Digidexo.com

hvordan hjelper blod sirkulasjon

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Hvis du lider av dårlig sirkulasjon mens du sover, er sjansen stor for at du ikke får den mengden søvn du trenger for å fungere i løpet av dagen. Dårlig sirkulasjon kan føre til smerter og ubehag, som kan forstyrre søvnmønster. Investering i kvalitet puter og madrasser kan hjelpe, men du må kanskje også å gjøre endringer i kosthold og mosjon regime for å forbedre sirkulasjonen og få en bedre natts søvn.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Kjøp puter som støtter nakken og hodet under søvn. Dårlig sirkulasjon kan starte hvis kroppen din ikke er riktig justert når du ligger nede. Kjøp en ny pute hver sjette måned eller når puta mister sin form.

Drikk rikelig med vann i løpet av dagen for å øke blodgjennomstrømningen i kroppen. Vann kan også hjelpe skylle bort urenheter som kan bygges opp i kroppen over tid og forårsake blodpropp.

Gjør endringer i kostholdet ditt for å bidra til å øke blodsirkulasjonen og forhindre oppbygging av plakk. Plakk er forårsaket ved å spise mat som inneholder mye fett. Plakk kan forårsake blodpropp i blodårene, noe som hindrer blodet i å renne så fort som det burde. Bytt ut matvarer som inneholder mye fett, sukker og karbohydrater med de som er høy i protein, vitaminer og andre sunne næringsstoffer.

Øk mengden av tiden du bruker på å trene hver uke. Trening øker blodgjennomstrømningen og utgivelser nyttige endorfiner som hjelper kroppen slappe av.

Kontakt lege hvis sirkulasjonsproblemer vedvarer selv etter at du endrer din diett og mosjon regime. Dårlig sirkulasjon kan være et resultat av noe annet enn din livsstil.

Hint

 • Heve føttene på natta for å øke sirkulasjonen i dem.
 • Plasser en pute mellom bena når du ligger på din side, for å holde kroppen i perfekt justering.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon i føttene og anklene

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon i føttene og anklene


Mange mennesker opplever dårlig sirkulasjon i føttene og anklene, forårsaker disse områdene blir hovne. Visse faktorer kan bidra til denne tilstanden slik som høyt blodtrykk, hjertesykdommer, eller til og med diabetes. Det er noen ting du kan gjøre for å øke blodsirkulasjonen til føttene og anklene. Disse metodene er ganske enkel og kan redusere hevelse som kommer med dårlig sirkulasjon.

Bruksanvisning

Elevate føtter. Når du ligger nede, for å plassere puter eller puter under føttene heve dem over hjertet og øke blodsirkulasjonen.

•  Hold deg aktiv. Turgåing er en god måte å øke blodsirkulasjonen til føttene og anklene, så prøv å ta en tur hver dag. Hvis du står hele dagen på jobb, kan du prøve å gå på plass eller selv prøve ting som du vrir på tærne. Disse aktivitetene hjelpe med sirkulasjon.

slites løs sokker. Tight aksjer kan avskåret sirkulasjon og føre til hevelse.

Sitt med bena uncrossed. Krysser bena kan begrense sirkulasjon, så alltid være bevisst på hvordan du sitter. Minn deg selv til å sitte uten å krysse bena.

Bruk støttestrømper. Disse strømper er utformet på en slik måte at de bidrar til blodstrømmen fra det nedre benet til hjertet.

Masser bena. Masser i en oppadgående bevegelse. Dette bidrar til å forbedre sirkulasjonen ved å dirigere blodet fra venene tilbake til hjertet.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med legen din hvis du har noen bekymringer med hevelse eller sirkulasjon.

Hvordan hjelpe Frostbite

Frostbite er en farlig tilstand som er fremskyndet av eksponering for kulde. Det fører til at huden eller cellene under huden til å fryse. Hender, føtter, nese, ører og ansikt er mest utsatt for frostskader når de utsettes for kulde, så blodårene vil constrict og la iskrystaller å danne i vevet. Alle som ventures utendørs i kulde bør ha en grunnleggende kunnskap om hvordan å behandle frostskader.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe Frostbite

•  Lær deg å gjenkjenne tegn på frostskader. Vet at mild frostskader er preget av hvit og nummen hud som føles stiv ved berøring. Innse at overfladisk frostskade vil se huden bli hvit eller blå og faktisk føler som om det er frosset. Husk at de verste tilfellene av forfrysninger vil ha en hvitaktig, blålig eller svart farge til det berørte området, og det vil være kaldt når filt og vanskelig også. Blemmer som vanligvis forekommer i dårlige tilfeller av frostskader.

Kom deg ut av kulden hvis du eller en følgesvenn har symptomer på frostskader. Søke ly der du kan varme opp og skjerme deg fra noen vind. Sørg for å varme opp de forfrosne regioner i sakte tempo. Utnytt din egen pust eller plassere de berørte områdene, om mulig, inni klær og ved siden av lysken eller armhulene.

