Digidexo.com

Tørr flassende hud Behandling

Tørr flassende hud Behandling


Tørr hud er en vanlig hudlidelse som ofte skjer i vintermånedene når luften er kaldt ute og varmt inne. Den lufttemperaturforandring får huden til å tørke. Når huden blir for tørr, det flak og sprekker. Heldigvis har denne huden en flere relativt enkle behandlinger som kan gjøres for å returnere huden til sin normale fuktighetsinnhold.

Endre Badende Vaner

Noen ganger kan du lindre problemet med tørr og flassende hud fra å endre dine badevaner. Ta kortere dusjer eller bad i varmt vann fordi utvidet varm dusj kan føre til mer tørr og flassende hud. Såpe kan også tørke ut huden, så begrense bruken så mye du kan. Begrense de områdene der du søker såpe til ansikt, kjønnsorganene og armhulene. Når du bruker såpe, gjøre en innsats for å utnytte milde rensemidler. Når du går ut av dusjen eller badekaret, trenger mutter gni huden rå å få tørr. Bruk en klapp ned metoden med håndkle i motsetning til å gni. Bade sjeldnere som overdreven bading kan videre tørke ut huden.

Øke hudens fuktighet

Når huden blir for tørr og begynner å flasse, er oljeinnholdet lavere enn den burde være. For å avhjelpe denne situasjonen, kan du bruke en rekke hud kremer. De beste typer å lindre tørr hud er de som er tykk og fet. Bruk disse to ganger per dag på et minimum. Hold deg unna alle produkter som er høy i alkoholinnhold. En av de beste tidene å påføre fuktighetskrem er rett etter at du har fullført en dusj eller badekar. Du bør tørke ut huden din nok slik at mesteparten av vannet er fjernet fra huden, men du er fortsatt fuktig.

Hud tips

Det finnes en rekke ulike elementer som du kan gjøre for å holde huden mer fet og fuktig. Konsumere rikelig med vann. Dette gjør det mulig for huden å ha høyere fuktighetsinnhold. Unngå antibakterielle og duft såper, som kan være for tøffe for huden. Etter bruk fuktighetskrem til tørr og flassende områder av kroppen, bør du pakke disse områdene i plast, sokker eller hansker for å hjelpe huden å holde på fuktigheten. Mens du sover, er det en god idé å kjøre en luftfukter på soverommet og bidra til å holde huden fuktig ved å øke vanninnholdet på lufta. I perioder med kaldt vær, peeling forsiktig minst en gang per uke for å bidra til å fjerne flak som forårsakes av den kalde tørr luft.