Digidexo.com

Hvordan vet Fargede kontakter er Inside Out

Hvordan vet Fargede kontakter er Inside Out


Fargede kontaktlinser forsterke eller endre fargen på brukerens øyne. Disse linsene er konstruert av et mykt, fleksibelt materiale som formes til formen av øyet. Når du tar ut kontaktlinser, kan brukeren utilsiktet snu dem innsiden ut. Dessverre, vil utseendet på fargen på linsen ikke hjelpe deg å finne ut om objektivet er innsiden ut. Plassere en kontaktlinse på øyet mens innsiden ut vil ikke føre til skade på øyet, men det er ubehagelig. En vrengt kontaktlinse vil ikke sitte stille på øyet når det blinker og kan selv komme ut av øyet. Hvis du mistenker at din kontaktlinse er innsiden ut, kan du prøve disse triksene før du legger linsen i øyet.

Hvordan vet Fargede kontakter er Inside Out

•  Plasser kontaktlinsen på slutten av fingeren som om du ville sette den i øyet. Hold kontakten opp og ser på det fra siden. Hvis det danner en perfekt skålform, blir kontakten i riktig retning. Hvis kantene av kontaktlinsen flare utover, er kontakt innsiden ut.

Hold kontakt linse opp til øyet og inspisere fargen på kantene. Noen merker av kontaktlinser er håndteringsfargede som gjør at kontakten å bli sett i løsningen. Nyansen er vanligvis blå eller grønn. Hvis nyansen er lett synlig rundt kantene, er kontakten i riktig retning. Hvis nyansen er vasket ut eller usynlig, er kontakt innsiden ut.

Klem kontaktlinsen mellom to fingre. Hvis kontakt krøller i en taco-lignende form, er kontakten i riktig retning. Dersom kontaktlinse flares utover mot fingertuppene, er kontakten innsiden ut.

Hold kontakt linse opp til øyet ditt og se etter laser mark. Noen merker av kontaktlinser bruke en laser mark, usynlig gang på øyet, men nyttig i orientere linsen. Ifølge nettstedet All About Vision, er en slik laser mark "123." Hvis tallene vises i riktig rekkefølge, er kontakten i riktig retning. Hvis tallene er reversert, er kontaktlinsen innsiden ut.