Digidexo.com

symptomer insulinresistens

Tegn og symptomer på insulinresistens

Tegn og symptomer på insulinresistens


Insulinresistens er navnet gitt til en tilstand der kroppens lever, fett og muskelceller er ikke lenger reagerer på hormonet insulin. Insulin, som produseres av bukspyttkjertelen, er et hormon som regulerer blodsukkernivået. Som mat er fordøyd, glukose eller sukker blir sendt gjennom blod. Glukose skal bli tatt opp av hver eneste celle i kroppen for å tilveiebringe energi for livet. Kroppens blodglukosenivåer, men må holdes innenfor et bestemt område. For mye blodsukker og diabetes resultater. For lite, og hypoglykemi oppstår. Insulinresistens er ofte en av en klynge av symptomer som tyder på at kroppens mekanismer for å svare på blodsukker og insulin begynner å sammenbrudd. Noen ganger er det ytre tegn og symptomer, mens andre ganger kan mennesker har insulinresistens og ikke vet det. Bare en lege kan diagnostisere insulinresistens og relaterte lidelser.

Betydning

Insulinresistens er en av flere symptomer som når så sammen kalles metabolsk syndrom. Metabolsk syndrom omfatter insulinresistens, fedme, høyt blodtrykk og redusert toleranse for høye karbohydrat måltider. Noen ganger pasientenes blod arbeid avslører høye triglyseridnivåer også. Samlet utgjør disse faktorene varsle leger at pasienter kan være på vei mot type 2 eller voksen angrep diabetes, en alvorlig sykdom.

Symptomer

Tegn og symptomer på insulinresistens kan være så mild at de passere ubemerket av pasienten. De kan inneholde tretthet etter måltider, særlig etter måltider som inneholder 30 prosent eller mer karbohydrater. Pasienter kan føle intense humørsvingninger eller glupske hunger etter å ha spist sukkerholdig snacks eller høye karbohydrat måltider. Andre symptomer kan være høye triglyserider og kolesterol. De fleste som er insulinresistente er overvektige eller overvektig og bære sine fett i mageområdet. Mørke flekker i huden på halsen og armhulen området er et annet symptom på insulinresistens.

Misforståelse

Insulinresistens er ikke diabetes, men det er en advarsel tegn på at kroppens evne til å håndtere blodsukker og svare på insulin ikke virker som den skal. Noen ganger diagnostisering av insulinresistens og diabetes er laget på samme tid, men dette betyr ikke at de er de samme. En person kan være insulin resistent for en lang tid uten noen symptomer før diagnosen er gjort. Tilsvarende kan diabetes har få symptomer, men en diagnose kan stilles etter at laboratorieprøver og klinisk undersøkelse.

Advarsel

Tegn og symptomer på insulinresistens kan etterligne de tegn og symptomer på andre alvorlige sykdommer. Diabetes, hjertesykdommer, og mange andre lidelser forårsaker også tretthet, humørsvingninger, mørke flekker av hud og sultfølelse. Bare en lege kan diagnostisere insulinresistens. Tålmodighet mistanke insulinresistens bør gjøre en avtale med sin lege for en fullstendig fysisk.

Forebygging / løsning

Tegn og symptomer på insulinresistens kan reduseres gjennom livsstil modifisering. Selv om ikke alle vil svare på denne behandlingen alternativet, gjør de fleste mennesker korrigere sin insulinresistens. Å spise en fettfattig diett, får moderat trening, og å miste vekt er metoder for å forbedre symptomer på insulinresistens.

Symptomer og Diagnose av metabolsk syndrom

The American Heart Association rapporterer at minst 50 millioner voksne i USA har metabolsk syndrom, en tilstand som påvirker ikke én, men flere områder av kroppens stoffskifte. Folk som har flere metabolske problemer har større risiko for å utvikle hjertesykdommer og diabetes eller å ha et hjerneslag. Rutinemessig testing og fysisk eksamener kan oppdage symptomer på metabolsk syndrom og føre til riktig behandling.

