Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Ytre ørebetennelse

Ytre ørebetennelse er også kalt otitis externa eller svømmer øre. Vanligvis ligger infeksjonen i det ytre øret og noen ganger i ørekanalen. Det er ofte forårsaket av overdreven eksponering for vann. Det ytre beskyttelsesfolie lag av øret, når de utsettes for vann flere ganger, begynner å gå i stykker og bli myk. Når den er myk, sopp og andre bakterier som normalt ikke kan trenge gjennom det beskyttende lag, inn i huden av øret og forårsake en ytre ørebetennelse.

Eddik

Både hvit eddik og eplecider eddik er anvendelige for behandling svømmer øre. Flere dråper hvit eddik kan legges til øret og bør forbli i øregangen i minst fem minutter før du skyller øre (tømme den av eddik). Denne behandling bør påføres ett øre på en gang, til begge ørene.

Apple cider eddik er også nyttig fordi det hemmer veksten av bakterier som forårsaker svømmer øre. Så snart øret blir utsatt for overflødig vann eller du føler øret blir tilstoppet av vann, vil du legge til flere dråper (mellom tre og fire) av en løsning laget med like deler eple cider eddik og vann eller alkohol. Hvis du allerede er infisert med svømmer øre, legge til flere dråper av den samme løsningen to ganger om dagen for en tre-dagers periode.

Baby Oil

Babyolje er også et hjem rette for en ytre ørebetennelse. Varm babyolje så det er på en lunken temperatur. Sakte hell den varme babyolje inn i øret ved hjelp av en øre dropper. Plasser en bomullsdott i øret etter øregangen føles full av babyolje, slik at oljen må forbli i øret. Holde oljen i øret i fem minutter eller til den begynner å føle seg kule, deretter avløp.

Hårføner

En enkel og effektiv måte å behandle en ytre øret infeksjon forårsaket av overflødig vann (svømmer øre) er å bruke en hårføner for å tørke ut øregangen. Ta en hårføner og sett den på lav eller varm. Rett hårtørker på de berørte øret, enten umiddelbart etter eksponering for vann eller når øret begynner å føle irritert som et resultat av infeksjonen. Pass hårføneren frem og tilbake over øret. Det vil begynne å føre til at vannet inne i øregangen som er årsak til ubehag for å fordampe. Gjøre dette i flere minutter for å sikre at alt vann, som bryter ned den beskyttende barriere i øret, er fjernet.