Digidexo.com

Herbal Cures for Fibroids

Mens det er ingenting som spesifikt kurere fibroids, kort av kirurgi for å fjerne dem, urte kosttilskudd, te og tinkturer kan bidra til å oppveie noen av symptomene forbundet med fibroids, og kan faktisk bidra til å redusere størrelsen på muskelknuter i kroppen . Du kan ta med fibroid vekst selv under kontroll ved behandling av leveren, og hjelpe den til å syntetisere og redusere østrogennivået i kroppen.

Styrking systemet

Ved å styrke funksjon av leveren du aktivere den for å jobbe mer effektivt, noe som øker sjansene for at hormonnivået er regulert riktig i kroppen. En sunn leveren fjerner også overflødig hormoner og giftstoffer fra kroppen. Østrogen er en av de viktigste faktorene når det kommer til den raske veksten av fibroids, særlig under perimenopause, tiden rett før overgangsalderen. Redusere nivåene av østrogen i kroppen er viktig å hindre veksten av fibroids.

Urter kan ikke helt fjerne fibroids, men de kan hjelpe til med å redusere østrogennivået.

Noen urter som er anbefalt å øke leveren fungerer, og dermed redusere østrogennivået, er burdock, løvetann, gul dock, rødkløver, kløyve, nesle, melk tistel, og jernurt.

Urtete

Lag en te ved hjelp av like deler av de ovennevnte tørkede urter. Bland godt sammen i en bolle. Ta omtrent ett gram av blandingen og legg i en stor panne eller teakettle. Du trenger en liter vann. Byll, reduser varmen, deretter bratt for to timer. Strain, deretter drikke. Du kan kjøle dette te for senere bruk. Dette midlet kan tas i fire uker, etter som du vil ta en pause. Gjør denne prosedyren i tre sykluser, og hvis du ikke ser bedring, snakke med din lege eller behandler.

I tillegg er det mange urtepreparater og kosttilskudd på markedet som hevder å krympe fibroids, alt fra Nattokinase preparater (laget av gjærede soyabønner) til strengt urte kosttilskudd og tonics. Følg doseringsanvisningen nøye og alltid kjøpe fra en pålitelig kilde.

Hvis du fortsetter å være plaget med plagsomme symptomer på fibroids, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.