•  Heve frostskader del av kroppen og holde regionen innpakket i et teppe, hvis det er en stor del av kroppen som blir frostskader. Bruk en steril og tørr dressing. Hvis fingre og tær er frostskadet, bør du søke dressing mellom sifrene for å holde dem fra hverandre.

Senk forfrosne området i varmt vann hvis det er noen tilgjengelig. Bruk aldri varmt vann til dette formålet. Vann som kan bli varmet opp til ca 106 grader F, som ville være hensiktsmessig å bade et spedbarn i, er det beste for denne jobben. Husk at som frostskader tiner, vil huden og kjøttet begynner å bli smertefullt. Slutt denne behandlingen når huden blir myk og følelsen tilbake til området.

Hold inne når du har varmet opp en forfrosne området. Aldri våge tilbake utenfor, da dette kan føre til retur av forfrysning til samme sted, noe som kan resultere i enda verre skader. Innse at hvis dette ikke er mulig, enn området ikke bør varmes opp før du kan få tilgang til et trygt sted.

Unngå å gå på føttene som har blitt frostskadet. Ikke gni frostskadet hud som dette vil bare tjene til å skade området mer. Aldri ansette varmelamper, brann eller andre metoder for oppvarming av huden, da dette kan føre til alvorlige brannskader. La noen blemmer som kan danne grunn av frostskader alene.

Tips og advarsler

 • Alltid søke rask og profesjonell legehjelp når du har kommet tilbake fra en utflukt hvor du utviklet frostskader, selv om du føler du har blitt behandlet det.

Hvordan hjelpe miste vekt raskt på en billig budsjett

Reisen av hvordan å hjelpe miste vekt kan være svært kostbart. Med alle de ulike diettprogrammer og prepackaged matvarer prøver å gå ned i vekt kan dessverre bryte en masse folks bank. Den gode nyheten er at å miste vekt trenger ikke å være så dyrt hvis du velger å ha en livsstil med å spise rett og slett. Å spise rett og slett vil ikke bare spare deg for penger, men så mye tid også, og hjelpe miste vekt.

Hvordan hjelpe miste vekt raskt på en billig budsjett

•  Hva har fungert best for meg over en gang nå er å ha ca 80% av hva jeg spiser være frukt, grønnsaker og kjøtt. Lag en liste over ca 15-20 elementer av frukt, grønnsaker og kjøtt som du ønsker å kjøpe. For å spare mye penger på råvarer du kan få et bredt utvalg fra 99 cent butikken! Jeg er seriøs og råvarer har alltid vært stor etter min mening.

Hvis jeg var deg ville jeg være å forbrukes med kalorier teller og fett gram som det kan bli overveldende og hjelpe miste vekt lett. Hvis du kan bare holde seg til naturlige matvarer som magert kjøtt, nøtter, belgfrukter, frukt og grønnsaker med naturlige krydder og olivenolje du ikke trenger å gå over på de ser på kalorier.

Hvis du vil spare penger på råvarer og hjelpe miste vekt kjøpe frosne grønnsaker. Du vil være i stand til å holde dem lenger hvis du kjøper dem frosne og som vil spare deg mye penger. De kan koste deg alt fra $ 50- $ 1,50. Du kan handle på Walmart eller 99 cent butikken for å få din produserer nå for virkelig billig. Jeg kjøper mine fra 99 cent butikken og jeg ender opp med å spare minst $ 20 på råvarer!

Hvis du er ute karbohydrater spise litt havregryn, hele korn brød eller brun ris. Disse bør ikke være din stift som de ikke vil hjelpe miste vekt raskt. Jeg vil si en eller to ganger i uken, men definitivt ikke hver dag.

Hvordan hjelpe Herpes Pain

Herpes er en viral infeksjon som kan påvirke den orale området, i hvilket tilfelle det kalles herpes labialis, eller underlivet, der den kalles genital herpes. I begge tilfeller, de tilgjengelige behandlingstilbud er like. Herpes symptomer består av blemmer eller sår som kan være smertefulle eller forårsaker kløe. Siden herpes er ikke kureres, rettsmidler fokusere på å lindre smerte eller forkorte varigheten av utbrudd, som, når venstre ubehandlet, vanligvis vedvare i ca en uke.

Hvordan hjelpe Herpes Pain

Hvordan hjelpe Herpes Pain

•  Se en helsepersonell for en nøyaktig diagnose. Selv om du kanskje tror du har herpes basert på dine symptomer, er det lett å feildiagnostisere selv, spesielt siden andre forhold kan sterkt ligne herpes. En profesjonell med massevis av erfaring i hud sykdommer kan evaluere dine lesjoner med mer sikkerhet. Du ønsker ikke å administrere upassende behandling og forårsake tilstanden din til å vare lenger eller bli verre. Hudleger, gynekologer, urologer og allmennleger vanligvis se nok herpes tilfeller å diagnostisere tilstanden trygt.

