Digidexo.com

Vekttap inspirerende historier

Vekttap inspirerende historier


Hvis du er overvektig, ifølge American Heart Association, er du på høyere risiko for farlige helsemessige forhold, inkludert høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes, hjertesykdom og hjerneslag. Bortsett fra god helse, kan det hende at fedme også være å holde deg fra å gjøre ting som du skulle ønske du kunne gjøre, som å tilbringe en varm dag med turgåing, sykling med dine barn eller iføre seg todelte du har vært beundrer langveisfra.

Disse vekttap inspirerende historier eksemplifiserer kraft av disiplin, engasjement, selv-motivasjon og tro. De viser transformasjon gjennom gradvis og indre forandring. De endringer i livsstil, som inkluderte innarbeide sunne matvaner og fysisk aktivitet, resulterte i vellykket vektreduksjon, bedre helse, og nye og spennende liv eventyr.

Fra sykelig overvektige til olympisk Avstand Triathlete

Det tok Jennifer Dearing fire år å miste 166 pounds. I disse fire årene, forvandlet hun fra en fast-food binge eater, som trengte hjelp av fire menn til å løfte henne på dekk etter å ha falt fra en båt, i en disiplinert, sunn eater med en OL-distanse triathlon under hennes belte og hennes mål om Ironman rase.

Hennes vekttap begynte da Jennifer tok en ernæring klasse og sluttet seg til en ukes detox program som hjalp henne endre hennes diett. Hun begynte å spise en god del av frukt, grønnsaker og magre proteiner i stedet for raffinerte karbohydrater og brus hun hadde binged på.

Hun pakket sunne lunsjer å ta til arbeid og når hun mistet 40 pounds, mister 2 til 4 pounds per uke ved å endre sin diett, begynte hun går på en tredemølle i 20 til 30 minutter om dagen tre ganger i uken. Hun flyttet opp til styrketrening og elliptisk maskin og så til slutt rase trening.

«Det er ingen enkel løsning, måtte jeg endre fra innsiden og ut," sa hun til "Health Magazine."

Mot til å starte dating

Brandon HOLLAS var 380 pounds som en høyskole student ved Texas A & M University. Han vokste opp på god hjemmelaget mat og seks pakker av Dr Pepper. Han følte seg hemmet av sin vekt som ung student tar fatt på det som skulle ha vært en spennende fase i livet hans. Og da både hans 11 år gamle fetter og bestemor ble diagnostisert med diabetes.

Han bestemte seg for at han trengte en forandring og begynte ved å kutte ut brus og regelmessig bruke en ergometersykkel. Innen seks måneder, han mistet 50 pounds. Å vite litt om god ernæring, gjorde han sin egen forskning for å etablere et sunnere kosthold. Hans nye diett besto av mer magert kjøtt, grønnsaker, hele korn, fiber og gode karbohydrater.

Snart han hadde mot til å starte dating. Innen fire år, han mistet 180 pounds, oppnådd sin mastergrad fra Purdue University, så han kunne etablere en karriere i mat markedsføring, og giftet seg med sin college kjæreste.

"Jeg har lært at det ikke er noen raske, enkle veier ut av å være tung. Men [med] en rekke enkle endringer og forpliktelser, er det en ganske enkel ting å gjøre," sa han til CNN.

Overvekt Mor snudde Fitness Instruktør & National Talskvinne

Jennifer Marnell startet sin vekt-tap reisen da hun innså at hun ikke lenger kunne tåle blokader og forlegenhet knyttet til hennes fedme, inkludert en manglende evne til å sitte i noen restaurant boder eller gå på skøyter med sin datter, og deretter bli bedt om å forlate en tur på en fornøyelsespark fordi hun ikke kunne klinke beltet.

Hun sluttet seg til et treningsstudio og startet en lav-fett, lav-kalori diett. Med sin nye diett, treningstimer og ved hjelp av en trener, var hun i stand til å miste 180 pounds i mindre enn tre år.

På sin nye vekt på 120 pounds, dro hun på en karriere som treningsinstruktør og turnerer landet som talskvinne for Golds Gym. Hun ble omtalt på "Oprah Winfrey Show" og i "Mennesker" magasin, og dukket opp i spillet show "Ikke Glem Lyrics».

"Lær å akseptere deg selv for den du er Det kan gjøres det ikke kommer til å bli lett -.... Men det kan gjøres," sa hun til CNN.

Finne den største lykke på 40

På 387 pounds, aktivitet, inkludert riding sykkelen med sine barn, klippe plenen og selv sover var ubehagelig for Phil Novak. Han hadde ryggsmerter og hans lege advarte om at diabetes ventet. Nærmer 40 og har et hjerte-angrep skremme, bestemte han seg for at vekttap var nødvendig.

Han begynte å gå en mil om dagen mens du spiser en lav-karbo diett på 15 til 30 gram om dagen, og deretter flyttet sin øvelse diett opptil en time for å vandre en dag. Han mistet 100 pounds i sju måneder. Han gradvis flyttet til jogging og vekttrening, og innen to år mistet 192 pounds. Hans nye kjærlighet for trening tillater ham å kjøre 30 til 40 miles per uke, vekt tog 2 til 3 timer i døgnet og gjøre yoga.

"Jeg er så stolt av meg selv... For første gang i mitt liv. Foruten mine barn, [dette er] første gang jeg er stolt av meg selv. Jeg har aldri vært lykkeligere i mitt liv!" han fortalte CNN.

I bedre helse ved 50 enn ved 25

Bev samtale med en sykepleier som advarte mot en fremtidig plaget med kroniske helseproblemer som leddgikt og diabetes, forårsaket hennes, på 46, til, endre hennes livsstil etter et liv med dårlig spising og inaktivitet.

Hun begynte å gå raskt hver dag i en time og overført til et kosthold med mer frukt, grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og magert kjøtt. Hun valgte sunnere snacks og gjort måltider lavere i mettet og trans fett, kolesterol, ingen tilsatt sukker og salt. I fire år var hun i stand til å miste 50 pounds og slippe 68 poeng fra hennes kolesterol tall. Hennes helse er så forbedret at hun ikke har de problemene som hun gjorde for fire år før.

"Jeg er i bedre helse nå som jeg var på 25! Stedet for å dvele på pounds tapt eller kalorier spist, jeg fokusert på å gjøre konkrete endringer i livsstil," sa hun i en historie omtalt på WomensHealth.gov.