Digidexo.com

Hvordan bruke johannesurt mot depresjon

Hvordan bruke johannesurt mot depresjon


Det har blitt anslått at nesten 10 prosent av befolkningen lider enten i dag fra eller har lidd av depresjon, i en eller annen form. Det er mange reseptbelagte medisiner tilgjengelig for å behandle symptomer på depresjon, men et økende antall pasienter er å snu til urten johannesurt, også kjent som Hypericum, til å behandle den.

Bruksanvisning

Identifisere symptomer på mild til moderat depresjon. Johannesurt har vist seg å være effektiv i behandling av denne typen depresjon. Depresjon kan føre til tristhet, søvnproblemer, appetitt endringer, irritabilitet, problemer med konsentrasjon og en generell følelse av fortvilelse.

Oppsøk alternative behandlingstilbud hvis du opplever en alvorlig svekkende depressiv episode eller har blitt diagnostisert med bipolar lidelse. Johannesurt er ikke en passende behandling for disse typer depresjon. Snakk med legen din dersom du er usikker på om din depresjon faller inn i en av disse kategoriene.

Stopp (med din lege veiledning) tar noen mono-amino-oksidase (MAO) hemmere minst 4 uker før du begynner å bruke johannesurt. Kombinere de to kan føre til en alvorlig interaksjon der blodtrykket kan stige faretruende høy.

Arbeid i forbindelse med legen din for å komme opp med en plan for å avta noen antidepressive medikamenter du er i dag. Når medisinen er ikke lenger i systemet ditt, kan du begynne å ta Johannesurt å behandle depresjon.

Finn et terapeutisk karakter, standardisert utarbeidelse av johannesurt, enten på apoteket eller lokale helse-mat butikk. En terapeutisk ekstrakt av johannesurt må ha blitt produsert av alkohol utvinning og er standardisert til å inneholde tre prosent av den aktive ingrediensen, hypericin.

Begynn å ta Johannesurt tre ganger om dagen for å få mest mulig nytte av urt antidepressant egenskaper. Kapslene kommer i en 30-mg. dose.

Vær forsiktig i solen mens du tar Johannesurt. Det fører fotosensitivitet, noe som betyr at du er mer utsatt for solbrenthet og varme-relaterte sykdommer.

Forvent å vente 4-6 uker for å få full effekt av johannesurt. Snakk med legen din hvis du ikke begynner å se noen bedring i den tiden.

Tips og advarsler

  • Oppsøke lege umiddelbart hvis du er så deprimert at du tenke å skade deg selv.
  • Ikke ta johannesurt uten å snakke med en farmasøyt eller lege om mulige interaksjoner mellom det og eventuelle medisiner du er i dag.