Body Shape

Ett av tegnene på metabolsk syndrom er å være overvektige, spesielt å ha en tung overkropp. Folk som er beskrevet som å være formet som et eple kan ha metabolsk syndrom.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk, i forbindelse med andre metabolske faktorer, kan være et symptom på metabolsk syndrom.

Triglyserider

Personer som har metabolsk syndrom har ofte høye triglyserider, en type fett i blodet. For å bli betraktet som et symptom på metabolsk syndrom, høye nivåer av triglyserider korresponderer med lave nivåer av HDL.

Insulin

Insulinresistens, en tilstand der kroppen ikke kan bruke insulinet på riktig måte, er en viktig symptom på metabolsk syndrom. Personer som har metabolsk syndrom kan allerede ha diabetes eller være disponert for tilstanden.

Diagnose for menn

En rekke diagnostiske tester vil vise metabolsk syndrom hvis en manns midje er større enn 40 inches rundt og hvis hans HDL (godt kolesterol) måler lavere enn 40 mg / dL. Fastende glukose nivåer av over 100 mg / dL for både menn og kvinner kan tyde på metabolsk syndrom.

Diagnose for kvinner

Metabolsk syndrom kan være diagnosen for kvinner som waistlines måle 35 inches rundt eller mer. Triglyseridnivåer av under 50 mg / dl kan bidra til diagnose. Blodtrykk over 130/85 for både menn og kvinner kan også indikere metabolsk syndrom.

En liste over PCOS Symptomer

En liste over PCOS Symptomer


Polycystisk ovariesyndrom, vanligvis kjent som PCOS, rammer for tiden opp til 5 millioner kvinner i USA, ifølge US Department of Health and Human Services. PCOS er en endokrin lidelse som rammer kvinner i alle aldre - inkludert jenter så unge som åtte eller ni år gammel - og noen av symptomene kan vedvare inn i overgangsalderen. Det påvirker mange områder av kroppen, og antas å være forårsaket av en motstand mot hormonet insulin. Symptomene varierer mye mellom individer.

Sjelden eller fraværende menstruasjon

Kvinner med PCOS har sjeldne, uregelmessig eller fraværende menstruasjon og har ofte væskefylte cyster på eggstokkene. Imidlertid er det ikke nødvendig å ha "polycystiske ovarier" å ha PCOS. Disse cystene, når den er tilstede, er faktisk unruptured egg - et resultat av ufullstendig eggløsning. The Department of Health and Human Services sier at hormonet progesteron ikke er produsert når eggløsningen ikke skjer. En kvinnes menstruasjonssyklus kan være uregelmessig eller fraværende hvis hun produserer for lite eller ingen progesteron.

Infertilitet

Eggløsningen skjer når en hårsekken som har bygget opp på eggstokken pauser åpne og frigjør et egg. Kvinner med PCOS ofte ikke gjør alle de hormoner som trengs for egg å modnes og frigjøring. Disse follikler kan forbli som cyster. The Department of Health and Human Services sier at kvinner med PCOS har en hormonell ubalanse og eggstokkene produserer mer androgener enn normalt. "Androgener er mannlige hormoner at kvinner også gjør", ifølge deres hjemmeside. Mange kvinner med PCOS er i stand til å bli gravid med fruktbarhet narkotika eller medisiner som bidrar til å redusere insulinresistens. Gravid kvinne med PCOS har en høyere risiko for spontanabort, svangerskapsdiabetes, svangerskapsforgiftning og for tidlig fødsel.

Fedme

Mange kvinner med PCOS er overvektige eller fete, noe som kan føre til helseproblemer, ifølge Department of Health and Human Services. Det er viktig for kvinne med PCOS spise sunt og mosjon, noe som bidrar til å senke blodglukosenivåer og forbedre kroppens anvendelse av insulin. En 10 prosent tap i kroppsvekt kan gjenopprette en normal menstruasjon og øke fruktbarheten.

