Digidexo.com

hjertesvikt tørste

Akutt kompensatorisk hjertesvikt Behandling

Når du lider av akutt dekompensert hjertesvikt, betyr det i hovedsak at vaskulær sykdom som forårsaker manglende evne til hjertet ditt til å pumpe tilstrekkelig med blod har plutselig forverret seg ofte til det punktet av respiratorisk distress. Ofte er referert til som bare ADHF, er problemet vanligvis et resultat av en muskulær svekkelse kombinert med utbruddet av en medisinsk tilstand eller tilstand. Ikke bare opplever du en brå eller drastisk reduksjon i blodstrømmen, men også transport av oksygen og andre næringsstoffer til dine indre organer.

Årsaker

I de fleste tilfeller av akutt dekompensert hjertesvikt, er hjertesvikt allerede er til stede og blir behandlet, men en annen tilstand kan be denne plutselige forverringen i ditt hjertets evne til å pumpe tilstrekkelig med blod gjennom kroppen din. Dette kan inkludere utbruddet av en annen tilstand, som lungebetennelse, bronkitt og anemi, eller den plutselige utviklingen av en arytmi eller bilyd. I noen situasjoner kan det dårlig styring av høyt blodtrykk føre ADHF. Selv et hjerteinfarkt eller hjertestans kan føre til hjertesvikt brått dekompensere.

Ekstra oksygen

Av alle behandlinger, er ekstra oksygen vanligvis den første modusen for omsorg. Dette er hovedsakelig på grunn av reduksjon i oksygen i hele kroppen som et resultat av den begrensede blodstrøm forbundet med hjertesvikt. Dette er imidlertid bare gitt når oksygennivået i blodet er ganske lav.

Medisiner

En annen vanlig behandling er bruk av reseptbelagte medikamenter. Den type medikamenter er vanligvis diktert av den underliggende årsaken til dekompensert hjertesvikt. Diuretika er ofte brukt, spesielt hvis "dekompensasjon" er knyttet til opphopning av væske, men legen din kan også foreskrive vasodilatorer, inotrope midler og andre hjerte-relaterte medisiner, hvis det er passende. Selv om denne typen medisiner er vanligvis brukes i tilfeller av høyt blodtrykk, avslapning som skjer i blodårene reduserer mengden av motstand i blodstrømmen. Siden motstanden har minsket, ditt hjerte ikke lenger trenger å pumpe så hardt som det har vært, mink muskuløs stress og senke blodtrykket.

Ultrafiltrering

For andre kan akutt dekompensert hjertesykdom nødvendigultrafiltrering, som i hovedsak er forvaltningen av væsker i kroppen gjennom den manuelle utvinning av væsker. I de fleste tilfeller blir et kateter som brukes til å fjerne den overskytende væske i systemet, i håp om å reversere hjertesvikt.

Kirurgi

Avhengig av årsaken til ADHF, kan et kirurgisk inngrep være nødvendig å fikse eller korrigere et brudd, oppstøt eller defekt som bidrar til utbruddet av tilstanden. Dette kan gjøres etter andre behandlinger har mislyktes i å gi resultater eller så snart pasienten har kommet til sykehus.

Slik unngår du at Hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke klarer å pumpe tilstrekkelig blod for å tilfredsstille behovet for oksygen og næringsstoffer i kroppen. Hjertet ditt vil bli svak og stiv over tid, og ditt blod vil sikkerhetskopiere inn i leveren, lungene og ben og ankler. Hjertesvikt er en alvorlig tilstand og kan være dødelig hvis den ikke behandles riktig.

Slik unngår du at Hjertesvikt

•  Vær oppmerksom på tidlige symptomer på hjertesvikt, som inkluderer tretthet, minkende evne til å utøve, hevelse i ankler og ben, kortpustethet - spesielt under trening, problemer med å sove om natten og overaktiv blære.

Senk kolesterolet ved å endre kosthold og mosjon. Utvikle en sunn diett som er lav i kolesterol og mettet fett. Gå ned i vekt hvis du er overvektig eller fete. Ideelt sett bør body mass index (BMI) varierer fra 21 til 25. Tren regelmessig.

Senk blodtrykket. Høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt (hjerteinfarkt), dilatert kardiomyopati, hypertrofi, og hjerneslag. Spise en diett lav i natrium. Spis mye frukt og grønnsaker. Slutte å røyke. Reduser stress.

Ta nødvendige medisiner hvis kosthold og mosjon er ikke nok til å senke kolesterolet og blodtrykket.

Hvis du har diabetes, kontrollere blodsukkeret. Undersøkelser viste at diabetespasienter med lavere blodsukker er på lavere risiko for hjertesykdommer.

Hvis du allerede har utviklet hjertesvikt, ta kontakt med legen din om koronar bypass kirurgi eller annen prosedyre for å behandle smalere blodkar.

Hvis du har en første grad slektning (foreldre, barn eller søsken), som utviklet høyt blodtrykk, diabetes eller hjertesykdommer, er du høy risiko for disse forholdene. Vær oppmerksom på de tidlige symptomer på disse forhold, noe som kan resultere i en tidlig diagnose og mer effektiv behandling, og som et resultat, lavere risiko for hjertesvikt.

Definisjon av Kongestiv hjertesvikt

Hjertesvikt (CHF) oppstår når hjertet er for svak eller stiv å pumpe en tilstrekkelig mengde blod for å dekke kroppens behov. Blodet deretter ryggen opp i lungene, leveren, bena og magen forårsaker en opphopning av blod i disse områdene. Den berørte hjertet kan enten har problemer med å pumpe blod, fylle opp med blod eller begge deler. Hjertesvikt begynner vanligvis på venstre side av hjertet. Hjertesvikt ofte skjer som følge av tilstander som høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes og koronarsykdom.

Symptomer på kronisk hjertesvikt

Kronisk hjertesvikt symptomene vanligvis kommer på gradvis og eksisterer i en lengre periode. Symptomer kan inkludere alvorlig tretthet, svakhet, problemer med å puste, rask hjerterytme, hoste, piping i brystet, dårlig appetitt, kvalme og hevelse i magen, beina og føttene.

Akutt Hjertesvikt

Noen ganger oppstår hjertesvikt plutselig. I dette tilfelle er det referert til som akutt hjertesvikt. I dette tilfellet kan hjerterytme bli veldig rask og kan få hjertet til å slutte å slå. Væske kan hope seg opp i den nedre halvdelen av kroppen veldig plutselig og puste kan bli vanskelig. Den berørte personen kan hoste opp slim som ser ut til å være rosa og skummende. Noen, men ikke alle, kan enkeltpersoner opplever brystsmerter.

Årsaker til hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår etter at hjertet har blitt betydelig svekket eller skadet av andre forhold. Skade kan føre til at ventriklene blir for stiv til å fylle med en tilstrekkelig mengde blod mellom hjertet slår. I tillegg, kan hjertemuskelen bli stadig svakere som resulterer i ventriklene strekke så mye at blodet ikke blir pumpet riktig. Årsaker til en svekket eller skadet hjerte inkluderer: koronarsykdom, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, hjerte infeksjoner, alkoholmisbruk, narkotikamisbruk og medfødt hjertefeil. Sykdommer som kan føre til hjertesvikt inkluderer hypertyreose, hypotyreose, diabetes, emfysem og lupus.

Diagnose på hjertesvikt

Enhver person opplever symptomer på hjertesvikt, bør søke lege. En lege vil utføre en grundig fysisk eksamen. En blodprøve kan påvise hormon kjent som hjernen natriuretisk peptid (BNP) som forteller at hjertet er blitt overarbeidet eller skadet. Dessuten kan en kiste x-ray viser en forstørret hjerte eller lunge lunger som begge er tegn på hjertesvikt. En ekkokardiogrammet vil bli brukt til å bestemme hvilken type av hjertesvikt er oppstått, og alvorligheten av tilstanden. Hjertesvikt er kategorisert etter alvorlighetsgrad. En person med kategori A hjertesvikt er i faresonen for å utvikle tilstanden og en person med kategori D hjertesvikt lider av alvorlig hjertesvikt som krever sykehusinnleggelse. De med kategori B og C hjertesvikt falle mellom A og D.

Behandling

Det første skrittet til å behandle hjertesvikt er å behandle de underliggende forholdene som har bidratt til tilstanden. En kombinasjon av medikamenter kan bli brukt for å behandle kongestiv hjertesvikt. Disse medikamentene kan omfatte ACE-hemmere, ARB, digoksin, betablokkere, diuretika og aldosteronantagonister. Enkelte individer kan kreve kirurgi for å implantere en defibrillator, pacemaker eller hjertepumpe. I de mest alvorlige tilfeller kan en hjertetransplantasjon være nødvendig.

Hjertesvikt Behandlinger

Hjertesvikt Behandlinger


Hjertesvikt er den siste fasen av en langsiktig alvorlig tilstand. Det er ikke så ille som navnet antyder. For å forstå hvordan å behandle tilstanden, må du vite hva det er og dens årsaker. Flere teknikker kan brukes til å behandle sykdommen. Med riktig behandling kan en person med hjertesvikt leve et produktivt liv.

