Digidexo.com

Slik konverterer Kolesterol

Kolesterol kan være en sunn del av kostholdet ditt. Kroppen din bruker kolesterol til å produsere steroid hormoner som regulerer ditt hjerte og vannstand og holde energinivået opp. Du ønsker å konvertere kosttilskudd kolesterol i disse hormonene å holde kolesterolnivået normalt. Trening og kosthold er nøkkelen til kolesterol konvertering.

Slik konverterer Kolesterol

•  Spis sunn mat i løpet av dagen for å holde blodsukkeret normalt. Lavt blodsukker tapper binyrene som konverterer kolesterol til steroidhormoner. Tre næringsrike måltider og tre snacks sikre normal glukose nivå. Sørg for å spise innen en time for å få opp å øke blodsukkeret når steroid hormon produksjonen er sterk. Og, spise en matbit mellom 2 og 15:00 for å hindre steroid hormon dukkert sent på ettermiddagen. Inneholde rikelig med grønnsaker i kostholdet.

Supplere kosten med vitamin C, E og B og kalsium, sink og mangan for å holde opphisselse system forsterket med næringsstoffer.

Begrens mengden kolesterol i kosten. Spis bare nok for din livsstil og aktiviteter. Overflødig kolesterol kroppen din vet det trenger ikke blir konvertert. Er normalt et blodnivå på 6 til 23 mikrogram per desiliter.

Tren regelmessig for å øke adrenal aktivitet. Binyrene aktiveres for å vekke kroppen sterk nok til drivstoff aktivitet. Når du trener, øker binyrene produksjon av steroidhormoner ved hjelp av kolesterol i blodet. Langvarig regelmessig mosjon øker hviler nivåer av steroidhormoner.

hjernens kjertlene produserer hormonet som stimulerer binyrene. Hypotalamus sender ut til hypofysen den kortikotropin frigivende hormon. Som svar, utgivelser hypofysen ACTH.

På toppen av nyrene, stimulerer ACTH binyrene å konvertere kolesterol til hormonene kortisol, aldosteron og androgen i trinn. Adrenal systemet bruker enzymer for å omdanne kolesterol til prognenolone. Når enzymer handle på pregnenolone, kortisol former.

Hint

  • Drikk urtete, som kamille. Te hjelpe adrenal system holde seg aktiv.