Hirsutisme

Hirsutisme er overdreven eller unormal hårvekst og distribusjon hos kvinner. Personer med PCOS kan ha mørk, tykk hårvekst i ansiktet, bryst, mage, rygg, tomler og tær. Medisiner som kontrollerer produksjonen av androgener i kvinne kan bidra til å redusere denne hårvekst.

Hudproblemer

Mange kvinne med PCOS har fet hud, kviser eller flass. Som overdreven hårvekst, kan disse hudproblemer reduseres med medisiner. I tillegg hud koder - små utstående biter av hud på stammen av kroppen - er et hyppig symptom på PCOS.

Slik finner du ut insulinresistens

Slik finner du ut insulinresistens


Insulinresistens, pre-diabetes, kan virke som en overveldende og forvirrende problem å forstå. Symptomer på insulinresistens er tretthet, dårlig hukommelse, agitasjon, skjelvinger og langvarig hypoglykemi (fall i blodsukkeret ved måltidene). Insulinresistens oppstår når insulinet i kroppen din blir mindre i stand til å senke blodsukkeret i kroppen din, forårsaker høyere blodsukkeret. Å vite hvilke tester å spørre legen din om og risikofaktorer kan hjelpe deg å avgjøre om du er insulinresistente.

Slik finner du ut insulinresistens

•  Se på din risikofaktorer for insulinresistens. Risikofaktorer inkluderer følgende: å være overvektig; fører en stillesittende livsstil; være eldre enn 45; familiehistorie; høyt blodtrykk; høyt kolesterol; og å være afroamerikansk, Asian American, Hispanic eller American Indian. Jo flere risikofaktorer du har, desto høyere er sannsynligheten for å ha insulin-resistens.

Snakk med legen din om dine symptomer og risikofaktorer for å bestemme insulinresistens. Legen din kan bestille en av tre tester eller alle tre for å finne ut om du er insulinresistent.

Få en glykosylert hemoglobin (HbA1c) blodprøve. Denne testen måler blodsukkernivået for to til tre måneder. Prosentandelen av blodsukkeret som festes til hemoglobin bestemmer risiko. Hvis blodsukkernivået er høyt og dine hemoglobinnivået er høyt, er du insulinresistent.

Skaff en legens ordre for en fastende blodsukker test. Denne testen krever at du raskt for åtte timer å bestemme mengden av glukose i blodet, som kommer fra karbohydrater og brukes av insulin for energi. Resultater under 100 mg / dl regnes som normalt, 100-125 mg / dl kan være insulinresistent / pre-diabetiker og noe over 126 mg / dl kan være diabetes.

Få en oral glukosetoleransetest fra legen din. Denne testen krever en åtte timers fastende blodsukker test etterfulgt av å bli gitt en sukkerholdig løsning, og deretter blir re-testet to timer senere for å finne ut hvor fort du forbrenne sukker. Resultatene under 140 mg / dl er normale, kunne 140-199 mg / dl er insulin-resistente / pre-diabetiske og noe over 200 mg / dl kan være diabetes.

Tegn og symptomer på PCOS

Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er en tilstand der kvinnens eggstokker blir fylt med små, væskefylte cyster. Årsaken til PCOS er fortsatt ukjent, men kvinner som har tilstanden har høye nivåer av hormoner som kalles androgener. Forskere tror også det kan være en genetisk kobling, fordi kvinner med PCOS er mer sannsynlig å ha en søster eller mor som også har tilstanden. Ifølge US Department of Health and Human Services, så mange som 5 millioner kvinner kan ha PCOS. Symptomer vanligvis begynner å utvikle seg etter en unge kvinner første opplever hennes periode.