Definisjon

Hjertesvikt resultater fra et problem i struktur eller funksjon av hjertet som begrenser dens evne til å levere nok oksygenrikt blod til alle eller noen av kroppens organer. Hjertesvikt har en tendens til å bli verre over tid, og generelt kan ikke reverseres. Imidlertid, i mange tilfeller, det kan behandles.

Årsaker

Hjertesvikt oftest stammer fra svekkelse av hjertemuskelen som resultatene fra et hjerteinfarkt eller en infeksjon. Høyt blodtrykk kan føre til hjertemuskelen å stivne. Slike relativt uvanlige sykdommer som kardiomyopati og myokarditt kan inflame hjertemuskelen. Hjertesvikt kan også oppstå som følge av sykdommer som forårsaker unormalt høye trenger oksygen i kroppen, som hypertyreose.

Symptomer

Tretthet en tendens til å være den første symptom. Avhengig av hvilken del av hjertet er berørt, andre tegn er hevelse i bena eller magen. Fluid kan også samle seg i lungene, som fører til kortpustethet, kronisk hoste, problemer med å sove mens du ligger nede og tap av appetitt.

Livsstilsendringer

Endringer i livsstil kan redusere symptomer på hjertesvikt. Lavere inntak av salt, som salt får kroppen til å beholde væske (legg merke til saltinnholdet i matvarer, spesielt behandlet de). Starte en aerobic treningsprogram, men under en lege omsorg. Stikker til en foreskrevet treningsprogram bidratt til å forbedre pasientenes livskvalitet og overlevelse, ifølge en studie rapportert i 4 oktober 2005, utgaven av Clinical Practice and Epidemiology in Mental Health

Medisiner

Medikamenter som reduserer høyt blodtrykk kan bidra til å avlaste hjertesvikt. Stoffet digoksin, noe som fører til mer kraftfulle sammentrekninger i hjertet, har lenge vært brukt til å behandle tilstanden. Diuretika lindre overflødig væske bygge opp forbundet med hjertesvikt. Konsultere legen din om hva medikamentkombinasjoner fungerer best, og spør om bivirkninger.

Kirurgi

Avhengig av årsaken og omfanget av skadene hjerte og pasientens generelle helse, kan kirurgi være det eneste alternativet. Hvis hjerteklaffene er syk eller deformert, kan de repareres eller erstattes. I beste fall vil en slik operasjon stanse progresjonen av kongestiv hjertesvikt. Hvis arteriene er blokkert, kan kirurger utføre angioplastikk eller, i alvorlige tilfeller, hjertebypassoperasjoner. Hvis hjertet er skadet utover reparasjon, kan en hjertetransplantasjon være det eneste alternativet.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge hjertesvikt er å unngå aktiviteter som forårsaker det: Slutte å røyke, se på saltinntaket, begrense alkoholforbruket, trening og kosthold for å holde trim. Overvekt legger overflødig belastning på hjertet.

Måter å redusere hevelse i Hjertesvikt

Måter å redusere hevelse i Hjertesvikt


Omtrent fem millioner amerikanere har blitt diagnostisert med hjertesvikt. Denne alvorlige tilstanden er resultatet av hjertet ikke klarer å pumpe blodet gjennom kroppen, forårsaker en sikkerhetskopi som siver fra blodårer til andre vev. De vann logget cellene føre til en type hevelse kalt "ødem", som vanligvis bassenger i ankler, føtter og ben, som tyngdekraften trekker blodet ned og hjertet har problemer med å pumpe den opp igjen. Rundt 90 prosent av hjertesvikt sykehusinnleggelser er relatert til denne urovekkende vannretensjon. Pasientene føler seg ofte oppblåst, i tillegg til lidelser ubehagelig hud rødhet og stramhet.

Diuretika

Legemidler som kalles "diuretika" er ofte den første linjen i forsvaret mot hjertesvikt relatert hevelse. Disse stoffene stimulere nyrene til å øke urinproduksjonen, fjerne natrium, vann og avfall fra kroppen. Leger kan foreskrive en muntlig vanndrivende som furosemid (Lasix), torsemid (Demadex), butethamine (Bumex), etakrynsyre (Edecrin), spironolakton (Aldactone) eller digoksin (Lanoxin). Hvis pasienten føler seg virkelig dårlig, kan han eller hun bli innlagt på sykehuset og gitt Lasix intravenøst ​​i stedet. Pasientene blir ofte koblet til en oksygenmaske, og gitt morfin for å redusere angst forårsaket av pustevansker forbundet med lungeødem og CHF.

Diuretika er generelt trygt, men mange pasienter rapporterer økt hyppighet av vannlating. De kan også ha for mye eller for lite kalium i blodet. Noen pasienter rapporterer lav blod natrium nivåer, økt blodsukker, økt kolesterol, utslett, gikt, impotens eller brystforstørrelse hos menn og menstruasjonsforstyrrelser hos kvinner. I noen tilfeller vil muntlige diuretika ikke fungere for væske rundt magen. Den ekstra væske i mage-regionen kan blokkere pille absorpsjon, noe som er grunnen IV Lasix er ansett som mer effektiv.

Andre alternativer

Andre stoffer som vanligvis brukes for å redusere hevelse inkluderer: kalsiumkanalblokkere, ACE-hemmere og betablokkere. Kalsiumkanalblokkere fungere godt hos personer med høyt blodtrykk og koronarsykdom ved å redusere innsnevring av blodårene. Men noen hevder at langvarig bruk av legemidler som nifedipin og nondihydropyridines kan øke dødeligheten.

ACE-inhibitorer (for eksempel captopril eller enalapril iv) blokkerer sammentrekning av blodkarene for å tillate bedre fluidsirkulasjon. Disse stoffene er kjent for å forebygge tidlig død hos pasienter med hypertensjon og CHF, selv om noen pasienter rapporterer bivirkninger som tretthet, hoste, hodepine, lavt blodtrykk og utslett.

Betablokkere (som Lopressor) blokk adrenalin, langsom blodstrøm og lindrer høyt blodtrykk. For hjertesvikt pasienter, betablokkere fungere som sykdomsmodifiserende midler, som blokkerer hormoner at fremgangen sykdommen. Bivirkninger inkluderer svimmelhet, tretthet, kalde hender og føtter, bremset hjertefrekvens, astma og depresjon.

Forskere tester nå en ny type medikament som blokkerer hormonet forårsaker nyrene til å holde vann. I tidlige studier har Vasopressin-reseptorantagonister (som Carvedilol) viste to tredjedels reduksjon i dødelighet hos noen pasienter. Forskere sier dette nye stoffet kan være like effektive som diuretika på å hjelpe pasienter å kvitte seg med overflødig vann, samtidig oppmuntrer kroppen til å beholde de riktige natrium og kalium nivåene.

Slik unngår du at Ødem

Folk som er interessert i urtemedisiner kan prøve å ta 400 milligram Coumarin, 250 milligram selen, eller 2 gram Hydroxyethylrtosides hver dag, noe som kan bidra til å redusere hevelse. Imidlertid vil ikke alle pasienter med ødem krever behandling. Ofte, livsstilsendringer - som å begrense inntak av natrium, heve bena, trene moderat, slutte å røyke og begrense væskeinntaket til ikke mer enn to liter per dag - kan være ganske effektive for å redusere hjertesvikt hevelse. Faktisk, når disse endringene i livsstil ikke følge medikamentell behandling, er det svært lite fremgang.

Hva er behandlingen for Conjestive hjertesvikt?

Hjertesvikt (CHF) er en tilstand som er forårsaket av kardiomyopati, en gruppe sykdommer som påvirker hjertemuskelen. I CHF, mister hjertepumpeeffektivitet, å initiere en reduksjon i blodtilførsel til resten av kroppen. Blod ryggen opp inn i sirkulasjonssystemet, noe som fører "opphopning" i vev. Følgende definerer to generelle klassifikasjoner av hjertesvikt, systolisk og diastolisk, samt årsaker, diagnose og behandling av tilstanden.

Systolisk og diastolisk CHF

I Systolisk CHF, er pumpe-effektivitet av hjertet reduseres og svekket. Den vanligste kliniske måling for hvor hardt hjertet arbeider er din Ejeksjonsfraksjon (EF). Din EF er prosentandelen av oksygenrikt blod pumpes ut av hjertets venstre ventrikkel med hvert hjerteslag. Dette oksygenrikt blod strømmer så til resten av kroppen din. Dette kan beregnes ved en test som kalles en ekkokardiogram. En normal EF er en større enn 50 prosent. Systolisk hjertesvikt produserer en redusert EF på mindre enn 50 prosent.

