Digidexo.com

Hvordan du kan forbedre Fordøyelsen Helse

Hvordan du kan forbedre Fordøyelsen Helse


Utmerket fordøyelseskanal helse er avgjørende for din generelle helse og velvære. Enkle endringer i ditt daglige liv kan føre til en stor forbedring i kvaliteten på fordøyelsen helse.

Hvordan du kan forbedre Fordøyelsen Helse

Forbedre Fordøyelsen Helse

Velg ferske, økologiske matvarer i stedet for hermetisk eller eske matvarer som inneholder sterke konserveringsmidler og svært lite næringsstoffer eller vitaminer. Kombiner kokte og rå matvarer, for eksempel en frisk salat og dampede gulrøtter, å innlemme nødvendige og livsviktige enzymer for riktig fordøyelse.

Opprettholde en 80/20 tilnærming når du spiser måltider. Slutt å spise når du føler at magen din er 80 prosent full. Overspising under måltider hemmer fordøyelsen og svekker fordøyelsessystemet. Dette skaper vanskeligheter i assimilere konsumert mat til energi.

Tygg maten sakte og grundig med omsorg og omtanke til hver bit. Husk at det første og viktigste steget til riktig fordøyelse og bedre fordøyelsen helse begynner i munnen.

Prøv å spise måltider med spisepinner. Selv om dette kan virke frustrerende i begynnelsen, i tid vil du justere og lære å manøvrere mat med letthet og vil forbruke måltider sakte og ta mindre biter. Å spise med spisepinner styrer spise tempo og bite størrelse, og tvinger deg til å spise med mer oppmerksomhet.

Ta fordøyelsesenzymer med hvert måltid for å forbedre fordøyelsen helse. Fordøyelsesenzymer forbedre nærings utvinning fra maten du spiser og hjelpemiddel i forebygging av oppblåsthet, gass og fordøyelses nød.

Bruk eple cider eddik i salater som en prebiotisk som vil mate sunn mikroflora å forbedre riktig fordøyelse.

Inkluder bakken linfrø måltider i dine daglige måltider. Dryss det som topping på yoghurt, salater og annen rett av måltidet. Ground linfrø olje er en rik kilde til Omega-3 fettsyrer, samt en utmerket kilde til kostfiber.

Øvelse daglig for å øke bevegelse i tarmer og forbedre fordøyelsen helse. Daglig aktivitet forbedrer den naturlige rytmen i fordøyelsessystemet og bistår i å flytte maten gjennom fordøyelsessystemet.

Forskning alternativ helse metoder for å bedre fordøyelsen helse online. Besøk respektert alternativ medisin utøveren Dr. Andrew Weil hjemmeside for innovative alternative metoder for å bedre fordøyelsen helse og kosttilskudd forslag (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Vurdere å ha magesyre (HCl) nivåer testet. Livsstilsvaner, dårlig kosthold og aldring kan bidra til feilaktig magesyre nivåer og høy syre nivåer i blodet. Uriktig magesyre nivåer kan føre til alvorlige fordøyelsesplager og feil fordøyelse.