Uregelmessig menstruasjonsblødning

Den mest vanlige tegn på polycystisk ovariesyndrom er menstruelle uregelmessigheter, ifølge Mayo Clinic. Avvik kan inkludere savnet eller uregelmessige perioder, lengre enn normalt menstruasjonssykluser, tunge menstruasjonsblødning og snaut menstruasjonsblødning. Kvinner med PCOS kan oppleve åtte eller færre perioder i året, og i noen tilfeller kan gå fire måneder eller mer uten å oppleve en periode.

Hårvekst

PCOS kan også føre til en tilstand som kalles "hirsutisme," som er unormal hårvekst på visse deler av kroppen, ifølge US Department of Health and Human Services. Hirsutisme fører oftest unormal, økt hårvekst i ansiktet, rygg, bryst, mage, tær og tommelen. Kvinner med PCOS kan også oppleve hann-mønster skallethet og tynt hår.

Infertilitet

Kvinner med polycystisk ovariesyndrom ofte har problemer med å bli gravid på grunn av sine sjeldne og uregelmessig eggløsning mønstre. Faktisk er PCOS den ledende årsak til infertilitet hos kvinner, ifølge US Department of Health and Human Services.

Vektøkning

Noen kvinner med PCOS kan oppleve vektøkning som et symptom. Spesielt er det vanlig for kvinner med tilstanden å få ventetiden rundt midjen og magen, ifølge US Department of Health and Human Services. I tillegg, omtrent halvparten av kvinner som har PCOS er overvektige, ifølge Mayo Clinic.

Hudforandringer

Et annet tegn på polycystisk ovariesyndrom er mørke, misfargede flekker i huden, ofte på lår, bryster, armer og nakke. Huden er ofte tykkere enn normalt og brun eller svart i fargen. Denne type hud misfarging er også ofte et tegn på diabetes type 2 og insulinresistens, som er mer vanlig hos kvinner med PCOS, ifølge Mayo Clinic.

Noen kvinner med PCOS også utvikle hud koder, vanligvis på halsen og i armhulene. Andre hudforandringer som kan oppstå hos kvinner med PCOS inkludere akne, flass og fet hud.

Hva er årsakene til insulinresistens hos barn?

Insulinresistens kan også bli referert til som prediabetes. Denne tilstanden oppstår når kroppen blir resistente mot insulin, som fører til unormalt høye blodglukosenivået. Etter å ha insulin-resistens som et barn i vesentlig grad øker sannsynligheten for senere å utvikle diabetes.

Genetiske faktorer

Barn kan bli født predisponert for å utvikle insulinresistens. Barn som har foreldre med insulinresistens, metabolsk syndrom eller diabetes er mer sannsynlig å utvikle insulinresistens.

Fedme

Barn som er overvektige eller overvektige er mer utsatt for å utvikle insulinresistens. Overvekt forstyrrer kroppens evne til å bruke insulin riktig.

Inaktivitet

Barn som får svært lite fysisk aktivitet er også i fare for å utvikle insulinresistens.

Forebygging / løsning

Selv om et barn har insulinresistens, kan progresjon til diabetes forebygges. Å miste vekt og trene regelmessig kan hindre utbruddet av diabetes.

Type 2 Diabetes

Insulinresistens kan, over tid, utvikle seg til type 2 diabetes. I det siste type 2 diabetes i hovedsak påvirket voksne, men det kan også påvirke barn. Symptomer på type 2 diabetes kan inkludere hyppig vannlating, ekstrem tørste og tretthet.

Symptomer på hypotyreose i menopausal kvinner

Symptomer på hypotyreose i menopausal kvinner


Hypotyreose, også kalt treg eller svak skjoldbruskkjertelen, er en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon. Under overgangsalderen, kvinner har også svingninger i andre hormonnivåer, primært progesteron og østrogen. Noen ganger de to problemene kan sameksistere og forårsake utfordringer i å få riktig behandling.

