Digidexo.com

Enkleste metoden for å fjerne Ansikts Age Spots

Enkleste metoden for å fjerne Ansikts Age Spots


Til tross for navnet, "alder flekker" har svært lite med alder å gjøre. De er forårsaket av skade fra overeksponering for sol og feil ernæring. Hvis du er ute etter en måte å kvitte seg med stygge pigmentflekker på huden din, er det en måte som er ikke bare lett, men vil ikke koste deg en masse penger eller ubehag og fare for et kirurgisk inngrep.

Antioxidant Diet

Spise en diett høy på antioksidanter nøytraliserer frie radikaler i hudens celler, bidrar til å hindre ytterligere skade og reparere skader som allerede har funnet sted. Mat høyt på antioksidanter inkluderer bær, brokkoli, spinat, grønnkål, rosenkål, gulrøtter, rød paprika og rødbeter. Spis minst fem på ni porsjoner med høy antioksidant matvarer per dag for å bidra til å helbrede huden din og beskytter mot de skadelige effektene av solens stråler.

Antioxidant Kremer og Fuktighetskremer

Bruk en fuktighetskrem høy i antioksidanter daglig for å bidra til å helbrede og unngå ytterligere solskader på huden din. Avokadoolje, som inneholder olins, og shea smør brukes hver dag til huden din vil bidra til å redusere misfarging forårsaket av UV-stråler og stygge pigmentering problemer. Bruk en keratin-rik protein krem ​​på ansiktet ditt for å bidra til å eliminere pigmentflekker forårsaket av miljøgifter eller solens stråler.

Antioksidant kosttilskudd

Spør legen din om å supplere din diett med vitaminene A, C, D og E, og mineraler som sink og selen. Ta disse kosttilskudd muntlig, eller bruke dem lokalt for å bidra til å redusere solflekker på huden din. En annen naturlig måte å rejuvinate antioksidantinnholdet i hudens celler er ved å klemme saften av sure frukter direkte på huden din og bruke dem som en daglig rengjøringsmiddel. Eller, bruke skiver av sitrusfrukter som appelsiner eller sitroner direkte til de berørte områder av huden din i flere timer hver kveld for å se en reduksjon i pigmentering.

Fjerning og forebygging

Skin lightening kremer som inneholder Kojic syre eller hydrokinon kan bidra til å dempe dine pigmentflekker over en periode, når det brukes regelmessig. Hvis huden din er mørk, må du være forsiktig med å bruke disse produktene, som de kan misfarge huden rundt pigmentflekker samt og kan forårsake stygge blotching. Etter at du har behandlet din alder flekker med en lightening krem, sørg for å bruke en høy solfaktor solkrem for å redusere mengden av UV-stråler som når huden din i fremtiden.