Digidexo.com

Hvordan å øke aktiviteten for å gå ned i vekt når over 50

Øke aktivitets å miste vekt betyr ikke nødvendigvis å gjennomføre en seriøs vekt-treningsprogram. Alder er ingen unnskyldning for å være stillesittende. Selv folk med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes, leddgikt og hjertesykdom kan trene trygt. Styrking aktivitetsnivået kan komme om i små måter, og den gode nyheten er at du kan utføre noen aktivitet. Å være aktiv er ungdomskilden, ifølge National Institutes of Health (NIH), øker sjansene for vellykket vektreduksjon.

Hvordan å øke aktiviteten for å gå ned i vekt når over 50

Walk når det er mulig. Når presentert med muligheten, gå opp og ned trapper i stedet for å ta heisen. Ikke bruk fjernkontrollen. Lufte hunden. Stå eller gå rundt mens du snakker i telefonen. Gå rundt i butikken eller kjøpesenter i 10 minutter før shopping.

Velg øvelser som du liker. Ikke tving deg selv til å gjøre noe du ikke liker. Prøv forskjellige aktiviteter før du finner en som interesserer deg. Uansett hva du gjør, gjør det interessant ved å sette små mål, som å gå tre runder rundt parken i sju minutter eller trene til din favorittmusikk. Gjør det med en venn, utfordre hverandre og tilbyr belønning for oppnådde mål.

Legg til variasjon. Ulike typer oppgaver forbedre ulike aspekter av din helse. Utholdenhetstrening, som for eksempel aerobic, er bra for hjertet helse. Styrketrening utvikler sterke bein og muskler. Balanseøvelser, for eksempel tai chi eller ben heiser og lunges, øke stabiliteten. Fleksibilitet øvelser, for eksempel yoga og stretching, bedre utvalg av bevegelse. Innlemme alle disse aktivitetene inn i rutinen for en godt avrundet meny med fysisk aktivitet.

Rethink huset og hagearbeid. I stedet for å se på husarbeid som et ork, ser det som en mulighet til å legge til noen aktivitet på dagen. Støvsuging, gjør senger, feiing, sammenleggbar vaskeri, raker løv, og planting og graving er aktiviteter som kan hjelpe deg å holde seg frisk i små doser.

Slå av fjernsynet. Ser på TV brenner svært få kalorier og legger ingen aktivitet på dagen. I stedet for å se på TV, spille kort eller brettspill, høre på radio og danse, gå med noen rundt i nabolaget eller i en park, prøve en ny fag-eller hobby, eller ta en klasse. Det er mange substitutter for å se på TV som er mye bedre for deg.

Hint

  • Pain betyr stoppe. Ikke fullføre noen trekk eller trening hvis du opplever smerte av noe slag.
  • Snakk med legen din om eventuelle helsemessige problemer eller bekymringer du måtte ha.