Practice grunnleggende sårbehandling. De lesjoner av en herpes infeksjon er, tross alt, små åpne sår. Holde dem rene og tørre vil hjelpe dem til å gro raskere og hjelpe deg å unngå sekundære infeksjoner forårsaket av bakterier inn sårene. Unngå å ta på sårene, og holde seg borte fra tettsittende klær som kan irritere dem.

Prøv alternative løsninger. For den gjennomsnittlige voksen, er herpes ikke en livstruende tilstand, men bare en irriterende til tider smertefull en. Det er akseptabelt å eksperimentere for å se hva som fungerer og hva som ikke virker. Sibirsk ginseng, sink, aloe, lysin og echinacea blir noen ganger brukt i herpes behandling for sin sårhelende eller immun-boosting egenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center.

Ta et anti-viralt medikament. Hvis du ønsker en sterkere terapi, acyclovir, Valacyclovir og famciclovir er de viktigste alternativene. De kan slå tilbake symptomer og hjelpe deg å gjenopprette fra et utbrudd raskere. Hvis tatt hver dag, kan de også redusere hyppigheten av utbrudd. Du trenger en resept for disse medikamentene.

styrke ditt immunsystem ved å ta en daglig multivitamin-og mineraltilskudd. Undersøke andre kosttilskudd som bygger opp immunforsvaret, slik som vitamin C.

Hint

 • Herpes kan være smittsom selv mellom utbrudd, når ingen sår er til stede.
 • Noen naturmidler kan ha bivirkninger, så det er viktig å diskutere bruken med legen din.

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

Jordbær kan virke som en usannsynlig kandidat for å hjelpe kroppen absorbere jern, men drivkraft de inneholder vitamin C er nøkkelen til deres effektivitet.

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

Hvordan hjelpe kroppen absorbere mer jern med jordbær

•  Spis jordbær å dra nytte av deres evne til å hjelpe deg med å absorbere mer jern.

Konsumere mat med høyt vitamin C med protein, inkludert jordbær, sitrus mat, brokkoli, tomater, grønn paprika og kiwi. Fordi jern er et mineral som er nødvendig for liv, som det bærer oksygen i blodet til hver celle i kroppen. Men å spise så stor, saftig biff er bare første skritt mot å få nok jern. For å hjelpe kroppen absorbere jern, trenger den mat høy i vitamin C.

Maksimer jern absorpsjon ved å spise jernrik mat i samme måltid som mat rik på vitamin C. Den mest bokstavelige tolkning ville være å spise hele jordbær i samme måltid med kjøtt. Men den samme effekten kunne hatt ved å drikke en smoothie som inneholder jordbær og en jern-beriket protein pulver, som i denne oppskriften: http://www.recipezaar.com/124090 .

Paring jordbær med et protein i en deilig måte med no-bake Peanut Butter Strawberry Protein baller. Den kombinerer jordbær whey med peanøttsmør, linfrø måltid og hvetekim. Den jordbær whey kan kjøpes på helsekostbutikker. Sjekk ut oppskriften i Resources på slutten av artikkelen.

Prøv Strawberry svinekoteletter, som er beskrevet i linken i Resources.

Hint

 • Kjøpe økologiske jordbær så ofte som mulig. The Environmental Working Group priser jordbær sjette i plantevernmiddel belastning av 45 frukter og grønnsaker testet.
 • Vær forsiktig når du mater jordbær for første gang til babyer eller små barn, som denne frukten kan være allergifremkallende. Fôring bare en liten del av et jordbær først vil tillate deg å se etter avslørende tegn på mat sensitiviteter, som for eksempel et utslett på bunnen.

Hvordan hjelpe elevene overkomme depresjon og angst

Hvordan hjelpe elevene overkomme depresjon og angst


Skolen kan være mentalt utmattende for en student. De presset forbundet med sosiale situasjoner, ytelse og akademisk suksess kan skape følelser av depresjon og angst. Dersom en student synes å være å ha en hard tid håndtere disse symptomene, er det måter å hjelpe. Engasjere seg og hjelpe studenten lære å håndtere disse følelsene.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe elevene overvinne depresjon og angst

•  Still spørsmål. Hvis du oppdager at barnet har problemer med å konsentrere seg, oppfører seg annerledes eller ser ut til å være trist eller sint, spør dem hva som skjer. Depresjon og angst kan vise lignende symptomer som følelser av håpløshet, tretthet, endringer i søvnmønster og matlyst, samt et tap av interesse for aktiviteter. Depresjon kan vises som sinne eller irritabel moodiness, mens angst kan fremstå som overdreven bekymring eller skyld. Ikke vær redd for å forstyrre barnet ditt ved å stille spørsmål. Du kan ikke hjelpe hvis du ikke vet hva slags problem de har.