Forståelse Hypotyreose

Skjoldbruskkjertelen er en liten, sommerfugl-formet kjertel i halsen som er en del av det endokrine systemet. Når det er en ubalanse i dette systemet, kan det noen ganger være utfordrende å finne den eksakte årsaken. I hypotyreose, ikke skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av hoved thyroid hormon, kalt T4 (også kalt tyroksin). Den T4 hormonet har også å bli endret til en annen form som kalles T3, i leveren før den brukes av kroppen. Under enhver forstyrrelse i denne delikate prosessen, kan et sammenbrudd føre til hypothyroid symptomer, ifølge Womentowomen.com.

Symptomer

Vanlige tegn på en treg skjoldbruskkjertelen kan være tretthet, vektøkning, tørr hud og hår, håravfall, forstoppelse, depresjon, irritabilitet, hukommelsesproblemer, intoleranse for kulde, unormale menstruasjonssykluser og muskelkramper, ifølge Endocrineweb.com. Mange av de samme symptomer er en del av menopause.

Betydning

Lav skjoldbruskkjertelen blir ofte ignorert som et potensielt problem hos kvinner som går gjennom overgangsalder. Fordi symptomene på begge hypothyroid og menopause er like, og av og til begge problemer eksisterer på samme tid, er mange kvinner bare behandlet med østrogen og / eller progesteron for menopause, selv om den underliggende årsak til problemet kan være thyroid-relatert, i henhold Dr. Richard Shames, MD, på Thyroid-info.com.

Identifikasjon

Testing thyroideafunksjonen gjøres vanligvis i form av blodprøver som kalles TSH (Thyroid hormon), T3 og T4 tester. Noen leger foretrekker å teste T3 og T4 med en test kalt en gratis T3 og fritt T4, som mer nøyaktig måler mengden sirkulerende skjoldbruskkjertel hormon. En skjoldbrusk antistofftest kan også bestemme autoimmune problemer som kan være årsaken en svak skjoldbruskkjertelen.

Behandling

Behandling for hypotyreose i overgangsalderen er lik behandling av skjoldbrusk problemer under enhver tid i en kvinnes liv. Skifte skjoldbruskkjertel hormon med medisiner kan bidra til å gjenopprette metabolsk funksjon av skjoldbruskkjertelen. Den vanligste syntetisk form av skjoldbruskkjertelen er levotyroksin natrium og selges under navnet Synthroid, Levothroid og Levoxyl. Naturlige former for skjoldbruskkjertelen kan være foreskrevet og kalles Armour eller Natural Thyroid en eller Natural Thyroid 2 (NT1 eller NT2).

Både syntetiske og naturlige former arbeide for å gjenopprette funksjon og gi lindring fra hypothyroid symptomer innen et par uker. Mange kvinner må ta thyroid replacement therapy utover overgangsalder og for resten av sitt liv.

Betraktninger

I tillegg til menopause og hypotyroidisme, lignende symptomer eksisterer og er vanlig for kvinner i form av adrenal tretthet, hvor binyrene er overstreket, og insulinresistens, noe som henviser til glukose behandlingen i kroppen.

Begge disse situasjonene bør vurderes som potensielle kilder til symptomene når de behandles for overgangsalder og hypotyreose.

Symptomer som følge av høye østrogennivået

Symptomer som følge av høye østrogennivået


Tror du at du kanskje opplever symptomer fra høye østrogennivået? Det er fullt mulig, så høyt østrogennivå er ikke uvanlig. Høy østrogennivåer forekommer når nivået av østrogen i kroppen er ute av balanse med nivåene av andre hormoner, for eksempel progesteron. Begrepet for dette er "østrogen dominans." Du kan finne ut om høy østrogennivå kan være årsaken noen av dine symptomer ved å få hormonnivået testet av en lege.

Angst og depresjon

Høye nivåer av østrogen kan forårsake eller forverre angst og depresjon. Det kan også føre til angstanfall. Østrogen kommuniserer direkte med den kroppslige systemet som skaper stressresponser, og høye nivåer disponere kvinner til større angst og depresjoner generelt. Høye østrogennivået forårsake større hormonelle svingninger, noe som fører til en forverring av post menstruasjons symptom (PMS). Dette i sin tur fører til stress og depresjon som kanskje allerede eksisterer for å forverres.

