Digidexo.com

Hvordan er Proviron metabolisert?

Mesterolone

\ "Proviron \" er merkenavnet mesterolone, som er et molekyl som er strukturelt svært lik hormonet testosteron. Men mens testosteron er slutt brutt ned av enzymer til østrogen, de samme enzymene kan ikke forbrenne mesterolone. Derfor, noen kroppsbyggere ta en mesterolone i håp om å få de muskelbyggende effekten av testosteron uten lidelse de uønskede bivirkninger av økt østrogennivå etterpå.

Fra Mesterlone Til Androsterone

Enzymer i muskelvev konvertere mesterolone s karbonyl (C = O) til et hydroksyd (-OH) og dens opprinnelige hydroksyd gruppe til en karbonyl, som resulterer i en forbindelse som kalles \ "1-metyl-androsteron. \" Denne metabolitten avfallet tas fra musklene til leveren, via venene.

Glukuronidering i leveren

En gang i leveren, en methyl-androsterone er anerkjent av celler som et giftstoff. Som reaksjon spesielle enzymer binde molekyler av glukuronsyre til den. Fordi glukuronsyre er meget oppløselig i vann, som omgir 1-metyl-androsteron med det gjør det sistnevnte mer oppløselig i tillegg. Denne prosessen er kjent som \ "glukuronidering \" og brukes ofte av leveren til å behandle toksinmolekyler.

Glukuronidert molekyl oppløses i blodet, slik at det å passere gjennom nyrene og inn i blæren. Til slutt blir den metabolitt utstøtt fra kroppen gjennom urinering.