Digidexo.com

Hvordan Trekk Ears Fra Sinus Press

Sinus sykdommen rammer mer enn 35 millioner mennesker i USA, ifølge Dr. grossan, en ledende øre, nese og hals lege. Sinus press er et vanlig symptom på sinus sykdom, inkludert allergier, bihulebetennelse og sinus irritasjon på grunn av miljøforhold. Det finnes effektive måter å bekjempe sinus trykk gjennom medisin og naturpreparater.

Bruksanvisning

Finne Relief

•  Ta en over-the-counter decongestant ved første tegn til sinus press. Kombiner decongestant med en smertestillende som har anti-inflammatorisk egenskaper som aspirin eller ibuprofen. Ta et antihistamin som Benadryl eller Claritin hvis sinus trykket er et resultat av sesongmessige allergi forårsaker sinus hulrom å overreagere. Se en lege hvis tilstanden vedvarer eller forverres innen syv dager etter å ha tatt disse medikamentene.

Kjøp en neti pott (sinus vask) fra et apotek for mindre enn $ 20. Kombiner en kopp varmt vann med en 1/2 ts. havsalt. Bland til saltet er helt oppløst og hell i neti potten. Plassere åpningen av neti potten på høyre nesebor og vippe hodet inntil haken er parallell med skulderen. La løsningen å gå gjennom hele sinus hulrom og kommer ut det andre neseboret. Forsiktig blåse nesen og gjenta prosessen på venstre nesebor.

Ta en vaskeklut og kjøre den under varmt vann i 20 sekunder. Ring den ut og legg 2-3 dråper eucalyptus olje på vaskeklut. Plasser klut direkte på nesen og øynene mens du ligger nede. Hold vaskeklut varm og fuktig ved å gjenta prosessen så mye som trengs for å holde sinus hulrom fuktig og beroliget av varmen.

Bruk hydrogen peroxide til å bidra til å åpne øret. Legg deg ned og ha en venn eller et familiemedlem hell hydrogen peroxide inn i øret ditt. Han bør helle nok slik at han kan se peroxide bobler. Lå der i 30 sekunder. Snu hodet for å tømme hydrogen peroxide og gjenta på det andre øret.