Tilby å hjelpe. Hvis barnet uttrykker angst over en skolesituasjon som test å ta, eller sliter faglig, utforske løsninger med barnet ditt. Snakke med læreren å lage ordninger for spesielle bekymringer, ansette en veileder for å hjelpe på svake områder og arbeide med barnet ditt til å etablere en god skole og lekser rutine kan bidra til å håndtere angst.

•  Ikke vær redd for å bli involvert. Hvis barnet ditt er å håndtere mobbing, er de sannsynligvis overveldet prøver å håndtere det selv. De kan si at de ikke ønsker å gripe inn, men noen ganger må man uansett. Prøver å være diskret. I stedet for å sprade inn i klassen og berating læreren for ikke å stoppe mobbing, send en e-post eller ringe til rådgiver på skolen for å be om hjelp.

Søk profesjonell hjelp. Konsultere en terapeut for å hjelpe barnet å takle disse ekstreme følelser kan gi barnet ditt et trygt utløp for å dele sine bekymringer. Terapeuten kan hjelpe dem å utvikle mestringsstrategier for å håndtere angst og depressive symptomer.

Vær en samtalepartner. Arbeid med barnet ditt til å øve teknikker utformet for å lindre angst. Rollespill med barnet ditt, praksis avspenningsteknikker, eller utvikle et treningsprogram for å gjøre sammen. Skape et trygt miljø som gjør barnet ditt til å uttrykke sine følelser.

Hint

 • Ikke vær redd for å stille spørsmål. Søke hjelp når det er nødvendig. Skape et støttende miljø.

Hvordan øke blod donasjoner

Hvordan øke blod donasjoner


Livene til opptil tre personer kan lagres med en eneste en-halvliter blod donasjon. Ifølge American Cancer Society, har den amerikanske Food and Drug Administration ikke godkjent noen erstatning for blod, og hva blod substitutter eksisterer er eksperimentelle, og sjelden. Når blodbankene er spesielt lite blod, gjør de alt de kan for å øke blod donasjoner. Konkurranser, giveaways, konkurranser og andre strategier brukes av blodbanker for å øke donasjoner.

Bruksanvisning

Hvordan øke blod donasjoner

•  Informere offentligheten om nødvendigheten av blod donasjoner. Plakater, plakater og annonser på TV og andre elektroniske medier er effektive på å nå publikum. Mange forstår ikke at ved å donere en halvliter av deres blod de kan bokstavelig talt redde liv. Informere offentligheten om dette faktum kan gjøre folk mer tilbøyelige til å donere sitt blod.

Kontroller at donere blod er praktisk for givere. Folk lever utrolig travle liv, og ofte har gode intensjoner, slik som å gi blod, men har en hard tid å planlegge det inn i sine dager. Å gjøre blodgivning praktisk øker sannsynligheten for giverne å finne tid til å donere blod. Planlegging blod stasjoner på arbeidsplasser, steder for tilbedelse og kjøpesentre er gode måter å nå givere fordi disse er steder hvor de er allerede kommer til å være.

Gi insentiver for folk til å donere sine blod. Gi en oppføring i en tegning eller gi bort et par kinobilletter er en flott måte å oppfordre folk som er på gjerdet om å donere blod til å ta skrittet fullt ut og donere. Men vær sikker på å sjekke inn i lovverket i staten før å ha et lotteri eller tombola siden hver stat har sine egne lover som regulerer lotterier.

Start en konkurranse mot en blodbank i en annen by, og kunngjøre at konkurranse for publikum. Både blodbanker og publikum vil bli motivert til å vinne konkurransen, som fører til økt innsats i å anskaffe blod ved blodbanker og en økt vilje til å donere blod av publikum.

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon


Erkjennelsen av at en tenåring er deprimert er ikke alltid så lett som man kunne forvente. Ungdomstiden er fylt med uforklarlige humørsvingninger og irrasjonell tenkning, så hvordan vet du når det er mer til det enn vanlig tenårings atferd? Hva kan du gjøre hvis din tenåring eller en tenåring du vet er å håndtere depresjon? Det er flere ting du kan gjøre for å hjelpe hvis du er oppmerksom på tegn og symptomer på depresjon og er villig til å engasjere seg.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon

•  Utdanne deg selv på symptomene på tenårene depresjon. Depresjon er ofte uttrykt som sinne i tenårene heller enn tristhet, så identifisere depresjon kan være vanskelig. Symptomer på depresjon kan inkludere tap av interesse for aktiviteter, søvnforstyrrelser, endringer i appetitt, perioder med håpløshet, tretthet og selvmordstanker. Bli kjent med disse tegn på depresjon og fortsette å lære om presset tenåringer har å gjøre med i dag.

Kjenn din tenåring. Bli involvert i tenåringens liv. Kjenne sine vaner og venner kan hjelpe deg å bli mer bevisst på endringer i deres atferd. Se etter forskjeller i atferd eller personlighet som kan signalisere en bekymring. Isolasjon er ofte et tegn på depresjon.

