Digidexo.com

Diet ideer som fungerer

Det er ingen diett plan som passer alle. De fleste rimelige og fornuftige dietter inkluderer sunn mat valg som grønnsaker, frukt, sunne korn og lite fett protein. Noen dietter favorisere spise på bestemte tider og unngå bestemte matvarer. Trening er nesten alltid inkludert i et sunt kosthold regime. Den beste dietten er å være realistisk om vekttap og se på de langsiktige fordelene av å være i form og nyter god helse.

Beste mat å spise på en diett

Foretar nøye utvalg av næringsrik mat og bevege mot favoritt frukt og grønnsaker. Søte gulrøtter, bør brokkoli, squash, selleri og blomkål kuttes opp og forseglet i plastposer leser for snacking. Krydre dem med yoghurt-baserte dips og magre dressinger for å forbedre smaken og bidra til å unngå kjedsomhet. Nyter hva du spiser vil holde deg på diett i lang tid. Sug på karamellen ved å dra nytte av frukt som bær, honningmelon, fersken og kiwi, som har mange vitaminer og er lav i kalorier. De beste protein valg er kyllingbryst, fisk og svært magert kjøtt. Bruk masse kalorifattig akkompagnementer som sitronsaft, sennep, eddik, urter og krydder.

Foods å begrense eller unngå på en diett

Som med alle sunt kosthold, er det lurt å fjerne eller kutte ned på hvitt mel produkter, hvitt sukker og stivelsesholdige grønnsaker som poteter, erter, mais og squash. Det er også smart å begrense fett kjøtt, bearbeidet kjøtt, ferdigretter, og smør. Helt nekte deg av noen av din favoritt høyt kalori mat er ikke realistisk. En gang i uken belønne deg selv en godbit med en av dine mest ønskede desserter eller høyt kalori snacks, som det vil gi deg noe å se frem til.

Snacks til kosten

Å spise snacks hele dagen vil avverge sult. Det er veldig lett å gjøre dårlige valg når du er skrubbsulten. Det finnes mange sunne snacks som frisk frukt, skjære opp grønnsaker, cottage cheese, fettfri yoghurt, fullkorn kjeks, nøtter og skiver Tyrkia. Oppbevar disse snacks lett tilgjengelig slik at du ikke vil gi etter for fristelsen.

Generelle Livsstil Ideer for kosten

Tar med lunsj til arbeid vil hjelpe deg å unngå situasjoner der du kan stå overfor fristelser, som å sette inn en ordre med en medarbeider som er på vei ut for hurtigmat. Spis når du er sulten og stoppe før du føler deg full. Holde huset fullt av sunn mat valg og bli kvitt forbudt mat. Hvis du har en kortvarig craving for cookies, for eksempel innsatsen det tar å gå ut og få cookies kan tvinge deg til å tenke gjennom om du virkelig vil ha dem. Vei deg bare en gang i uken, som vekt har en tendens til å svinge, og du kan bli motløs. Du vil begynne å se resultater i måten klærne passer, og når du trenger å stramme opp beltet et hakk eller to vil det være svært tilfredsstillende.