I diastolisk hjertesvikt, kan hjertet kontrakt normalt, men er mer motstandsdyktig når det er avslappende og bli full med blod. Dette hindrer blodet fra å fylle inn i hjertet, og i stedet får den til å sikkerhetskopiere inn i lungene. Denne tilstanden er mer vanlig hos pasienter 75 år og eldre, og rammer særlig kvinner med høyt blodtrykk. I denne tilstand, er stort sett vinkel en pasients EF.

Årsaker til CHF

Det er en rekke årsaker til CHF, men de tre vanligste er hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, og koronarsykdom. Andre forhold som potensielt kan føre til CHF er sykdom i hjertemuskelen (kardiomyopati), uregelmessig hjerterytme (arytmi), medfødt hjertesykdom (en tilstand du ble født med), hjerteklaffsykdom og diabetes.

Diagnostisering CHF

Diagnose:
Leger generelt diagnostisere CHF ved første gjennomgang av pasientens medisinske historie, etterfulgt ved å utføre en rekke undersøkelser. Ett av de første trinn en lege trengs er ved hjelp av et stetoskop å lytte etter lunger i lungene, så vel som en hvilken som helst indikasjon på en unormal hjerterytme. Risikofaktorer som høyt blodtrykk og en historie med hjertesykdom i en pasientens familie er også nøye gjennomgått. Det følgende er en rekke tester som anbefales av leger for å diagnostisere CHF. Disse testene bistands leger i å etablere årsaken til pasientens symptomer og hjelpe dem i å skape en egnet behandlingsplan for den enkelte. CHF måles ofte av leger ved hjelp av en skala fra 1-4. Klasse I, er den mildeste tilfelle av CHF, i hvilket en pasient kan fungere riktig i daglige aktiviteter. Klasse IV er den mest alvorlige tilfelle av CHF, der pasienter viser en kortpustethet og generell puste ubehag selv ved hvile. Det er også viktig å merke seg at hver pasient er diagnostisert individuelt, og ikke alle gjennomgår den samme serie av tester.

Chest X-Ray:
Ved kongestiv hjertesvikt pasienter, kan et røntgenbilde viser hjertet skal vises forstørret, og i noen tilfeller en oppsamling av væske kan være synlige i lungene.

Elektrokardiogram (EKG):
Ved å feste elektrodene til huden, registrerer denne testen den elektriske aktiviteten i hjertet. Hjerte impulser er dokumentert som bølger, som vises på en skjerm og deretter skrives ut på papir. Med hjelp av denne testen, leger er i stand identifisere og diagnostisere hjerterytmeproblemer og skader på hjertet som kan være et resultat av en underliggende tilstand som CHF.

Ekkokardiogram (ekko):
En ekkokardiogram er i utgangspunktet en detaljert ultralyd av hjertet. Denne testen benytter lydbølger for å skape en multidimensjonal video-bilde av hjertet. Med hjelp av disse bilder, kan leger bestemme pumpekapasiteten av hjertet, samt beregne pasientens EF. Et ekko arbeider også for å bestemme systolisk hjertesvikt fra diastolisk hjertesvikt.

Koronar Kateterisering (angiografi):
En angiografi fungerer ved å sette en slank, fleksibel slange som kalles et kateter i en blodåre som ligger i lysken. Røret føres gjennom aorta, hjertet hovedåren, og inn i de koronare arteriene. Ved injeksjon av et fargestoff inn i kateteret, arteriene deretter bli synlig på røntgen. Ved hjelp av denne testen, leger er i stand til å gjenkjenne trange arterier i hjertet, en tilstand som kalles koronarsykdom som kan være en mulig årsak til CHF. En angiografi kan også hjelpe til å bestemme styrken av venstre ventrikkel, som er hjertet hovedpumpekammeret, så vel som tilstanden av hjerteklaffer.

Radionuklide ventrikulografi eller Multiple-gated Acquisition Skanning (MUGA):
Denne prøven utføres ved å injisere en liten mengde radioaktivt fargestoff i en blodåre. Bilder fra hjertet blir deretter tatt som det fortsetter pumper blod. I likhet med en "ekko", en MUGA test viser mengden av blod i hjerte har kapasitet til å pumpe med hvert slag.

Exercise Testing:
Denne test blir ofte brukt til å måle den funksjonelle kapasitet av et hjerte. Exercise testing hjelper leger bedømme pasientens respons på behandlingen, så vel som å etablere en linje av gangen mer avansert behandling om nødvendig.

Blodprøver:
Blodprøvene kan bli tatt for å indikere og å bestemme ulike typer hjertesykdommer, deriblant CHF. Spesifikke blodprøver se etter innholdet av et hormon som er kjent som B-type natriuretisk peptid (BNP). Hjertet produserer høye nivåer av BNP når den blir overarbeidet, og en betydelig mengde av BNP i blod kan innebære CHF.

Behandling CHF

Selv om det i mange tilfeller nedskrivning til hjertefunksjon er ikke fullt reversible, det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig som kan betydelig forbedre et svekket hjerte og hjelper den til å fungere med så mye effektivitet som mulig. Visse CHF tilfeller kan behandles ved å feste den underliggende årsaken. Andre behandlinger kan omfatte endringer i livsstil, som administrerer de riktige medisiner, implantasjon av medisinsk utstyr som en pacemaker og implanterbar defibrillator (ICD), samt kirurgi. Alle disse behandlingene kan svært ofte øke pasientens levealder og livskvalitet ved å forbedre hjertefunksjon.

Endringer i livsstil
Det er visse endringer du kan gjøre til din hverdag som kan hjelpe administrere og lindre CHF symptomer. Ofte kan slike endringer forebygge sykdommen blir verre. Noen av de mest fordelaktige endringer i livsstil inkluderer å slutte å røyke, å miste vekt hvis legen din har bestemt deg for å være overvektig, begrense eller unngå koffein og alkohol inntak, etter en lav natrium diett, trene regelmessig under veiledning av legen din, og delta i aktiviteter som fremmer en stress-fri levende.

Medisiner
CHF er vanligvis behandles med bestemte medisiner. I tillegg til å være foreskrevet visse hjerte-svikt medisiner, kan leger også foreskrive nitrater for å lindre brystsmerter, kalsiumkanalblokkere for å senke blodtrykket, eller blodfortynnende brukes til forebygging av blodpropp.

Det finnes mange stoffer som er anvendelige ved behandling av CHF. For en redusert EF, de vanligste legemidlene som brukes er:

Angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere
Denne spesielle grupper av stoffer som er kjent som den primære behandling for CHF. De bidra til å forbedre både levealder og livskvalitet i CHF pasienter. Konkrete eksempler på denne medisinen inkluderer enalapril, lisinopril og kaptopril. ACE-hemmere virker ved å senke blodtrykket og hjelpe ditt hjerte ved å redusere sin arbeidsmengde. Betablokkere
Denne gruppen av medikamenter virker ved å bremse pulsen og også senke blodtrykket. Disse medikamenter har også redusere risikoen for visse unormal hjerterytme, også kjent som arytmi. Betablokkere redusere symptomene på CHF og bedre hjertefunksjon og livskvalitet. Coreg, også kjent som Carvedilol, er den mest brukte beta blocker foreskrevet av leger til å behandle milde til alvorlige CHF tilfeller. Diuretika
Disse stoffene er også kjent som vanndrivende. Diuretika arbeid ved å fjerne overflødig vann og salt fra akkumuleres i legemet og forårsaker en pasient for å urinere ofte. De mest brukte diuretika for CHF er Bumetanide og Furosemid (også kjent som Lasix). Disse stoffene er også kjent for å gjøre puste lettere ved å redusere væske i lungene. Et stoff som kalles spironolakton er vanndrivende som kan være foreskrevet for alvorlige CHF pasienter. Sprinolactone har evnen til å øke nivåene av kalium i blodet, uvanlig for andre diuretika.

Medisinsk utstyr
Noen av de mest anerkjente medisinske enheter som brukes til å behandle CHF inkluderer hjertepumper, pacemakere, og implanterbare defibrillatorer (ICD). Et hjertepumpe er oftest implantert i magen og virker ved å hjelpe en svekket hjertepumpe blod. Dette apparatet er et flott alternativ for de pasientene som ikke er kvalifisert for en hjertetransplantasjon.

En pacemaker er en batteridrevet elektrisk impulsgiver som vanligvis implanteres i brystet, og er festet til sentrum av tre ledninger. Pacemaker fungerer ved å sende tidsbestemte elektriske impulser til hjertets nedre kammer til å behandle moderat til alvorlig hjertesvikt. Enheten skritt en persons hjertefrekvens, hjelpe hjertemuskelen å slå på en koordinert måte.

Defibrillatorer, som pacemakere, er også elektriske impulsgivere som er implantert på samme måte som en pacemaker. ICD er implantert i pasienter som er på et høyere risiko for plutselig hjertedød. Enheten er programmert til å oppdage eventuelle unormalt rask hjerterytme, og bringer en pasientens hjerterytme tilbake til det normale ved å levere et støt av elektrisitet også kjent som "terapi" til hjertet.