Tale dine bekymringer. Spør hva du kan gjøre for å hjelpe og tilby å være der når de er klare til å snakke. Oppfordre deretter å få profesjonell hjelp når det er nødvendig, og delta i deres behandling.

Gi muligheter. Depresjon kan gjøre hverdagen vanskelig. Tenåringer kan prøve å trekke seg fra sine normale aktiviteter. Oppfordre deretter å bli involvert i fritidsaktiviteter og sosiale arrangementer. Tilby aktiviteter med familien for å holde dem involvert når de heller vil trekke seg tilbake.

Vær tålmodig. Depresjon kan være så frustrerende for de kjære av en deprimert person som det er for personen selv. Feeling hjelpeløs og frustrert er vanlig. Ikke prøv å løse alle problemene selv eller dine frustrasjoner kan legge for mye stress på tenåringen din.

Hvordan hjelpe barna Si nei til alkohol og narkotika

Alkohol kan gjøre gode mennesker gjør dårlige ting, men det betyr ikke nødvendigvis at alkoholikeren en dårlig person. De er syke. Selv om dette forsvaret er kontroversielt, har det medisinske fellesskapet endelig anerkjent alkoholisme som en primær, kronisk, progressiv og noen ganger dødelig sykdom. National Council on alkoholisme og narkotikaavhengighet tilbyr en detaljert og fullstendig definisjon av alkoholisme og beskriver det er «en mental besettelse som fører til en fysisk trang til å drikke." Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe barna Si nei til alkohol og narkotika

Det har blitt etablert at arvelighet spiller en nøkkelrolle i hvem blir
avhengige og som ikke gjør det. Og hvis du har alkoholisme eller avhengighet på
begge sider av familien må du være ekstra oppmerksom på at du kjører en høy
mulighet for å frakte avhengighet genet.

Hvordan kan du lære barna den mørke sannheten om avhengighet og
alkohol når de ser det som bare "får høy" eller "feste"? Av
fortelle dem og vise dem de harde realitetene i sykdommen og
lære dem arvelighet faktor. Så de står fritt til å velge om
å våkne opp monster eller ikke. Så lenge de ikke plukke opp det først
narkotika eller drikke de er trygge.

Lær barna det medisinske aspektet av drikking og bruk av narkotika. Det
tar fokuset bort fra at du blir buzz kill forelder som er bare
forkynnelse forventet gjøre og ikke er av tenårene. Beskrive
detox og trekke symptomer også. Ikke bare si, "Ikke bruk narkotika eller
drikke. "Gi dem informasjon om virkeligheten av avhengighet og
alkoholisme. Bruk venner eller slektninger som eksempler hvis du må.

Ikke vær en hykler. Du kan ikke fortelle din tenåring til å ikke drikke mens
du har din vinglass i hånden. Walk the talk og leve etter eksempel.
Selv om du eksperimenterte som en ungdom være ærlig med barna. Og hvis
du hadde din egen problemer med alkohol og narkotika, ikke skamme seg eller
tror det vil gi tenåringen din en sjanse til å si: "du gjorde det så kan jeg"
De kan si det, men være sikker på at de vet hva slags problemer det forårsaket
deg. Dine egne feil kan være det beste læremiddel å passere på at
du har.

Ha god husregler for å komme hjem beruset og være forberedt
å leve opp til de konsekvensene du har satt som straff. Hvis du svikte
en gang og la det gå, vil du miste mye bakken i troverdighet.

Tips og advarsler

 • Lag en konsekvens for å komme hjem høy eller drukket være en shocker. Prøv dette: neste dag uansett hvor hang-over tenåringen kan være, gjøre dem gå frivillig på et recovery hus eller halvveis huset hvor de kan stå til tjeneste til reelle narkomane og alkoholikere. Vis dem realiteten av narkotikabruk og drikking. Det samme gjelder for vennene sine hvis de dukker opp på huset ditt og har brukt narkotika eller alkohol. Med foreldrenes tillatelse selvfølgelig, ta dem til en "åpen" (alle er velkommen til å delta, avhengige eller ikke) Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane møte neste dag slik at de kan se effekten av bare "feste". Det lover å være en ekte eye opener.

Hvordan hjelpe barn med Worry ved å spille et spill

Vi alle føler de ødeleggende effektene av stress og angst fra tid til annen. Noen ganger trenger vi bare en time-out fra disse følelsene - en rask distraksjon som holder en mindre stressende hendelse fra å skape livslange problemer. Barn er ikke annerledes; de føler effektene av stress og angst like mye som voksne. Faktisk kan det være verre for barn fordi de ennå ikke har lært seg mestringsstrategier for å håndtere disse skadelige følelser. For både barn og voksne spill kan gi en sårt tiltrengt distraksjon.

