Digidexo.com

Hvordan lage Burdock Wash

Nesten alle er kjent med burdock. Også kjent som cocklebur eller graden, er de som liker å gå i skogen i løpet av høsten ofte belønnet med sokker og bukseben fylt med hardnakket hekta frø grader. Mens de kan være irriterende for turgåere, anlegget har lenge vært verdsatt av de som praktiserer urtemedisin. Brukes eksternt, har behandlinger laget av burdock røtter blitt brukt til å behandle utslett, kviser, flass, brannsår og andre hudsykdommer. Vasker laget av burdock root inneholde polyacetylenforbindelser, som demonstrerer antibakterielle og soppdrepende egenskaper som er gunstig for skadet hud.

Bruksanvisning

•  Finn en burdock anlegg og trekke det og det er røtter fra bakken. Skjær røttene fra resten av anlegget og vaske dem grundig for å fjerne skitt eller rusk.

Cut burdock rot i ¼ tommers skiver. Mål skiver, oppgi hvor mange kopper du endte opp med og plassere dem i et stort lager potten.

Legg kaldt vann til potten, ved hjelp av to kopper vann for hver kopp skiver burdock root.

La blandingen stå i to timer, og deretter flytte potten til komfyren. Plasser over høy varme til blandingen kommer til en full koke.

Reduser varmen og la det småkoke i en time. Deretter fjerne fra ovnen og sett til side. Når burdock vask når romtemperatur, hell løsningen om et kaffefilter for å fjerne eventuelle faste partikler og deretter overføre væsken til en ren krukke.

Fukt en ren klut med filtrert burdock vask og plasser den mot det berørte området for å rense huden og bidra til å bekjempe soppinfeksjoner, for eksempel fotsopp og ringorm. Påfør vaske minst to ganger om dagen for å oppnå de beste resultatene. Ubrukt del i kjøleskap i inntil seks måneder.

Tips og advarsler

  • Denne type forberedelse kan også søtet og drukket som te to til tre ganger om dagen. Ved inntak, burdock root fungerer som et vanndrivende og mild antibiotika. Det har tradisjonelt blitt brukt til å behandle gikt, nyrestein og revmatisme, og for å senke blodsukkeret.
  • Burdock er medlem av samme familie som ragweed og bør ikke brukes av de som har kjent ragweed allergi. Må ikke svelges burdock root te hvis du er gravid, da det kan føre til livmor sammentrekninger.