Digidexo.com

Hvordan bruke te-poser for Healing

Hvordan bruke te-poser for Healing


Urtete har en lang tradisjon i nesten hver eneste kultur i verden. Viden kjent for sine helbredende fordeler, er urtete en allsidig drink som kan tas for nytelse eller som en medisin. Når te har blitt drukket, vi bare kaste bort te-pose uten å vurdere de eksterne helbredende fordelene av te. Tenk på nytt - fordi tepose i seg selv kan brukes i en rekke måter for helbredelse. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

En behandle en kald sår med en varm te-pose. Trykk på varm te-pose til den kalde sår i 30 minutter en gang om dagen før den kalde sår har forsvunnet. Teposen vil lindre smerten, desinfisere området, redusere hevelse og bidra til å trekke ut giftstoffer fra den skjøre vev av leppene.

Berolige huden din med en te-pose. Plasser en varm te pose over tørr kløende eller sprukken hud, over brannskader eller selv å bidra til å stoppe blødning. En te-pose kan hjelpe lindre smerte og irritasjon etter tanntrekking, og kan også brukes som healing lettelse på kjæledyrene "hot spots". Bare plassere en varm te-pose på det berørte området i 5 til 10 minutter flere ganger om dagen.

Cure en svinesti med en varm te-pose. Legg ned og dekker øyet med en varm te-pose tre ganger om dagen. La te-pose på plass til den er helt avkjølt. En te-pose vil raskt bringe svinesti til et hode, hjelper det å helbrede seg selv. Prøv aldri å bryte en svinesti, selv om det utvikler seg et hvitt hode, som det vil øke sjansene for irritasjon og infeksjon.

Bruk en te-pose som alarmsentral kløe lettelse for myggstikk. Plasser en varm te-pose over en matbit før posen kjøler, oppvarming om nødvendig å fullt lindre kløen. I en sittende, vil te-pose bidra til å trekke ut giften, redusere hevelse og hindre vond kløe.

Tips og advarsler

  • Mens nesten alle typer te vil være gunstig for disse helbredende rettsmidler, kan du vurdere å velge urtete som passer spesifikke behov. Det er et vell av informasjon om de helbredende fordelene av urter online.