En studie utført ved University of Oxford viste at det å spille dataspill umiddelbart etter en traumatisk opplevelse kan sterkt redusere oppbygging av flashbacks som kan oppstå i soldater. Distraksjon levert av et spill som Tetris kan hjelpe i forebygging av en full-blåst tilfelle av Post-traumatisk stresslidelse. Hvis du spiller et enkelt spill som Tetris kan hjelpe til med rehabilitering av soldater på slagmarken, tenk hva det kan gjøre for et barn som kommer hjem fra en tøff dag på skolen.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe barn med bekymring ved å spille et spill

•  Finn en enkel puslespill eller spill som barnet liker å leke, en som de er gode på. Du kan også tenke ut ditt eget spill du kan spille sammen.

Velg et spill som gir barnet spesifikke oppgaver og mål som skal oppnås. Et spill som Tetris gjør dette. Hvis du gjør ditt eget spill, prøve å komme opp med oppgaver og situasjoner du vet vil øke barnets nivå av angst slik at du kan lære ham å takle disse følelsene så snart de oppstår.

Belønn hvert oppnådd oppgave i spillet. I et dataspill, er belønningen vanligvis en høyere poengsum eller fullført nivå. I ditt eget spill, bruker godbiter eller pyntegjenstander du vet at barnet ditt vil like. Dette vil tvinge barnet til å fortsette å prøve nye ting, til tross for følelser av angst og stress. Han vil lære at vinne disse følelsene fører til større belønninger i livet.

Diskuter hvor moro det var å jobbe sammen og problemløsning ferdigheter barnets ansatt i løpet av spillet. Fokus på sterke sider, ikke svakheter. Ved å illustrere hva som gjør folk forskjellige og viktigheten av å kunne stole på og stole på andre i tider med nød, vil barnet lære å bekymre seg mindre om ting han ikke kan kontrollere og hvordan de kunne håndtere de tingene hun kan.

Tips og advarsler

 • Det er viktig å diskutere hva som skjer i barnets liv og fokus på problemet direkte. Ikke la spillet til å bli en krykke når ting blir tøffe. Spill kan føre til avhengighet hvis ikke kontrollert. Bruke spillet som en inngangsport til barnets hode. Spill er best når de brukes som en belønning eller rask distraksjon.
 • Hvis problemene vedvarer eller eskalere, sjekk med en barnepsykolog. Faglige råd er alltid best hvis problemet virker mer alvorlig enn vanlig, barndom bekymringer.

Hvordan hjelpe noen med depresjon

Depresjon i dette landet er økende på nesten epidemiske priser. Å ha et familiemedlem eller en nær venn lider av depresjon kan være ganske stressende. Når noen du elsker er deprimert du ønsker selvsagt å hjelpe. Imidlertid er det viktig at du hjelpe på den riktige måten, eller du kan ende opp med å gjøre mer skade enn godt. I denne artikkelen vil vi se på hvordan du kan hjelpe noen med depresjon.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe noen med depresjon

Studie alt som du muligens kan om depresjon og dens behandling. Få så mye innsikt til tilstanden som overhodet mulig. Jo mer du vet om depresjon og hva din kjære en vil gå gjennom, jo ​​mer vil du være i stand til å hjelpe ham når han ikke kan være i stand til å hjelpe seg selv.

Sett av tid til deg selv. Omsorg for noen som er deprimert kan være svært stressende og følelsesmessig drenering. Det vil begynne å ta sitt toll på deg. Sørg for at du tillater deg selv litt ned nå fra situasjonen. Snakk med venner om hva du går gjennom, eller finne en støttegruppe. Du vil være til ingen nytte for din kjære hvis du er sliten og stresset ut selv.

Vær pålitelig. En deprimert person trenger masse kjærlighet og støtte. Hun trenger å vite at hun kan stole på deg så en viss grad av konsistens forblir i hennes liv. Forbered deg på en berg og dalbane av følelser. Deprimerte mennesker kan gå gjennom noen virkelig tunge stunder.

Kjenn dine egne begrensninger. Det er sant at du kan hjelpe, men du vil ikke være i stand til å kurere personen. Til syvende og sist han har å hjelpe seg selv. Hvis ting blir for dårlig for den personen, må du få andre fagfolk i. Depresjon er ikke bare å være i en lav stemning. Noen deprimerte mennesker kan bli suicidal. Hvis du føler at ting nærmer seg det punktet, får utenfor hjelp umiddelbart.

Godta dine egne følelser. Tar dette i kommer til å være veldig stressende og emosjonell for deg også. Du vil føle deg trist og sint. Ikke flaske opp dette. Du trenger å snakke disse følelsen ut med andre. Holde disse følelsene i kan føre til din egen sykdom.

