Digidexo.com

Hvordan spise sunt på makaroni Grill

Hjemme-stil italiensk mat er akkurat hva du finner på Macaroni Grill. Tonnevis av pasta, gooey oster og rik krem ​​sauser er rikelig. Alt dette høres ut som en dieter verre mareritt. Men heldigvis, med litt kreativ bestilling, du kan også spise sunt på makaroni Grill.

Hvordan spise sunt på makaroni Grill

Kontroll deler å kutte kalorier. Flertallet av de voksne hovedretter på Macaroni Grill er 1000 kalorier eller mer, men hvis du velger å bestille et barn måltid, kan du kutte fett og kalorier i to. Barnets fettuccine Alfredo er bare 580 kalorier, og grillet kylling og brokkoli kommer inn på bare 390 kalorier. Hvis du føler deg som spaghetti og kjøttboller, er barnas del bare 550 kalorier i forhold til den voksne Tree, som er 1430 kalorier.

Styr klar av fettstoffer retter. Hvis du er ute etter å kutte fettinntaket, gå med kylling eller fisk når det er mulig. Pollo Magro "Skinny kylling" er bare 330 kalorier og 5 gram fett. Den enkle laks er bare 590 kalorier, men inneholder 40 gram fett. Salater er også et godt valg, men ber om dressing på siden og bruk den med måte. En kylling Caesar salat uten dressing er 462 kalorier med 20 gram fett. Hvis du legger til dressing, kalorier doble til 920 og fett øker til 69 gram per porsjon.

Hopp brød og olivenolje. Dette alene vil spare deg rundt 500 kalorier.

Velg sunne sider. En side av asparges er bare 30 kalorier og 1 gram fett, mens en side av hvitløk potetmos er 280 kalorier med 14 gram fett.

Tenk før du drikker. Alkohol vil pakke på kalorier, med lite nytte for deg. I stedet bestille vann og nyt smaken av parabolen din.

Hint

  • De fleste restaurantene har ernæringsmessige informasjon tilgjengelig for sine kunder, så sørg for å be om en kopi.
  • Kalori teller rapportert av hver bedrift er estimater, og kan variere fra sted til sted eller porsjonsstørrelsen. Bruk alltid sunn fornuft når du prøver å spise sunt mens du spiser ute.