Digidexo.com

Arbeidsplass Vekttap Ideer og planer

Arbeidsplass Vekttap Ideer og planer


Arbeidsplassen er en spesiell utfordring til dieter. Det er ikke lett å holde seg til en diett med den uunngåelige vannkjøler skravling om mat, møter og tidsfrister konflikt med kostholdsplan og salgsautomat ned hallen kalle navnet ditt. Planlegging og organisering kan hjelpe deg å holde deg på sporet til tross for en travel timeplan.

Lage en plan

Bekjempelse av arbeidsplassen slankespørsmål tar planlegging og organisering. For å lykkes, må du unngå savnet-måltid sult som fører til ukontrollert overspising. Ta deg tid i helgene til å planlegge måltider en uke i forveien, blant annet snacks. Årsaken de fleste mennesker kan ikke holde seg til en diett er at de prøver å kutte ut flere kalorier enn kroppen sin kan håndtere, og ender opp med cravings de ikke kan motstå. Forsyne kroppen med nok av mat som inneholder god kvalitet ernæring holder deg mett og fornøyd, og gir deg viljestyrke til å si nei til bursdagskaker som kommer din vei.

Organisere

En fin måte å holde fokus på kostholdet ditt er å ha alle matvarer du har satt inn i din diett plan tilgjengelig. Det er mye lettere å fjerne seg hvis ingen sunne valg er nær for hånden. Kjøp mat for uken, bryte dem opp i passende snack-størrelse beholdere eller poser, og være klar til å ta tak og gå. Hold noen sunne snacks i skrivebordet for de dagene du glemmer, som lav-cal energi barer, lav-fett pudding kopper som ikke trenger kjøling eller tørr-ristede mandler.

Finn Øvelse Opportunities

Park vei ut i mye, ta trappen og gjøre en runde rundt sekretær bassenget når energien svikter. Hvis du kan få utenfor for en kort pause og ta en tur rundt kvartalet på ettermiddagen, gjør det. Hvis ikke, ta noen minutter å lukke øynene, tømme tankene og puste dypt. Folk som trener er mer bevisste på hva de spiser, så får inn litt fysisk aktivitet vil hjelpe deg å holde deg til din diett plan.