Kirurgi
Enkelte tilfeller av CHF krever kirurgi. To av de mest vanlige prosedyrer inkluderer koronar bypass kirurgi og hjertetransplantasjon. En koronar bypass utføres på CHF-pasienter, når betingelsen er knyttet til sterkt innsnevret eller blokkert koronare arteriene. Leger utføre denne operasjonen ved å ta en del av en sunn blodkar fra et annet område av kroppen og "omruting" blod rundt tilstoppede arterier for å initiere oksygenrikt bedre blodtilførselen til hjertet. En hjertetransplantasjon er en annen kirurgi utført på pasienter med CHF er så alvorlig at de måtte ha sitt hjerte fjernet og få den erstattet det med et sunt hjerte fra en donor.

Personlig erfaring

I april 2006 ble jeg diagnostisert med CHF. På grunn av en ubestemt virus, hadde mitt hjerte forstørres til en en massiv størrelse, og min EF hadde redusert til bare 5 prosent. Mine symptomer økt over en to til tre ukers periode, og jeg led av pustebesvær, dårlig fordøyelse, kvalme, ekstrem trøtthet, og problemer med å sove. Jeg kunne ikke gå fra den ene enden av rommet til den andre uten å føle at jeg hadde kjørt en maraton. Mine føtter og magen var hoven, og jeg var 10 pounds over min normal vekt. Da jeg gikk til legen, sykepleieren umiddelbart skjønte at noe var galt da min EKG viste min hvilepuls for å være 135 slag per minutt. Jeg ble umiddelbart innlagt på sykehuset, og gjennomgikk en rekke tester, som alle pekte på CHF. Jeg brukte over en måned på sykehuset og fikk implantert en defibrillator, som jeg fortsatt har i dag. Jeg ble foreskrevet seks forskjellige medisiner inkludert medisiner for å styrke hjertemuskelen, en blod tynnere, duiretics, ACE-hemmere og betablokkere.

Med riktige endringer i livsstil, medisiner og gode velsignelser, fortsetter mitt hjerte å forbedre, og min EF har nå økt til 51 prosent. Jeg er ned til to medisiner, Coreg og Lisinopril, som begge arbeidet for å bedre livskvaliteten min og hjelpe meg leve lenger.

Hva er ikke-kirurgisk behandling for hjertesvikt?

Hva er ikke-kirurgisk behandling for hjertesvikt?


Hjertesvikt er et alvorlig problem i USA. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at 5 millioner mennesker i USA er rammet. Tilstanden forkorter liv, men det kan behandles riktig. Det er mange måter å behandle denne tilstanden som ikke involverer kirurgi.

Kosthold og trening

En person med hjertesvikt må se sin diett og trene ofte. Kostholdet bør være lav i fett og salt, og bli fylt med frukt og grønnsaker. Sukker bør også unngås fordi det kan føre til vektøkning, noe som virker negativt hjertesvikt. Trening er nødvendig og kan være en utmerket måte å behandle hjertesvikt i de tidlige stadier. Trening kan faktisk bidra til å styrke hjertet og avverge mer alvorlige symptomer på sykdommen.

Medisiner

Medisiner er ofte brukt til å behandle CHF. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at medisiner som Lasix, som er et vanndrivende, brukes til å hindre væskeansamling at mange CHF pasienter lider. Dessuten er ACE-hemmere (ACE) ofte foreskrevet og regnes som den første linjen av behandling med CHF pasienter. ACE-hemmere som ramipril blir brukt til å hjelpe blodårene utvide, lavere hjertefrekvens, og dermed redusere hjertets arbeidsbelastning.

Electronic Device

Implantere elektroniske enheter er ofte brukt til å behandle hjertesvikt. En implanterbar defibrillator (ICD) er et eksempel på en av disse enhetene. En ICD er implantert nær kravebenet, like under huden. Det er da festet til hjertet ved hjelp av ledninger. Den ICD overvåker hjerter rytme, og hvis en farlig rytme utvikler seg, vil den ICD sjokk den tilbake til en normal rytme.

Cardiac resynkroniseringsbehandling

Nettstedet for the Heart Rhythm Society rapporterer at hjerte resynkroniseringsbehandling (CRT) er en innovativ prosedyre som lindrer symptomene på CHF ved å forbedre koordineringen av hjertets kontraksjoner. Mange pasienter med CHF vil også ha en arytmi. I disse tilfellene er CRT brukes til å løse dette problemet og gjenopprette vanlige hjerteslag. Ifølge The Heart Rhythm Society, har denne prosedyren stort potensial til å behandle og redde liv på CHF pasienter.

Eksperimentell terapi

Ifølge Mayo Clinic, er eksperimentelle behandlinger også brukes til å behandle hjertesvikt. En av disse behandlingene er kalt hjerte vikle kirurgi. Det innebærer innpakning sviktende hjerte i en mesh bag. Denne prosedyren er tenkt å bidra til å redde et svekket hjerte fra sviktende videre.

Hva er hjertesvikt?

Hjertesvikt er en tilstand i hvilken hjertet kan ikke tilstrekkelig levere nok oksygenert blod til resten av kroppen. Blodet som strømmer ut av hjertet bremser ned, slik at blod kommer tilbake til hjertet for å ta sikkerhetskopi av inn i sirkulasjonssystemet, og congest vev. Hjertesvikt kan være forårsaket av ulike forhold, blant annet hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, koronarsykdom, sykdom i hjerteklaffen, forverring av hjertemuskelen, uregelmessig hjerterytme og hjertefeil eksisterende ved fødselen.

Identifikasjon

Hjertesvikt kan identifiseres ved en rekke tester, den første som regel være et elektrokardiogram (EKG). Denne testen dokumenter hjerte impulser og elektrisk aktivitet, slik at leger til å oppdage eventuelle potensielt uregelmessige hjerterytmer.

En ekkokardiogram er en multi-dimensjonal ultralyd av hjertet. Den kliniske måling for å identifisere hvordan tilstrekkelig hjertet pumper ut blod er beregnet gjennom et ekko. Dette kalles din ejeksjonsfraksjon (EF), og den måler prosentandelen av oksygenrikt blod venstre hjertekammer pumper ut til andre organer i kroppen din. I de to hovedtyper av hjertesvikt, systolisk og diastolisk, er det første en tilstand der din EF avtar med svekkelsen av ditt hjerte. Pasienter med systolisk hjertesvikt har en EF på 50 prosent eller mindre. I diastolisk hjertesvikt, stivner den venstre ventrikkel, og har problemer avslappende, noe som fører blod til å skyve tilbake inn i sirkulasjonssystemet. Diastolisk hjertesvikt pasienter viser generelt en normal EF.

Andre vanlige testene inkluderer angiograms, som identifiserer tilstedeværelsen av koronarsykdom, mosjon testing og blodprøver er laget for å indikere forskjellige typer hjertesykdommer.

Symptomer

Symptomer på hjertesvikt inkluderer ekstrem tretthet; kortpustethet; hevelse i bena, ankler, føtter og buk; pustevansker når du ligger nede; rask eller uregelmessig hjerterytme; en vedvarende hoste; problemer med å sove; og kvalme. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ringe legen din umiddelbart.

Typer

I de to hovedtyper av hjertesvikt, systolisk og diastolisk, er det første en tilstand der din ejeksjonsfraksjon (EF) avtar med svekkelsen av ditt hjerte. Din EF er den kliniske måling som identifiserer hvor tilstrekkelig hjertet pumper ut blod. Gjennom et ekko, leger beregne prosentandelen av oksygenrikt blod venstre ventrikkel er å pumpe ut til andre organer i kroppen din. Pasienter med systolisk hjertesvikt har en EF på 50 prosent eller mindre.

I diastolisk hjertesvikt, stivner den venstre ventrikkel, og har et problem avslappende, forårsaker blod til å skyves tilbake inn i sirkulasjonssystemet. Diastolisk hjertesvikt pasienter viser generelt en normal EF. Tilstanden er mer prevalant blant pasienter i alderen 75 år og eldre, som venstre ventrikkel kan selvsagt begynne å stivne i løpet av aldringsprosessen.

Ledelsen

Når diagnosen, en god blanding av medisiner, riktig oppfølging fra hjertespesialisten og de nødvendige endringer i livsstil hjelpe pasienter behandle tilstanden og bedre livskvalitet. Vanlige medisiner som brukes til å behandle systolisk og diastolisk hjertesvikt inkluderer betablokkere og ACE-hemmere, som lavere blodtrykk, redusere hjertefrekvensen, og bidra til å redusere ditt hjerte arbeidsmengde. De er bærebjelken medikamentelle behandlinger for hjertesvikt. Andre legemidler, som diuretika, også kjent som vanndrivende, fjerne alt av overflødig vann og salt bygge opp i kroppen din, noe du urinere ofte.

