Digidexo.com

Hvordan Test for en urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner kan være smertefullt og upraktisk. Den avslørende brenne når du kommer til badet er ofte et tegn på en urinveisinfeksjon, eller UTI. Det er å teste for UVI to måter: med et hjem kit eller en test som er gjort på legekontoret. Hvis du har en urinveisinfeksjon, kan det hende du må ta antibiotika for å klare det opp.

Bruksanvisning

Testing for en UTI

•  Kjøp et hjem urinveisinfeksjon test kit på ditt lokale apotek.

Pakkene er relativt billig og er vanligvis plassert på samme midtgangen som inkontinensprodukter. Testene er svært enkel å bruke, og vanligvis kommer med flere teststrimler som kan fortelle deg om du har en infeksjon.

Hvis du oppdager at du har en infeksjon, gå til legen din. Enten du har utført en i hjemmet test eller ikke, vil legen din utføre en rask urinanalyse for å bekrefte en urinveisinfeksjon.

Du vil bli bedt om å samle inn en urinprøve for urinalysis. Dette krever at du tisser i en kopp og returnere det til sykepleier eller lab utøveren for testing. Du vil vanligvis motta resultatene av testen i løpet av cirka 15 minutter.

Hvis du er foreskrevet en antibiotika, ta det som anvist.

Selv om din UTI begynner å føle deg bedre før du er ferdig med alt av antibiotika, er det viktig for deg å fullføre alle av antibiotika medisiner du får, slik at din urinveisinfeksjon ikke kommer tilbake.

Hvis symptomene ikke blir bedre etter antibiotikabehandling, må du kontakte legen din.

Tips og advarsler

  • En god indikator på at du har en urinveisinfeksjon er tegn på blod eller puss i urinen. Urinen kan ha et rosa skjær eller kan vises merkbart skyet.
  • For å hjelpe lindre smerten av en UTI, drikke tranebærjuice. Tranebærjuice er beroligende til urinveiene og kan bidra til å hindre gjentakelse av en UTI.
  • Over-the-counter kosttilskudd som AZO er også flinke til å lindre symptomene på en urinveisinfeksjon svært raskt.