Digidexo.com

Dysenteri Treatment

Dysenteri er forårsaket av en infeksjon i tarmen. Det er to typer av infeksjoner. Man er forårsaket av bakterier, og den andre er forårsaket av amøber eller protozoer (encellede organismer). Denne infeksjonen fører til alvorlig diaré, som kan føre til ubehag for pasienten og komplikasjoner som dehydrering og død.

Dysenteri Behandling for Basillær Dysenteri

Når dysenteri er forårsaket av bakterier, er det spredt fra person til person gjennom kontakt eller forurensede forbruksvarer. Når du er i et område med dårlige sanitære forhold, er din mottakelighet høyere. Du vil begynne å merke symptomer 05:59 dager etter at du er smittet. Symptomer innbefatter, men er ikke begrenset til, abdominal smerte, kvalme, diaré, blod i avføringen og feber.

Noen ganger, hvis igjen å gå sin gang, vil denne tilstanden forsvinne av seg selv. Leger har også behandle denne type av dysenteri med hell ved bruk av antibiotika, vanligvis 10 dager. Det er siste motvilje mot å umiddelbart starte antibiotikabehandling fordi bakteriene er raskt å utvikle resistens mot narkotika. De vanligste antibiotika foreskrevet er Ciprofloxacin og Loperamid.

Ved behandling av en pasient med basillær dysenteri, dehydrering av pasienten er en risiko, men kan forhindres med utskifting av væsker. Sportsdrikker er stor for dette fordi de inneholder elektrolytter, trenger essensielle salter kroppen å holde seg riktig hydrert. Hvis sportsdrikke ikke er tilgjengelige, bland en sukker-pakke og / eller en klype salt med et glass vann. Hvis du reiser i utlandet, vil en lokal lege være godt kjent med tilstanden og kan foreskrive en urte behandling. Pasienten bør komme innen en uke til 10 dager.

Dysenteri Behandling for amøbedysenteri

Denne type av dysenteri, som tidligere nevnt, er forårsaket av amøber og protozoer. De er levende vesener og derfor er parasitter. Når du er inne kroppen din de forårsake sårdannelse - skader i tarmen - og kan også spre seg til leveren, testiklene, lungene og hjernen. Spredningen av denne type dysenteri er gjennom inntak av forurenset mat, vann eller avføring. Symptomene kan utvikle dager etter infeksjon, men noen ganger symptomer kan ta år å manifestere seg. Du kan merke at du har dårlig fordøyelse, vekttap, anemi og diaré.

En lege vil ofte foreskrive metronidazol eller tinadazole for en lengre periode. Ifølge en artikkel av Kai Tullin, GP, på netdoctor.com, kan reisende som har disse stoffene i deres førstehjelpsskrin behandle seg selv ved å ta to, 400 mg tabletter, tre ganger om dagen i fem dager. "Noen parasitter er narkotika resistent og vanskelig å behandle. Hvis dette skjer med deg, alternative behandlinger, for eksempel de som finnes i kinesisk medisin, kan være nyttig.