Digidexo.com

Hornhinnen magesår og Laser Eye Surgery

Hornhinnen magesår og Laser Eye Surgery


Hornhinnen magesår oppstår når hornhinnen, eller klare delen av øyet som dekker iris og elev, blir infisert. Hornhinnen magesår er oftest forårsaket av bakterier. LASIK kirurgi kan ikke utføres hvis en person har en aktiv sår på hornhinnen. Hornhinnen magesår er en potensiell komplikasjon av LASIK kirurgi, også.

Hornhinnen magesår Før LASIK

Hornhinnen magesår vil typisk etterlate et arr. Hvis arret er betydelig nok til å endre anatomien av hornhinnen, kan det gjøre LASIK utrygt for den personen.

Aktive hornhinnen magesår

Hvis en person har en aktiv sår på hornhinnen før LASIK kirurgi, må operasjonen utsettes til de sår leges. På den tiden, må pasientens optiker eller øyelege avgjøre om sår skadet hornhinnen nok til å gjøre LASIK usikre.

Hornhinnen magesår som en LASIK komplikasjon

Som det fremgår av National Institutes of Health, hornhinneinfeksjoner, for eksempel magesår er en mulig komplikasjon av LASIK kirurgi.

Hvordan hornhinnen magesår Form etter LASIK kirurgi

Oftest, hvis en person utvikler et sår på hornhinnen etter LASIK kirurgi, er det fordi de ikke bruker sin øyedråper riktig. Fordi hornhinnen integritet er kompromittert under LASIK kirurgi, må pasienten bruke sine antibiotika øyedråper omhyggelig etter operasjonen. Hvis de ikke gjør det, bakterier har en lett tid forårsaker en infeksjon.

Symptomer på et sår på hornhinnen

Symptomene på et sår på hornhinnen, er de samme med eller uten LASIK kirurgi. De omfatter et rødt øye som brenner, vannet, er lysfølsom, og muligens har redusert syn. Hvis noen har disse symptomene, spesielt etter LASIK kirurgi, må de ta kontakt med sin optiker leverandøren umiddelbart.