Sukker cravings og vektøkning

Østrogen samvirker med glukose, til tider forårsaker insulin nivåer til å bli høyere. Blir østrogen dominerende ganske mye garanterer at du vil oppleve sukker cravings. Dessverre, kan dette bli et tveegget sverd. Hvis du opp i vekt fra dine krav, vil østrogennivået øke enda mer, så fettcellene er østrogen produsenter. Dette kan føre til en nedadgående spiral av vektøkning. Fettcellene produserer så mye østrogen at overvektige kvinner i overgangsalderen kan produsere like mye eller mer østrogen enn tynne kvinner som er pre-menopausal.

Fibroids

Fibroider kan være forårsaket av høye nivåer av østrogen. Fibromer har mange østrogenreseptorer, og i virkeligheten vil krympe når legemer kilde av østrogen blir redusert. Behandling for fibroids ofte innebærer behandling av høye østrogennivået også.

Kraftige eller uregelmessige menstruasjonsblødninger kan tyde på at du har fibroids. Hvis du mistenker at dette er tilfelle, ta kontakt med legen din, da dette er en lett å behandle lidelse.

Smertefulle bryster

En av de vanligste symptomer på høyt østrogennivå er fibrocystic bryster. Fibrocystic bryster er klumpet og smertefullt, og kan bli mer under PMS. Ofte er smertefulle, cystisk brystene assosiert med andre symptomer på høyt østrogen, for eksempel uregelmessig menstruasjon og insulinresistens. Endre kosthold kan ofte bidra til å redusere noe av smerten av fibrocystic bryster, men var å finne en måte å redusere høye østrogennivået er nøkkelen til å redusere den generelle problemet med fibrocystic bryster.

Redusere høyt østrogennivå

En av de mest effektive tingene du kan gjøre for å redusere høye østrogennivået er å gå ned i vekt hvis du er overvektig. Fat produserer østrogen, ergo, hvis du ikke har så mye av det, vil du ikke ha så mye østrogen sirkulerer i kroppen din.

Spør legen din om progesteron krem, som er ofte foreskrevet for østrogen dominans, som det bidrar til å bringe den totale hormonelle profilen i balanse. Hvor effektiv progesteron behandling vil være varierer mellom individer.

Unngå xenoestrogens, som er miljø østrogener som finnes i plast, kommersielt reist kjøtt og kosmetikk, blant andre kilder. Unngå også fytoøstrogener, som er plantebasert østrogener som finnes i matvarer som linfrø og soyaprodukter.

Reduser stress. Stress fører til en reduksjon i progesteron, noe som fører til østrogen for å bli enda mer dominerende. Gode ​​måter å redusere østrogen dominans forårsaket av stress inkluderer trening og meditasjon.

Koronarsykdom Symptomer, Tester og diagnose

Koronarsykdom er forårsaket når plakk bygger seg opp i koronararteriene som leverer oksygenrikt blod til hjertet. Tilstanden utvikler seg over tid, noen ganger flere tiår, og er ofte ikke lagt merke til personen lider et hjerteinfarkt. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, er koronarsykdom den ledende dødsårsaken i USA. Tilstanden blir ofte referert til som CAD, eller koronarsykdom.

Årsak

Røyking, ukontrollert diabetes eller insulinresistens, høyt kolesterol og høyt blodtrykk skader koronararteriene. Kroppen prøver å løse problemet ved å gjøre forbindelser å helbrede arteriene, forårsaker pest oppbygging. Plague føre til at arteriene til å begrense og stivne, som fører til koronarsykdom. Noen ganger plage klumper bryte ut og danne blodpropper som forårsaker hjerteinfarkt, angina eller slag.