Tips og advarsler

 • Vise medfølelse. Folk trenger å føle seg forstått, og det hjelper å ha noen fortelle deg at dine følelser er gyldige.
 • Ikke prøv å hylle en deprimert person opp ved å fortelle dem om å se på den lyse siden. Depresjon kutt dype av mange grunner.
 • Få hjelp fra en profesjonell hvis deprimert person vitser selv om selvmord. Noen omtale eller antydet at det er grunn til alvorlig bekymring.

Hvordan hjelpe din kjære Som Demens Lukker IDet er ingen annen måte å si det: Denne artikkelen kommer fra hjertet. Alzheimers og relaterte demens har rammet hundrevis av forvirret, redd Alzheimers beboere og deres forpinte, omsorgsfulle familier i anlegg hvor denne skribent, tidligere et sykehjem administrator og rekreasjon direktør, har jobbet i mer enn 30 år, og gir all den spesialiserte kunnskaper og kjærlig omsorg på min dyktige medarbeidere disposisjon.

Nå demens nærmer seg en kjær i min egen nærmeste familie. Jeg har ikke lenger representerer noen senior helsetjenester selskap; Jeg snakker personlig. Selv om det medisinske establishment rapporter fremgang i å forstå Alzheimers, kan ingen stoffet ennå kurere eller (i min erfaring) betydelig utsette den økende forvirring av denne eller de relaterte demens. Etter å ha fullført alle testene, kaller vår lege, som kjenner min faglige bakgrunn, meg å si: ". Du vet vi har noe på dette tidspunktet, men vår økende forståelse og vår gode omsorg som å bekjempe denne tingen" Vel, slåss jeg vil, med all min kunnskap om hvordan du kan redusere forvirring og gi komfort. Denne "tåke" kan ta tankene, men det kan ikke outflank min kjærlighet.

Her er måter å hjelpe din kjære:

Bruksanvisning

LÆR DET tre stadier av demens: Først lære alt du kan om Alzheimers og relaterte demens. Alzheimers sykdom er en progressiv, degenerativ sykdom som angriper hjernen og fører til svekket hukommelse, tenkning og atferd. Det er den vanligste formen for demen sykdom. Mer enn 100 000 dør av Alzheimers sykdom årlig, noe som gjør den til den fjerde største dødsårsaken hos voksne, etter hjertesykdom, kreft og hjerneslag.

FØRSTE TRINN: I den første fasen, som tar 2 til 4 år som leder opp til diagnose, som den personen begynner å vise symptomer, er det vanskelig å si om årsaken kan være Alzheimers, noe som forklarlige som en utilsiktet legemiddelinteraksjon, eller til og med en urinveisinfeksjon, som kan gi symptomer på forvirring og agitasjon. Dette er scenen når grundig testing er utført, for å utelukke andre årsaker. I denne fasen, folk som har hatt skarpe hjerner bli engstelig, redd for deres økende forvirring og tap av kontroll over sine minner og handlinger, og kan fremvise personlighetsendringer, unngå folk. I denne fasen, begynner siste hukommelsestap å påvirke jobbutførelse og daglige rutiner; en person kan gå seg vill på vei til jobb, glemmer hva han bare beskjed om å gjøre, gjør dårlige avgjørelser, ta lengre tid med rutineoppgaver, stadig sjekker kalenderen ennå kommer på feil dag, eller har problemer med å håndtere penger eller betale regninger.

SECOND eller MID STAGE: I den andre eller midt scenen, 2 til 10 år etter diagnose (den lengste scenen), dagliglivets aktiviteter som bading, dressing og tannpuss bli vanskelig, fordi personen utvikler problemer med å huske den kompleks serie av trinn. (Visste du at det er 63 mini-trinnene involvert i å pusse tennene?) Orientering til annen person og sted forverres. "Visste du nyte ditt besøk med Agnes?" "Hva besøke? Agnes aldri kom til å se meg!" Symptomer kan inkludere økende hukommelsestap, forvirring, og en kortere oppmerksomhet span, med problemer med å gjenkjenne nære venner og / eller familie. Personen kan gjøre repeterende uttalelser, bli rastløs (spesielt i slutten av PM, kalt "sundowning"), har perseptuelle-motoriske problemer som problemer med å komme inn i bilen, og har problemer med å organisere tanker, eller tenker logisk. Ofte kan personen ikke finne de riktige ordene, og så gjør opp historier for å fylle ut feltene. Ved dette stadiet, er det vanligvis problemer med lesing, skriving, og tall, og personen kan bli mistenksomme eller irritabel. Med tap av impulskontroll, kan hygiene lider: Personen kan være redd for å bade, og har problemer med toalettbesøk og dressing. Som person når dette stadiet, vil han eller hun trenger full-time tilsyn.