Medisinsk utstyr eller kirurgi er nødvendig for noen hjertesviktpasienter. Pacemakere og implanterbare defibrillatorer (ICD-er) er batteridrevne enheter som er implantert under huden din. Enheten er koblet til ditt hjerte med tre ledninger som sender elektriske impulser til hjertet når det trengs. ICD er oppdage unormal hjerterytme, og gi behandling av Shocking hjertet tilbake til en normal rytme. Pacemakere faktisk "" tempo "pulsen, overvåking det og sørge for at det slår i en koordinert rytme.

I noen tilfeller koronar bypass-operasjon er nødvendig. Her, leger omdirigere blodet rundt arteriene som har trange eller tette, noe som åpner for en bedre oksygenrikt blod-strømmen til hjertet. En hjertetransplantasjon er nødvendig for ekstreme tilfeller av kongestiv hjertesvikt, når pasientens hjerte må fjernes og erstattes med en frisk donor hjerte.

Expert Insight

Hjertesvikt med en EF så lav som fem prosent har en tendens til å føle at du er ekstremt sliten, har dårlig og er alvorlig oppsvulmet alt på samme tid. Gangavstand fra den ene enden av rommet til den andre, klatre opp trapper, liggende i sengen ved hjelp av færre enn tre puter og spise uten å være tungpustet er alle veldig utfordrende når lider av denne tilstanden.

Den mest åpenbare symptom synes å være ekstrem tretthet, etterfulgt av ekstra vektøkning og hovne ankler. Oppblåsthet og som om du har dårlig er et resultat av væskeretensjon. Ring legen din umiddelbart hvis du lider av noen av disse symptomene. Som en vane, sjekk pulsen din regelmessig. På denne måten kan du overvåke noen unormalt rask eller langsom hjerterytme på forhånd, før eventuelle symptomer oppstår.

Høyre Vs. Venstre Hjertesvikt

Hjertet er litt større enn fist og stadig pumper blod inn i sirkulasjonssystemet. Kjernen er laget av to kammer på venstre side og to kamre på høyre side. Forkamrene er atriene. Hjertekamrene er kalt ventriklene. Når en person har hjertesvikt, kan hjertet ikke holde tritt med den vanlige arbeidsmengden. Hjertesvikt er en progressiv og kronisk tilstand som kan oppstå enten på venstre eller høyre side.

Hjertesvikt

Når hjertet ikke lenger kan holde tritt med sine plikter, prøver den å kompensere. Det kan pumpe raskere å øke hjertets utgang. Kamrene kan forstørrelse som hjertet strekker seg for å pumpe mer blod. I tillegg kan hjertet øke muskelmasse. Dette skjer når entreprenør celler i hjertet bli større. I første omgang vil hjertet opprettholde sterk pumpekraft. Men disse er midlertidige tiltak som til slutt vil mislykkes. Når det skjer, kan en person oppleve pusteproblemer og tretthet.

Venstre side

Når hjertet beveger oksygenrikt blod fra lungene til venstre atrium, blod inntektene til hjertets venstre hjertekammer. Den venstre ventrikkel så må pumpe blodet til resten av kroppen. Siden det venstre hjertekammer er større enn de andre kamre, er det ansvarlige for majoriteten av hjertets pumpekraft. Derfor, når en person har forlatt-sidig hjertesvikt, har den delen av hjertet til å virke dobbelt så hardt til å pumpe et normalt om blod.

LV Failure

Det finnes to typer av hjertesvikt som oppstår på venstre side av hjertet. Med diastolisk svikt, venstre hjertekammer ikke lenger har evnen til å slappe av. Slik at muskelen kan bli stiv. Så når en person hviler, hjertet kan ikke riktig fylles med blod mellom hvert hjerteslag. Systolisk svikt er hjertet pumpe med nok kraft.

Høyre side

Den høyre side av hjertet pumper av "brukt" blod eller blod som startet ut fra den venstre siden, tilbake til hjertet. Med andre ord, reiser den nye blod til blodårene, og deretter gjennom det høyre atrium før den går inn i den høyre ventrikkel. Deretter ventrikkelen pumper "resirkulert" blod fra hjertet og inn i lungene. Når i lungene, blir blodet etterfylles med oksygen.

RV Failure

Hjertesvikt i den høyre side av hjertet er et resultat av svikt i venstre side. Når den venstre ventrikkel svikter, plasserer det større trykk på høyre side. Med trykket av økt fluid, reverserer blodet inn i lungene. Dette presset vil skade hjertets høyre side. Etter hjertets høyre side mister pumpekraft, påvirker en person vil føle på andre områder. For eksempel, kan blodet reise tilbake til venene og føre til hevelse i ankler og ben.

Farmakologisk behandling av hjertesvikt

Det er store matriser av medikamenter som kan benyttes ved behandling av hjertesvikt. Hver klasse av medikamenter utfører en annen funksjon for hjertesvikt pasienten. Noen av disse medisiner har uønskede bivirkninger og andre som er rettet mot en bestemt populasjon. Din lege eller kardiolog vil hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen om hva medisiner kan være den beste for deg.

Diuretika

Diuretika som Lasix blir ofte brukt til å redusere mengden av væske som holdes tilbake av noen hjertesviktpasienter. For mye væskeretensjon kan føre til hevelse i ben og føtter, samt føre til vanskeligheter med å puste. Dessverre, den viktigste bivirkning av denne gruppen av medisiner fører til at personen til å ofte besøker på badet for å urinere.

Angiotensinkonverterende enzymer (ACE-hemmere)

Ifølge Mayo Clinic, angiotensinkonverterende enzymer eller ACE-hemmere hjelper folk lever lenger og føle seg bedre. ACE-hemmere er kjent som vasodilatorer som dilate eller utvide blodårene til å senke blodtrykket og forbedre blodsirkulasjonen. De bidrar også til å redusere salt-og vannretensjon ved å blokkere de hormoner som bidrar til dette problemet. Disse medikamentene er Vasotec og Capoten. Imidlertid har de en negativ bivirkning, forårsaker en kronisk hoste hos enkelte mennesker.

Angiotensin Recptor blokkere (ARB)

Angiotensin reseptorblokkere (ARBs) blir ofte brukt med folk som ikke kan tolerere bivirkninger av ACE-hemmere. ARB er en gruppe stoffer som inkluderer Cozaar og Diovan. Ifølge Mayo Clinic, ARB har mange av fordelene med ACE-hemmere, men de er ikke årsak til nådeløs hoste som ACE-hemmere gjør. Disse medikamentene blir brukt til å kontrollere lavt blodtrykk, ved å forårsake musklene til kontrakt og begrense blodstrøm. Denne lavere blodtrykk gjør det lettere for hjertet å pumpe mer effektivt uten å overarbeide den.

Aldosteronantagonister

Ifølge Mayo Clinic, er aldosteronantagonister kjent som kaliumsparende diuretika og inkluderer Aldactone og Inspra. De er rapportert å ha gunstige effekter som kan reversere arrdannelse i hjertet og hjelper hjertet til å fungere bedre. De hjelper også bor mennesker med alvorlige tilfeller av hjertesvikt lengre, fyldigere, bor.

BilDil

BilDil er en relativt ny medisin som har vist en svært lovende med behandling av hjertesvikt i den svarte befolkningen. Det er den første medisinen i sitt slag til å bli undersøkt og godkjent for en bestemt rase eller etnisk gruppe. Ifølge Mayo Clinic, er BilDil består av to separate legemidler (hydralazin og isosorbiddinitrat). Disse medikamentene utvide seg og slappe av blodårene slik at blodet å sirkulere mer fritt i hele kroppen.

Hva er hjertet ventil sykdom og hjertesvikt?

Hjerteventil sykdom er når en eller flere av de fire ventiler i hjertet ikke fungerer som den skal. Hvis venstre ubehandlet, kan det utvikle seg til hjertesvikt, en tilstand der hjertet ikke pumper nok blod, og blod sikkerhetskopierer (eller congests) enten i lungene eller nedre ekstremiteter.

Hjerteklaffer

Hjertet har fire kamre: høyre og venstre atrium og høyre og venstre ventrikkel. Mellom høyre atrium og høyre ventrikkel er Trikuspidalklaff, og mellom venstre atrium og venstre ventrikkel er mitral (eller bicuspid) ventil. Den venstre ventrikkel pumper blod til kroppen gjennom aorta og aortaventilen, og den høyre ventrikkel pumper blod til lungene via pulmonal ventilen.

Typer ventil sykdom

Det er tre typer av ventil sykdommer. Den første er oppstøt, også kalt tilbakestrømning, hvor ventilen ikke lukkes på riktig måte, og noe av blodet strømmer tilbake inn i det foregående kammer. Den andre er stenose, hvor ventilene forherd eller trange og mindre blod passerer gjennom. Den tredje er atresien, hvor ventilen har ingen åpning i det hele tatt.

