Digidexo.com

Lean Mat menyvalg

Lean Mat menyvalg


Lean matvalg omfatter de som er lave i både kalorier og usunt fett, men høy i protein. Denne kombinasjonen kan gi positive resultater for å holde blodtrykket under kontroll og hjelpe til med vekttap mål ved å redusere cravings mellom måltidene. Sunn mat valg trenger ikke å være blid. I stedet planlegger flavorful retter som inkluderer magre proteiner og masse frisk frukt og grønnsaker.

Frokost

En mager mat frokostmeny bør starte med egg, siden de er lite fett, høyt på protein, og billig. Mens det er best å bo unngå høyt forbruk av rødt kjøtt, hvis du vil ha kjøtt med egg og til, velge biff, som er en slankere kjøtt alternativ enn bacon eller pølse. Frisk frukt eller fruktjuice sammen med nonfat cottage cheese er også velsmakende magert frokost menyalternativer.

Lunsj

Smørbrød er et alternativ for en mager lunsjmeny så lenge de er fylt med magre proteiner som kalkun eller kylling bryst. De bør også bli servert på grovbrød med svært lite eller ingen majones. Legg salat, tomat, agurk, rosenkål eller andre grønnsaker for ekstra fiber, vitaminer og mineraler. Sushi gjør også en enkel lunsjmeny alternativ, siden en rull kan inneholde bare tretti kalorier.

Middag

Vær kreativ med magre proteiner til middag menyvalg. Serve reker eller fisk elendige på hele hvete tortillas, kalkun burgere eller karri kylling med dampede grønnsaker. Prøv også en grønnsak basert dukkert for å tjene med rå grønnsaker i stedet for brød og smør for en pre-måltid godbit.

Dessert

Riktignok vil lean dessert valg ikke sammenligne med deres forfall, kalori-lastet kolleger. Men frukt er ikke den eneste lavt kalori, lavt fett alternativ. Gresk yoghurt med noen sjokoladebiter, og mini sjokolade-bran muffins vil tilfredsstille den søte tann uten avsporing dietter. Også, hvis du spiser sakte og nyt hver bit, er du mindre sannsynlig å spise så mye, mens du nyter det like lenge.