TREDJE eller END STAGE: I den tredje eller sluttfasen, som varer kanskje et par år, kan personen bli ute av stand til å gjenkjenne familien, kommunisere med ord, eller ta vare på seg selv på noen måte. Det kan være inkontinens, eller problemer med å svelge. Personen vil trenger full hjelp med bading, toalettbesøk og dressing. Til tross for dette tapet av kognisjon og uavhengighet, vil personen fortsatt være klar over din godhet, din evne til å forstå, hjelp og trøst, og din kjærlighet.

hvordan å trøste: Hvordan kan noen gi ekte komfort til en elsket en som er varig denne enorme, ødeleggende, pågående tap? Her er en kort sann historie; Jeg liker å kalle det "The Woman med glimt".

Judy besøkte henne 90 år gamle mor, Ruth, i Alzheimers Unit nesten hver dag. Ruth, som ikke lenger kunne snakke, virket innesluttet og giddeløs; ropte hun selv under datterens besøk, ikke tilsynelatende klar over at hun var der. En dag kunne Judy ta det ikke lenger; Hun brast i høyt hulk over hennes mors åpenbar elendighet. Plutselig, Ruth løftet hodet, kom ut og holdt datteren nær. Lamslått av transformasjonen, stoppet Judy gråt og lo av glede. Fra den dagen, selv om Ruth kan ikke ha husket den eksakte årsaken, satt hun med et glimt i øyet, klappe hånden av en annen beboer i nærheten av henne. Selv om hun ikke lenger kunne ta vare på seg selv, hun hadde vært i stand til å trøste datteren! Selv om Ruth kunne ikke lenger snakke, hadde hun uttrykk for at hun trenger å være nødvendig.

Enten du er glad i er i sykehjem eller med deg hjemme, la ham eller henne hjelp på den måten han eller hun kan. Hvis hjemme, la mamma dryss sukker på epler for kaken, eller "hjelpe" du børster håret, som hun gjorde da du var liten. Hvis hun er i en omsorg anlegget, fortelle henne når du er trøtt eller trenger en klem; la din kjære vet at du trenger henne til å gi deg trøst! Du vil bli overrasket over den emosjonelle transformasjon.

Beyond møte din kjære en dyp trenger å ha betydning for andre, kan du gi ekte komfort ved å forstå hans eller hennes behov for rutine. Selv om pappa ikke kan huske hans daglige rutine, kan du bringe tilbake noen av de kjente komfort ved å minne ham om hans gamle, kjente måter: Den morgen spasertur, (med familiens hund) hvis far er i stand; gammeldags radio musikk; hans favoritt mat; repriser av en favoritt tv-show; hans sengetid rutine, steg for steg.

Det er en scene når mange av de med demens finne spesiell komfort i enkel rutine av å gå, hvis de er i stand til. Det er forfriskende (i moderate mengder) og føles målrettet og produktiv. Hvis din kjære bor sammen med deg, etablere et trygt turveg, med en følgesvenn for veiledning og sikkerhet. I et pleiehjem, Alzheimers Enheter har ofte trygge gangveier innenfor en inngjerdet hage område, for beboernes bruk under Clement vær. I dårlig vær, planlegge en tur gjennom anlegget med din kjære som en del av ditt besøk; gjøre det til en forutsigbar rutine som din kjære kan stole på når du kommer. Prøv å besøke rutinemessig, fortrinnsvis til samme, forventet tid på dagen. Ta med familien kjæledyr som trenger å bli klappet og kost med. Gi en lang klem til pappa eller mamma selv når du ankommer, og før du forlater. Da har de ansatte distrahere din mamma eller pappa med noen andre interesser eller omsorg oppgave mens du reiser. Forutsigbare rutiner gir god komfort ved å redusere forvirring.

Hvordan hjelpe din kjære som demens stenger i: Mest av alt, de med demens trenger å føle at uansett hva de gjør eller ikke gjør, vil du være der for dem, alltid. Men stor deres forvirring, de trøstende ord kan de hører er "Jeg vil alltid elske deg." Mørket i slutten stadium demens kan være uunngåelig, men jeg liker å tenke på denne analogien: På tåkete netter når jeg har kjørt hjem fra jobb, selv om mine "Brights" ikke har gjennomboret mørket, så vel som vanlig, de "tåkelys" på bilen min produsere en varm, diffus glød gjennom som jeg kan liksom se. Bare så, men du kan ikke lenger være i stand til å nå dine kjære med den lyse fokus for din kjærlighet, men de vil vite, med den varme gløden fra din kjærlighet som omgir dem, at du er der for å se dem trygt hjem.

Hvordan hjelpe noen med magesmerter

Årsakene til magesmerter kan være forårsaket av mange faktorer og forhold noen er lett behandlet, som oppblåsthet fra gass oppbevaring, og andre er mer alvorlig og kan bli et medisinsk nødstilfelle som akutt blindtarmbetennelse. Andre medisinske tilstander kan forårsake magesmerter. For eksempel, gastroenteritt som er når det er betennelse i mage og tarmslimhinnen, Crohns sykdom, inflammatorisk tarmsykdom, IBS (irritabel tarm syndrom, og noen kvinnelige relaterte spesifikke forhold, for eksempel ,, prementrual