Hjertesvikt

Hjertesvikt kan være kronisk, noe som skjer langsomt over tid, eller akutte, som kommer sterkt og plutselig, vanligvis på grunn av en ytre årsak som en viral infeksjon. Hjertet har ikke helt mislykket; Snarere er det ikke å pumpe nok blod ut med hver sammentrekning, og blodårene bak kammeret, enten på lunge eller systemisk side, bli støttet opp med væske.

Typer av hjertesvikt

Venstre-side hjertesvikt er preget av kortpustethet, særlig når du ligger nede, og hoste opp rosa slim. Symptomer på høyre side hjertesvikt er hevelse (ødem) og væske buildup i nedre ekstremiteter, spesielt mage, ben og føtter.

Behandling

Klaffesykdom kan behandles med medisiner eller i alvorlige eller medfødte tilfeller, ventil reparasjon eller erstatning gjennom kirurgi. Hjertesvikt er behandlet av en rekke medisiner som ACE-hemmere, betablokkere, diuretika (for å lindre væske buildup) og ved å fikse problemet som forårsaket det i første omgang, for eksempel ventil sykdom. I alvorlige tilfeller kan hjertetransplantasjon være nødvendig.

Tegn og symptomer på høyresidig hjertesvikt

Hjertesvikt er en alvorlig tilstand der hjertet ikke klarer å pumpe blod effektivt. Ulike sykdommer og syndromer som for eksempel diabetes, ubehandlet høyt blodtrykk, alkoholmisbruk, og skjoldbrusk lidelser kan føre til hjertesvikt (CHF). Høyresidig CHF oppstår når høyre ventrikkel ikke klarer å pumpe normalt og blod sikkerhetskopierer inn i blodårene i kroppen. Hvis du kjenner igjen symptomene på høyresidig hjertesvikt, ta kontakt med helsepersonell.

Hevelse

Den primære symptom på høyresidig hjertesvikt er hevelse (ødem) i ekstremiteter. Siden mindre blod er tilbake til hjertet, ankler, føtter og ben fylle med overflødig væske. CHF kan også skade nyrene evne til å rense kroppen for overflødig natrium og vann, noe som ytterligere forverrer problemet. Edemas forårsaket av CHF er satt opp, noe som betyr at hvis du trykker ned på et berørt område med en finger inntrykk vil vare i noen minutter. Edemas som ikke korroderte ikke CHF. Imidlertid er ikke alle pitted edemas forårsaket av CHF; lever og nyresykdom kan føre dem også.

Vektøkning

Retensjonen av fluid forårsaket av høyre ventrikkel største reduksjon i pumpearbeidet som lett kan føre til vektøkning. Daglig vektkontroll er viktig hos pasienter med CHF slik at pasientene har et godt inntrykk av hvor mye væske de beholde. Ikke bare er vektøkning et symptom på høyresidig CHF, kan fedme skjerpende CHF gjennom slike tilstander som diabetes.

Fatigue

Tretthet og mosjon intoleranse vanligvis følge de fleste CHF tilfeller. Dette skyldes at kroppen trenger visse næringsstoffer som bæres av blodet for å produsere energi, og med redusert mengde blod pumpes gjennom legemet, er disse næringsstoffer reduseres. Dette kan føre til kortpustethet under trening og kan selv påvirke vandre på et normalt tempo. Den kortpustethet avtar vanligvis etter at aktiviteten opphører.

Tap av appetitt

Væskeretensjon, en primær funksjon i høyresidig CHF, kan utvikle seg i fordøyelsesorganer i tillegg til ekstremiteter. Dette kan føre til at plagede personen til å føle deg mett selv om han eller hun ikke har spist. Mindre måltider i løpet av dagen, i stedet for tre store måltider. anbefales i dette tilfellet.

Hva er klasse D hjertesvikt?

Hva er klasse D hjertesvikt?


I november 2001, American College of Cardiology, i samarbeid med American Heart Association, utgitt et system for klassifisering av hjertesvikt hos individer. Dette systemet kan brukes i forbindelse med det funksjonelle klassen system som allerede er på plass. Denne nyere system setter hjertesvikt i etapper A til D.

To metoder for å klassifisere

Hjertesvikt er forskjellig i hver lidende individ. Leger benytte to metoder til måling av sykdommen. Den første identifiserer hvordan symptomene påvirker din evne til å fungere og utføre grunnleggende oppgaver. Den andre viser hvilket stadium av progresjon hjertesvikten er i.

Funksjonsevne

Den funksjonelle kapasitet måles i klasser fra I til IV. Jeg vil si ingen begrensninger og indikerer at den enkelte kan gjøre normal fysisk aktivitet med ingen symptomer. Nivå IV viser en manglende evne til å utføre oppgaver uten ubehag, og selv i ro symptomer er erfarne.

Staging Klassifisering

Iscenesettelsen systemet brukes til å fokusere på utviklingen av sykdommen over tid. Det er designet for å hjelpe leger å identifisere risikonivået for enkeltpersoner. De i de tidligere stadier (A og B) kan være i fare for hjertesvikt eller selv faktisk har noen skade på hjertet. Men gjør de ikke har hjertesvikt symptomer. Dette merket kan informere legene om kurset av behandling for å ta. I disse to første faser er målet forebygging av hjertesvikt.

Stadier

Trinn C er et mellomstadium. Den beskriver en pasient med tidligere eller pågående hjertesvikt symptomer og underliggende strukturelle hjertesykdommer. Stage D brukes for en person som har end-stage sykdom. Denne pasienten er ofte innlagt på sykehus for hjertesvikt. De trenger spesiell omsorg og behandling, herunder mulig hjertetransplantasjon eller hospice omsorg. Trinn D er den mest emergent stadium av hjertesvikt. I denne fasen, symptomene på smerter, kortpustethet, tretthet og hjertebank er til stede mesteparten av tiden.

Beskrivelse

Når noen flytter til et høyere stadium, de oppholder seg i det stadiet eller fremgang til neste. De kan ikke settes inn i en nedre fase. En pasient ikke blir trinn C, og deretter blir trinn B, selv om de har symptomene avtar. Hvis det er en reduksjon i bevis for hjertesvikt, vil den funksjonelle klassen (I-IV) bedre, men fasen vil forbli den samme.

Informasjon Om Hjertesvikt

Hjertesvikt (CHF) er et annet navn for hjertesvikt. Denne tilstanden er en indikasjon på at enten venstre ventrikkel av hjertet ikke pumper effektivt eller at ventriklene av hjertet er stiv og ute av stand til å slappe av nok til å fylle tilstrekkelig med blod --- eller begge forhold kan være til stede samtidig. Hjertet er ikke lenger i stand til å pumpe nok oksygen og næringsstoffer til å dekke kroppens behov.

Grunnleggende

Den menneskelige hjertet har fire kamre: to atrium, hver et kammer som mottar blod fra kroppen, og to ventriklene, hver som pumpe blod ut i kroppen.

For at musklene i ventriklene til å utføre som de skal, må det være tilstrekkelig blodsirkulasjonen til hjertet muskler og blodstrømmen fra hjertet bør ubegrenset av innsnevring og herding av kroppens blodårer.

Årsaker

The University of Maryland Medical Center (UMMC) forteller at de to viktigste årsakene til hjertesvikt er koronarsykdom og høyt blodtrykk.

Koronarsykdom begrenser sirkulasjonen av blod til arteriene som forsyner hjertet muskler med nødvendig oksygen og næringsstoffer.

Høyt blodtrykk, ofte et resultat av innsnevring av blodkar kanalene (arteriosklerose) og tapet av fleksibilitet av blod fartøy vegger (aterosklerose) gjør musklene i hjertets ventriklene pumpe hardere for å sirkulere blod gjennom kroppen.

Andre mulige årsaker til hjertesvikt er kardiomyopati, hjerte svulst, lungesykdom, medfødt hjertesykdom og hjerteklaffsykdom, ifølge UMMC.

Risikofaktorer

I tillegg til ubehandlet eller ukontrollert høyt blodtrykk og / eller koronarsykdom, risikofaktorer for å utvikle hjertesvikt inkluderer røyking, fedme, diabetes, kokainbruk og alkoholmisbruk.

Høy alder er også en risikofaktor for utvikling av hjertesvikt --- men en risikofaktor, i motsetning til de andre, enn som et individ ikke har kontroll over.

Søvnapné kan føre til hjertesvikt sekundært til de lave blodoksygennivå og unormal hjerterytme forbundet med tilstanden.

Symptomer

Som rapportert av Mayo Clinic, er dette noen av de tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt: tretthet og svakhet; rask eller uregelmessig hjerteslag; kortpustethet når du anstrenge deg eller legge seg ned; hevelse i føtter, ankler og ben; redusert evne til fysisk aktivitet; tap av appetitt eller kvalme; vedvarende hoste eller pipende pust med produksjon av hvit- eller rosa-farget slim; hevelse i magen; plutselig vektøkning; konsentrasjonsvansker eller mindre årvåkenhet.

Akutt svikt hjertesvikt --- en tilstand som oppstår raskt --- kan ha noen eller alle av de tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt, men med plutselig innsettende og symptomene ofte mer alvorlig i naturen.

