Digidexo.com

Ernæring i Lipton Cup-a-suppe

Ernæring i Lipton Cup-a-suppe


Enten du trenger en rask, lett måltid eller en velsmakende rette for en kjølig dag, leverer en rykende kopp Lipton Cup-a-suppe. De fem tradisjonelle smakene er chicken noodle, tomat, kremen av kylling, solid chicken noodle og våren grønnsak. Selv om hver av disse supper er 90 kalorier eller mindre og lite fett, spiser med måte som de er høy i natrium og inneholder noen kontroversielle ingredienser som MSG, mat fargestoffer og delvis hydrogenert olje.

Kalorier

Den gode nyheten om Cup-a-suppe står kalori nivåer er at de er lave. Blant de tradisjonelle smaker, en konvolutt med suppe, som gjør en 6-fluid-unse servering. inneholder mellom 45 til 90 kalorier totalt og 10 til 15 kalorier fra fett.

Fat

Cup-a-Supper er lav i fett, som inneholder mellom 0,5 g til 1,5 g fett og 0 g mettet fett per servering. Fettet kommer fra egg og kyllingprodukter og delvis hydrogenert olje i sine ingredienser. Selv om ernæring etiketten på supper hevder 0 g transfett, smaker som inneholder delvis hydrogenert oljer inneholder spormengder - opptil 0,5 g - selv om mat selskaper ikke er pålagt å røpe det.

Kolesterol

Det anbefales å bruke mindre enn 300 mg av dårlige LDL kolesterol og over 40 mg sunn HDL kolesterol per dag. Cup-a-Supper holde kolesterolnivået i sjakk, fra mindre enn 5 mg til 15 mg per porsjon. Spis forsiktig, skjønt, som kolesterol som finnes i dem kommer fra egg og kylling produkter i ingrediensene, noe som betyr at de bidrar til den dårlige LDL kolesterol.

Natrium

Selv om Food and Drug Administration anbefaler å spise mindre enn 2400 mg natrium daglig, mye av verdens befolkning enormt overstiger det nivået. Cup-a-suppe står verste ernæringsmessige brudd er dens svimlende mengder av natrium og natrium derivater. Beløpene i tradisjonelle smaker varierer fra 470 mg til 640 mg per porsjon; sistnevnte servering som 27 prosent av anbefalt daglig inntak. Selv om FDA at det helt trygt i moderate mengder, kan overdreven natrium forbruk være ganske skadelig for din helse, som det øker blodtrykket og kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Karbohydrater

Sukker og kostfiber begge falle under karbohydrater kategori i mat ernæring etiketter og, for bedre eller verre, cup en Supper inneholde små mengder av begge deler. Du bør spise ca 25 g fiber per dag og med hver suppe som inneholder mindre enn 1 g, cup en Supper er åpenbart en dårlig fiberkilde. Imidlertid, med unntak av Lipton Tomatsuppe, som inneholder en forbløffende 13 g sukker, nudler, stivelse og sukker i de øvrige tradisjonelle smaker kun bidra 4 g eller færre av nærings-void sukker.

Protein

Kylling, egg og melkeprodukter som finnes i Cup-a-Supper endre dem med en liten mengde energi-boosting, muskelbyggende protein. Som smaker inneholde tre eller færre gram per porsjon, nippe til suppen for et lite protein boost, men ikke anser det som en betydelig kilde til å møte din anbefalte 50 g per dag.

Vitaminer og mineraler

Noen Cup-a-Supper inneholder spormengder av vitamin A, vitamin C, kalsium og jern, men tomat og våren vegetabilske smaker er de som tout de høyeste nivåene, med våren grønnsak servering som 10 prosent av det daglige vitamin A. Seek andre kosttilskudd kilder for disse viktige vitaminer og mineraler, som de er avgjørende for kroppslig funksjon og helse.