Digidexo.com

Hvordan å få vekt for menn

Ulike faktorer påvirker vår vekt. Hvorfor er noen menn skinny og andre ikke? Genetikk, alder, helse og medisiner er noen faktorer. Alle brenner kalorier på en annen kurs, også. Tålmodighet er nøkkelen. Å få en eller to pounds per uke generelt er en sunn mål. Her er hvordan å sette på noen pounds hvis du er mann.

Hvordan å få vekt for menn

•  Spis nok kalorier. Inkluderer tre måltider om dagen i kosten og legge til kalorier i dine snacks og drikkevarer. Snack forslag inkluderer en skål frokostblanding, ost og kjeks, eller en banan med peanøttsmør. Helmelk er også rik på protein og vil hjelpe pakke på pounds. Mens du fortsatt trenger å spise sunt, kan du tillate deg selv å ha ekstra porsjoner for å oppmuntre vektøkning. Ifølge AskMen.com, tar det ca 3500 ekstra kalorier for å få en halvkilo. Tell kalorier daglig og hoppe på skalaen en gang i uken.

Start et treningsprogram. Selv trodde målet ditt er å få vekt, trenger du ikke bare ønsker å legge til fett - du ønsker å legge til muskel, også. Ifølge menns helse, bør du spise noe etter hver treningsøkt - selv om du ikke er sulten. Noen forslag inkluderer en liten pose med trail mix eller en peanut smør og gelé sandwich. Løfte vekter (minst 3 ganger i uken) vil bygge muskler. En personlig trener kan hjelpe henvise deg for mer spesifikke øvelser. Korn, ris, pasta og frukt vil alle bidra til å legge karbohydrater i kostholdet ditt - noe som gir deg drivstoff til å fortsette ditt treningsprogram. Du kan også være lurt å prøve lav kalori, men høy protein snacks og kosttilskudd for å bidra til å bygge muskler, men ikke så mye fett.

•  Reduser stress. For noen mennesker, stress fører dem til å få vekt. For andre, fører det dem til å gå ned i vekt. Få nok søvn slik at kroppen kan fungere ordentlig.

Prøv kosttilskudd. Hold orden på ditt daglige kosthold og noterer alt du måtte mangle. Noen mennesker opp i vekt helt fint uten noen kosttilskudd i det hele tatt.

Hint

  • Sett realistiske mål for deg selv. Å være for ambisiøs kan føre til at du mister motivasjonen og gi opp. En annen nøkkel til økende vekt er konsistens og tålmodighet. Ifølge StrongLifts.com, "Nei tilnærming vil fungere dersom du savner treningsøktene, til forsømmelse møte dine daglige kalori behov og endre din tilnærming hele tiden." Du kan finne det nyttig å spore resultatene dine ved å registrere din vekt hver uke, og selv tar bilder. Da kan du se den fremgangen du gjør.
  • Snakk med din lege eller ernæringsfysiolog før du starter en vektøkning program for å sørge for at det ikke vil forverre eventuelle helsemessige problemer du måtte ha. Dette gjelder spesielt hvis du skal bruke kosttilskudd. Noen kan gi alvorlige bivirkninger.