Akutt hjertesvikt krever øyeblikkelig legehjelp. Tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt bør bringes til helsepersonell oppmerksomhet så snart som mulig, slik at behandling kan igangsettes.

Behandling

Hjertesvikt er en tilstand som vil kreve ledelsen gjennom resten av livet, men behandling kan lykkes i å gjenopprette sviktende hjerte.

En lege første linjen av behandling vil vanligvis være en eller flere medisiner som diuretika, betablokkere, ACE-hemmere, digoksin eller mange andre medisiner.

Avhengig av den underliggende årsaken til hjertesvikt, kirurgi kan være berettiget til å behandle problemer som for eksempel en svak hjerteklaff. Enheter kan være kirurgisk implantert som implanterbare cardioverter-defibrillatorer, hjertepumper eller en pacemaker.

Forebygging

Forebygging av hjertesvikt innebærer å kontrollere eller eliminere risikofaktorer forbundet med tilstanden.

Hjertesvikt og Grave sykdom

Hjertesvikt og Grave sykdom


Det er vanligvis tre forskjellige kurs av handlingen at en lege vil velge mellom å behandle Grave sykdom. Mindre alvorlige tilfeller kan kontrolleres med medisiner alene, men noen ganger trussel mot den fysiske helsen til pasienten er så ekstrem at kirurgisk fjerning av skjoldbruskkjertelen eller radioaktivt krymping er nødvendig.

Identifikasjon

Graves sykdom er en autoimmun forstyrrelse som resulterer i at den forhøyede produksjon av thyroid hormon. Hvis venstre ubehandlet, kan høyrisiko komplikasjoner oppstår som inkluderer, hjertesvikt.

Funksjon

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for å lage hormoner som holder kroppens celler og organer fungerer. Men hvis skjoldbruskkjertelen er kompromittert av en autoimmun lidelse, slik som Graves sykdom, økningen i hormoner kan spille en betydelig rolle i autoimmun lidelse beleiring på kroppen.

Effekter

Hvis den hormonelle kaoset får fortsette, vil autoimmun tilstand begynner å ødelegge de aller celler, vev og organer at immunsystemet har blitt opprettet for å beskytte. I en Graves sykdom pasienten, kan den hormonell ubalanse føre til ødeleggelse av leveren, lungene og hjertemuskelen.

Komplikasjoner

Når skjoldbrusk nivåer i en Grave sykdom pasienten eskalere utover det som anses å være normalområdet, en tilstand kjent som "thyroid storm" kan føre til. Økt hjertefrekvens, rask puls, og forhøyet kroppstemperatur er alle forløpere tallet til full cardio kollaps som en skjoldbrusk storm pasienten kan oppleve.

Potensial

Sammen med økt hjertefrekvens, rask puls og feber, er det noen flere symptomer på skjoldbrusk storm at noen som har blitt diagnostisert med Graves sykdom bør se etter. Brystsmerter, kortpustethet, svakhet, overdreven svetting, angst og en følelse av desorientering kan bombardere kroppen på en gang, og potensielt øke pasientens risiko for hjertesvikt.

Advarsel

Dette hjertesvikt scenario krever øyeblikkelig legehjelp. En Grave lidende bør tas til nærmeste akuttmedisinske anlegget ved utbruddet av symptomene. En full blod arbeid opp vil bli gjennomført for å fastslå omfanget av eventuelle organskade som kan ha skjedd, og livreddende behandlinger kan også settes i bevegelse, om nødvendig.

Forebygging / løsning

Anerkjennelse av tidlig Grave sykdom symptomer, sammen med en legens bekreftelse, er første skritt i å hindre den fatale thyroid storm tilstand som fører til hjertesvikt. Etter en resept regiment som inkluderer oppfølging besøk med en endokrinolog og hyppige blodprøve evalueringer, kan i stor grad redusere sjansene for skader på hjertemuskelen.

Siste fasen av hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke er i stand til å få nok blod til andre organer i kroppen. Selv om hjertet ikke slutte å fungere helt, langsom blodstrømmen som kommer fra hjertet fører til en tilbakestrømning av blodet som reiser tilbake til hjertet. Resultatet kan bli kødannelse i vev eller hevelse i bena, armer, ankler og andre deler av kroppen. Fluid kan også samle seg i lungene, noe som kan føre til kortpustethet. Noen av årsakene til hjertesvikt er koronarsykdom, høyt blodtrykk eller høyt blodtrykk, kardiomyopati eller sykdom i hjertemuskelen, infeksjon i hjerteklaffene eller hjerteproblemer ved fødselen slik som medfødte hjertefeil.

Stages

Det er fire stadier av hjertesvikt, merket stadier A til D. Stage A oppstår når en person ikke har hjertesvikt, men det er en større risiko for hjertesvikt fordi personen har andre tilstander som høyt blodtrykk, koronarsykdom eller diabetes. Stage B oppstår når personen har blitt diagnostisert med hjertesvikt, men ingen av de vanlige tegn og symptomer som hevelse, er til stede. En test kalt ejeksjonsfraksjon brukes til å diagnostisere for hjertesvikt. Under denne testen, hvis mengden av blod som kommer ut av hjertet er under 40 prosent, personen er ansett å ha kongestiv hjertesvikt. Det er når folk har blitt diagnostisert med hjertesvikt og symptomene begynner å se ut som de kommer inn de to siste fasene av hjertesvikt.

Diagnose

Vanligvis er det år før en person når disse stadiene, fordi det kan ta lang tid før symptomene vises. Når en person har fått diagnosen, og det er tegn og symptomer til stede, er han sies å være på scenen C. De viktigste symptomene er kortpustethet, hevelse, fylde i magen som gjør det vanskelig å puste, søvnløshet, tretthet og tungpustethet. Fordi disse symptomene ligner på andre sykdommer og tilstander, kan hjertesvikt noen ganger bli feildiagnostisert som en luftveisinfeksjon, bronkitt, astma eller gallestein. Det er derfor leger kan utføre andre tester i tillegg til ejeksjonsfraksjon, for eksempel en kiste X-ray og et elektrokardiogram. En brystet X-ray kan vise om hjertet er blitt utvidet, og et elektrokardiogram kan avgjøre hvor godt hjertet er å pumpe.

Standard behandlinger

Noen av standard behandling for hjertesvikt, som brukes for pasienter i de tre første etappene, gis også til dem som er i scene D. Pasienter, spesielt de med hypertensjon, blir ofte bedt om å gjøre endringer i livsstil. De får beskjed om å slutte å røyke og bruke narkotika og begynne å trene mer. Pasienten kan ha nytte av å ta multivitaminer, spise mer mat med koenzym Q10, aminosyrer, magnesium og kalsium eller ta over-the-counter piller som inneholder disse stoffene. Pasientene er noen ganger foreskrevet diuretika, som inneholder noen av disse kosttilskudd. Noen vanlige diuretika er Lasix og Demadex. Diuretika kan særlig bidra til å øke mengden av magnesium, kalsium og vitamin D i kroppen.

Medisiner

For de som har hatt tidligere hjerteinfarkt, høyt blodtrykk eller diabetes, kan legene gitt dem medisiner som en angiotensin-converting enzyme (ACE) hemmer eller en betablokker. ACE-hemmere arbeide for å utvide blodårene slik at blodet flyter bedre. Betablokkere hindre hjertet i å påskynde, som kroppen kan prøve å tvinge den til å gjøre. Folk som nå stadium B kan være nødvendig å gjennomgå kirurgiske prosedyrer, for eksempel koronar revaskularisering og en ventil reparasjon eller utskifting. Koronar revaskularisering kan innebære en poding prosedyre hvor en vene er tatt fra et ben eller arterie og festet til aorta og til en blokkert koronararterie. Det er også viktig for pasienter å få sin kolesterol på sunnere nivå fordi høyere kolesterol kan være en av faktorene som fører til hjertesvikt og hjerteinfarkt. Noen leger kan sette pasienter på statin narkotika, som bidrar til å redusere kolesterolnivået, men pasientene kan også redusere kolesterolet ved å spise færre stekt mat; bruker substitutter som sitron juice i stedet for salt eller andre krydder og holde seg unna søtsaker og fet mat som kaker, kjeks, ost, smør og egg.

Andre behandlinger

Den siste fasen av hjertesvikt er iscenesette D. På dette stadiet, symptomene har forverret, og tidligere behandlinger har ikke vært vellykket. En pasient på dette stadiet y kan trenge en hjertetransplantasjon, ventrikulær-assist enhet, kontinuerlig intravenøs infusjon av inotrope legemidler eller legemidler som er under utprøving. Ventrikulære-bistå enheter bruker et stort rør som fører blod fra ventrikkelen og sender det til aorta, et stort blodkar i kroppen.

