Digidexo.com

Hvordan bli kvitt pinworms Naturligvis

Pinworms er parasitter som trives på innsiden av legemet, ved hjelp av organ for midler til å reprodusere. De er den vanligste typen av rundorm. Barnemark infeksjoner er i utgangspunktet forårsaket av fordøyelsen av Barnemark egg. Dette kan skje gjennom forurenset mat eller gjennom hendene. Den mest irritable symptom på en Barnemark infeksjon er ekstrem kløe rundt anus. Heldigvis pinworm infeksjoner er svært treatable.

Bruksanvisning

•  Unngå å konsumere sukker. Mens du prøver å rense kroppen for pinworms, er det svært viktig å lavere sukkerinntak så mye som mulig. Pinworms trives av en diett sukker-fylt. Det gir dem de næringsstoffene de trenger for raskt å reprodusere.

Spis hvitløk. Hvitløk er som gift for pinworms. Høy hvitløk inntaket vil raskt og effektivt fjerner pinworms fra kroppen. Bruk en generøs mengde hvitløk når matlaging daglige måltider, hvis mulig. Ellers opprette en hvitløk blanding som kan tas to til tre ganger om dagen i flere uker. Mash to fedd hvitløk sammen med en teskje honning. Ikke bare vil dette blanding kvitte kroppen med pinworms, er det også en effektiv måte å hindre ytterligere infeksjon. Fortsett å spise en dose av hvitløk blanding annenhver uke for å fremme Barnemark forebygging.

Legg probiotika i kostholdet ditt. Probiotika stimulere veksten av gode bakterier i kroppen. Probiotiske kosttilskudd er solgt i alle helsekost eller vitamin butikken. I tillegg, visse matvarer som yoghurt inneholder probiotika. Legge probiotika i kostholdet vil skape en uønsket miljø i kroppen for pinworms å oppholde seg.