Digidexo.com

Hvordan til å behandle multippel sklerose blæreproblemer

Hvordan til å behandle multippel sklerose blæreproblemer


Går ut sosialt kan være et mareritt for en person med multippel sklerose (MS) arbeider med en blære kontroll problem. Problemet bør tas opp med en lege. Sammen en MS pasient og lege kan komme opp med en plan som inneholder medisiner og ledelse. Det ultimate målet er å finne en løsning for å eliminere blæredysfunksjon.

Hvordan til å behandle multippel sklerose blæreproblemer

•  Fortell legen din om dine problemer før du prøver å kontrollere blæren dysfunksjon på egen hånd. Noen kontrollmetoder kan være mer skadelig for kroppen din.

drikke væske uten koffein. Koffein er en blære irriterende og kan føre til mer blæreproblemer.

Ta en tranebær supplement eller drikke tranebærjuice daglig. Tranebærjuice er bevist å hindre bakterier fester seg til blæreveggene.

Plan fremover når du går ut sosialt. Mens ikke kommer virker som den enkleste plan, er det sikkert ikke den mest underholdende. Planlegg hyppige bad stopper og lære hvor fasilitetene er i forkant av tid til å hjelpe lette ditt sinn.

Bruk absorberende pads eller annen urin beskyttende slitasje å fange ulykker. For noen MS-pasienter, disse er nok til å hjelpe dem å fortsette sin hverdag uten å bekymre.

Prøv medisiner legen anbefaler for blærekontroll. Med litt eksperimentering, finne en medisin som fungerer godt for deg.

Hint

  • Ikke prøv å håndtere blære problemer på egen hånd. Fortell legen din om blæren dysfunksjon slik at han kan hjelpe deg med å håndtere problemet.
  • Ikke begrense væske for å stoppe blæreproblemer. Det anbefales at du drikker 6 til 8 glass vann om dagen. Drikke mindre kan føre til andre medisinske problemer.