Trials

For de som tar eksperimentelle narkotika, er det viktig å være klar over at det finnes ulike nivåer av kliniske studier, kjent som faser. Under fase 1 en prøve, er forskere ser på sikkerheten av medikamentene på mennesker, hvilket betyr at de må små grupper av deltakere. Under en fase 2 studie, er de begge bekrefter sikkerheten av narkotika og ser på deres effektivitet. Under fase 3-studier, forskere normalt ser på effekten av medisiner over lengre perioder, noen ganger år, for å se hvor godt de fungerer. En 2009 studie av Dana G. Kontras og andre ved Mayo Clinic var en fase 2 studie som så på hvor godt et stoff som kalles spironolakton jobbet med andre behandlinger for hjertesvikt når det brukes i visse doser.

Graviditet og hjertesvikt

Graviditet og hjertesvikt


Graviditet fører til at hjertet til å jobbe hardere. Det må pumpe mer blod på en raskere hastighet for å sikre barnet ditt får nok oksygen og næringsstoffer. For de fleste kvinner uten en historie med hjerteproblemer, disse endringene er av liten betydning. Men i sjeldne tilfeller kan kvinner uten en historie med hjertetrøbbel lider graviditetsrelatert hjertesvikt.

Fakta

Under svangerskapet eller kort tid etter levering, kan en kvinnes hjerte svekkes til et punkt der det ikke lenger pumper blod effektivt. Denne graviditetsrelatert hjertesvikt ofte er forårsaket av en tilstand som kalles peripartum kardiomyopati. Ifølge Braunwald s hjertesykdom, er det vanskelig å bestemme den faktiske forekomsten av tilstanden, men det er beregnet å forekomme i omtrent 1 av hver 3000 fødsler. Peripartum kardiomyopati forekommer oftest i løpet av den siste måneden av svangerskapet eller i løpet av de fem første månedene etter fødselen, men i sjeldne tilfeller symptomer har blitt rapportert tidligere i svangerskapet.

Årsaker

Ingen er sikker på hva som forårsaker peripartum kardiomyopati. En studie av Denise Hilfiker-Kleiner og kolleger publiserte i 9 februar 2007, nummer av tidsskriftet Cell fant at i mus med visse genetiske predisposisjoner, deler av sykepleie hormonet prolaktin samhandlet med og svekket hjertet, forårsaker hjertesvikt. Videre studier på mennesker kan vise dette samspillet av prolaktin og hjertet til å være en av årsakene til peripartum kardiomyopati og kan føre til fremtidige behandlinger.

Risikofaktorer

Selv om hjertesvikt kan slå hvilken som helst kvinne under graviditet eller kort tid etterpå, er det mer vanlig hos kvinner som er eldre enn 30 år, svart og har svangerskapsforgiftning. Kvinner som er gravid med multipler eller som har en historie med hypertensjon kan også ha høyere risiko for å utvikle tilstanden. Selv om det ikke alltid forekommer i senere svangerskap, kvinner som opplevde peripartum kardiomyopati i sin første svangerskapet har høyere risiko for å utvikle tilstanden i senere svangerskap.

Symptomer

De vanligste symptomene på hjertesvikt under eller like etter svangerskapet er alvorlig pustebesvær, tretthet, brystsmerter, hjertebank, vektøkning og overdreven hevelse i bena, ankler eller føtter. Hvis du opplever disse symptomene, bør du kontakte din lege.

Behandling

Medisinering er den vanligste behandlingen for graviditetsrelatert hjertesvikt. I noen tilfeller er det nødvendig med tidlig levering av babyen å behandle moren. Mens noen kvinner kan fortsette å lide med kroniske hjerteproblemer, krever en hjertetransplantasjon eller dø av tilstanden, ifølge Cleveland Clinic Disease Prosjekt, mer enn halvparten av pasientene vil komme innen seks måneder.

Herbal Cure for Hjertesvikt

Hjertesvikt resultater fra hjertet ikke klarer å pumpe blodet raskt nok til å gi all den oksygen og næringsstoffer som trengs av kroppen. Det fører til en forstørret hjerte, og ødem eller væskeretensjon. Hjertesvikt kan være forårsaket av en rekke ting som hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, hjerteklaffproblemer, diabetes, hypertyreose, sykelig fedme, og arytmi. Naturlige behandlinger er mest effektive når de brukes som en del av en helhetlig behandling plan som inkluderer endringer i livsstil, og standard behandling for denne tilstanden og de underliggende lidelser som forårsaket det.

Herbal behandlinger

Aconitum lindrer kortpustethet, ødem, og styrker blodstrømmen fra hjertet. Dette kan bare brukes under profesjonell veiledning. Arjuna stopper smerte og hjelper hjertemuskelen bygge energireserver. Ta 500 milligram hver 8. time. Asparges root øker urinering. Det er bra å bruke når foreskrevet diuretika er avviklet. Drikk en kopp te tre ganger om dagen. Astragalus reduserer smerte forårsaket av anstrengelse. Ta 500-1000 milligram tre ganger om dagen. Hawthorn øker blodstrømmen til hjertet. Bruk 100-250 milligram tre ganger daglig. Kudzu forbedrer koronarsirkulasjonen, og hjelper hjertet bruk oksygen mer effektivt. Ta 10 mg tre ganger daglig. Motherwort gjør hjerteslag sterkere uten akselerer det. Ta ¼-1 ts i ¼ kopp vann tre ganger om dagen.

Urter og farmasøytiske midler er tildelt foreslåtte doser basert på en av sine viktigste farmakologiske egenskaper, terapeutiske området. Terapeutiske området er den minste dosen som gir noen medisinsk nytte for den største dosen som er trygg å spise. Urter er generelt nontoxic og alvorlige komplikasjoner eller overdose er lite sannsynlig. Hold deg til foreslåtte beløp som tar mer er ikke sannsynlig å produsere ekstra fordel, og kan potensielt føre til negative bivirkninger.

Andre forslag

Hvis problemer med å sove er et problem, ta 150-300 milligram av vendelrot 45 minutter før sengetid. Løvetann ekstrakt kan avlaste væskeansamling etter inntak av salt i overkant. Ta 10-15 dråper i ¼ kopp vann. Postmenopausale kvinner som ikke bruker østrogenbehandling kan ha nytte av å spise soya mat. De inneholder kjemikalier som ligner på østrogen som åpne og slappe av arteriene. Aminosyren arginin lindrer ødem forårsaket av trening eller bevegelse. Ta fire gram daglig. Røyker ikke, begrense saltinntak, redusere forbruket av fettrik mat, og begrense eller eliminere alkohol. Alle disse tingene vil forverre tilstanden. Gjøre en alvorlig innsats for å trene moderat og redusere stress

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer


Termometre tilgjengelig på markedet i dag har kommet en lang vei fra sine kvikksølv og glass forfedre. Resultater av digitale termometer merker line butikk ganger. En av dem er første Safety. Sikkerhets første digitale termometre har Celsius og Fahrenheit moduser som brukerne kan veksle mellom samt noen modeller med oral, underarm, rektal og bad bruk moduser. Endre modus på en Safety 1st termometer er et spørsmål om å gjøre deg kjent med kontrollene.

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer

Finn knappen Mode på din sikkerhet første termometer; se etter denne knapp på den øverste siden av termometeret ved siden av den digitale skjermen som viser temperaturavlesning.

Trykk på knappen en gang på en Safety første 4-i-1-termometer for å endre modus fra Oral til underarm "Trykk igjen for å endre modus til rektal og igjen for å endre den til bad hvis du ønsker å finne ut temperaturen i badekaret vann før du legger barnet ditt i den. Trykk på knappen igjen for å endre termometeret rens modus tilbake til muntlig eksamen.

Endre temperaturen lesemodus fra standard Fahrenheit til Celsius ved å holde inne Power og Mode knappene samtidig til displayet på den digitale skjermen endres fra «grader F" til "grader C."

Første symptomene på multippel sklerose

Multippel sklerose (MS) er en svært ødeleggende sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Symptomer på MS kan variere fra svært mild til alvorlig. Det er ingen kjent årsak til MS eller noen kjent kur.

Visjon

Visjon endringer som uskarpt syn og tap av syn er normalt en av de første symptomene på MS.

Fatigue

Mange MS-pasienter føler tretthet og må hvile regelmessig gjennom hele dagen for å utføre vanlige daglige gjøremål.

Pain

Smerte oppstår i om lag 10 prosent av diagnostiserte MS tilfeller. De fleste pasienter klager om smerte på grunn av spastisitet.

Balanse og likevekt

Tapet av balanse er et tidlig symptom på MS. Tap av balanse kan være svært nedslående hos pasienter. Vertigo er også svært vanlig tidlig med MS.

Sensoriske Unormalt

Mange sensoriske abnormiteter er symptomer på MS. Slike avvik som prikking og nummenhet i ryggen og bena bør vurderes av en lege.

Advarsel

MS er overkommelig, men bare med riktig medisinsk behandling. Noen symptomer på MS bør sjekkes og behandlet av en medisinsk faglig.