Digidexo.com

Hvordan å ansette en Home Care Attendant

Hvordan å ansette en Home Care Attendant


Hjemmetjenesten kabinpersonalet er verdifulle ressurser for dem som ikke kan leve selvstendig. En omsorg ledsager kan være ansvarlig for dag-til-dag aktiviteter av en persons tidsplan eller kan bidra med langsiktig omsorg ansvar som mating og bading. Velge et hjem omsorg ledsager til å jobbe for deg selv eller en du er glad i trenger ikke å være en vanskelig oppgave; faktisk, kan det være givende for begge parter. Forbered deg selv og dine forventninger før du gjør det viktig beslutning å ansette en hjemmehjelp ledsager.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din helseforsikring carrier å finne ut om en hjemmehjelp ledsager er dekket. Mange langsiktig omsorg politikk vil betale for en hjemmehjelp ledsager og andre utgifter som kan pådra seg under en forhåndsbestemt tidsperiode. Ta kontakt med din lokale myndigheter sentrum for å finne ut om kontrakts ledsagere gjennom statlig finansierte programmer hvis du ikke har helseforsikring. Angi budsjett for denne tjenesten hvis du skal betale av egen lomme.

Snakk med familie og venner for å spørre om en personlig pleie ledsager referanse. Word-of-munn henvisninger kan være billigere hvis forsikringsselskapet carrier ikke betaler for denne tjenesten; sjekk med din huseiere forsikring for å spørre om du trenger ansvarsforsikring hvis du leier en bolig omsorg ledsager. For en profesjonell referanse kontakt med familien din lege, sykehus eller lokal langsiktig omsorg anlegget.

Finn ut om du ønsker å leie en vare ledsager som en uavhengig kontraktør eller som ansatt. Uavhengige kontraktører vil håndtere sine egne avgifter og forsikring, men vil du være ansvarlig for å sende inn dine betalings lønn. Ansette noen vil gjøre deg den ansvarlige for å betale skatt, kildeskatt og leverer fordeler hvis du velger.

Forbered et intervju pakke å gå over med potensielle omsorgspersoner. Inkluder måltid planer, daglige tidsplaner, moral og verdier og rollespill scenarier. La hjemmesykepleien ledsager vite på forhånd hva som forventes av henne før hun begynner sin jobb.

Sett en avtale for å møte med ulike hjemmetjenesten deltakere. Hvis de er selvstendig næringsdrivende be om forsikring informasjon, en bakgrunnssjekk, referanser, forbi sysselsetting historie og sin CV. Hvis du møter med ulike instanser, sjekk legitimasjon for hver hjemmetjenesten attendant; etaten vil kjøre bakgrunnssjekk og sysselsetting historie. Etater vil normalt bli lisensiert, limt og forsikret.

Spør mulig hjemmetjenesten ledsager for en betalt prøvetid. Hvis du intervjue en vare ledsager for noen andre enn deg selv, sette en prøveperiode for å finne ut om de to personene fungere godt sammen.

Trekk en arbeidsavtale til hjemmetjenesten ledsager hvis du er fornøyd med henne prøvetid. Etter en periode på seks til 12 måneder diskutere evalueringer og øker hvis det er aktuelt.

Tips og advarsler

  • Kaller alltid forbi arbeidsgivere å verifisere forbi sysselsetting og referanse.
  • Det er greit å stille personlige spørsmål knyttet til stillingsbeskrivelsen.
  • Vær profesjonell først og personlig senere.