Digidexo.com

Fordeler med Vitamin E for utslett

Fordeler med Vitamin E for utslett


Bortsett fra å senke risikoen for hjerte-og karsykdommer, har vitamin E mange fordeler, spesielt for huden. Hudutslett kan være forårsaket av allergiske reaksjoner, i kontakt med irritanter og tørr hud. Vitamin E bidrar i omsorgen for huden, på grunn av sin antioksidantegenskaper. Det er også en fuktighets vitamin, som gjør den egnet til bruk for å bekjempe hudlidelser. Det er en vanlig middel for hudlidelser, inkludert utslett, og blir ofte brukt som en ingrediens i hud utslett kremer.

Betydning

Vitamin E har antioksidantegenskaper som bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler og miljøkrefter. Dette er viktig fordi miljøkrefter som værforhold (vind, UV-stråler) kan fremme hudutslett, avhengig av en persons følsomhet. Vitamin E bidrar til å forsvare huden fra disse faktorene, minske bivirkninger. Vitamin E beskytter ikke bare, men også reduserer synligheten av rødhet, noe som er viktig fordi den forbedrer utseendet av huden.

Effekter

Vitamin E kan også hjelpe på å øke immunforsvaret, noe som bidrar til å hindre oppblussing av utslett. Når immunforsvaret er sterk, er kroppen din mer effektiv og i stand til å avverge sykdommer mer effektivt. En annen fordel av å være et immunsystem booster er at vitamin E kan også kroppens celler til å fungere effektivt, som hjelper kroppen å helbrede seg selv.

Funksjoner

Vitamin E har fuktighetsgivende effekter på huden, og dette bidrar til å jevne ut de ujevnheter som kan oppstå med utslett på overflaten av huden. Fuktet hud er mer ettergivende og bidrar i kampen mot irritasjon. Vitamin E kan også bidra til å roe huden for å unngå ytterligere forverring av utslett, hjelpe utslett avta raskere og med mindre kløe.

Bruk

Vitamin E kan brukes på utslett for å minimere behovet for å klø det berørte området. Dette hjelpemidler i minske forverring av huden og starte helbredelsesprosessen. I tillegg betyr irritasjon lettelse at de utslett kan bry deg mindre, og du kan gjøre de tingene du vanligvis gjør i stedet for å være opptatt med irritert, ødelagt hud.

Spiselige Kilder

Vitamin E finnes i flere mat kilder som frukt, egg, nøtter og oljer. Frukt kilder inkluderer avokado, kiwi og mango, mens mutter kilder inkluderer mandler og pistasj. Hvete olje, safflower olje og vegetabilsk olje inneholder også vitamin E. spise mat rik på vitamin E kan bidra til å balansere kroppen din. Du kan også ta vitamin E i kapselform for å møte dine daglige behov. Ifølge kontoret til kosttilskudd, anbefalt inntak av vitamin E er 15 mg.