter kan også utvikle seg på fingrene, i nærheten av spiker.

Skjønnhetssalonger

Når du låner en negleklipper fra en venn er det et element av tillit involvert fordi du kjenner som har brukt det før deg. Sammenlign dette med å ha en manikyr i en skjønnhetssalong når det samme utstyret brukes på hundrevis av forskjellige personer i løpet av et år. For å unngå eventuelle infeksjoner passerer mellom klienter, må en profesjonell etablering sterilisere utstyr. Konstatere at salongen din gjør nettopp det.