Symptomer

Angina, eller en innstramming og trykkende følelse i brystet, nakke, skuldre, arm, rygg eller kjeve, er det vanligste symptomet av koronarsykdom. Kortpustethet, tretthet, hevelse i føtter, ankler, ben og mage er symptomer assosiert med koronarsykdom som har ført til hjertesvikt. Vimsete følelser eller hjertebank er andre symptomer på koronarsykdom.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for CAD inkludere får eldre, å være mann, familiehistorie, har høyt blodtrykk eller høyt kolesterol, diabetes og fedme, en stillesittende livsstil og overflødig stress nivåer, sammen med røyking.

Selvhjelp

Livsstilsendringer som bidrar til å forbedre koronarsykdom inkluderer å spise et hjerte sunt kosthold, å miste vekt og bli aktive, slutte å røyke, og redusere stress.

Behandling

Kolesterolsenkende midler, aspirin, blodtrykks medisiner, nitroglyserin, ACE-hemmere og kalsiumantagonister blir brukt til å behandle symptomer assosiert med koronar hjertesykdom. Angioplastikk der en stent er satt inn i blodårene til å åpne dem og gi rom for mer blodgjennomstrømning og koronar bypass kirurgi er andre behandlingsalternativer ansatt for å bekjempe koronarsykdom.

Tegn og symptomer på høy DHEA nivåer i kvinner

Tegn og symptomer på høy DHEA nivåer i kvinner


DHEA, også kjent som Dehydroepiandrosteron, er et steroid hormon som skilles ut av binyrene. Det fungerer som en forløper for østrogener (kvinnelige kjønnshormoner) og androgener (mannlige kjønnshormoner). Når kvinner har høye DHEA nivåer, kan visse tegn og symptomer presentere seg selv.

Polycystisk ovariesyndrom

Dette skiltet er faktisk en medisinsk tilstand. Eggstokkene av kvinner med denne tilstanden inneholder mange små cyster langs hver eggstokk ytterkant, og eggstokkene er forstørret. Kvinner med denne tilstanden opplever ofte overflødig hår vekst, langvarig menstruasjon, overvekt og kviser, ifølge Mayo Clinic.

Insulinresistens

Insulinresistens oppstår når legemet blir motstandsdyktig mot insulin effekter. Dette fører til at kroppen trenger mer insulin for virkningene av insulin som skal merkes. Ifølge Diabetes Life, kan de med insulinresistens opplever tretthet, høyt blodtrykk, dårlig hukommelse, vektøkning, trøtt etter å ha spist, og korte, milde perioder med lavt blodsukker.

Addisons sykdom

Kvinner med høye DHEA nivåer kan oppleve Addisons sykdom. Denne tilstanden oppstår når binyrene ikke produserer nok av visse hormoner. Symptomene er tretthet, depresjon, muskelsvakhet, irritabilitet, nedsatt appetitt, leddsmerter, vekttap, muskelsmerter, hud mørkere, kvalme, lavt blodtrykk, diaré, besvimelse, oppkast, lavt blodsukker og salt cravings, ifølge Mayo Clinic.

Symptomer på polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom, også kalt PCOS, er en tilstand som er rettet mot eggstokkene av kvinner. Det er ikke livstruende, men det kan være vanskelig å håndtere. Det første trinnet i å finne ut om du har PCOS er ved å være klar over symptomene. De kan være mindre, eller de kan være ødeleggende.

Betydning

Polycystisk ovariesyndrom er en tilstand der små væskefylte blærer vises på eggstokkene, som er de kvinnelige kjønnsorganer. Dette kan gå ut over muligheten for en kvinne å bli gravid, og det kan også føre til smertefulle menstruasjonssykluser.

Funksjoner

Normale eggstokkene produserer egg som finnes i sekker som kalles follikler. Noen ganger disse folliklene ikke er riktig formet, noe som fører til egg som ikke er modne. Av denne grunn danner de cyster, og ovariene ikke kan slippe dem.

Menstruasjonssykluser

En av de mest vanlige symptomer på PCOS foregår i menstruasjonssyklusen. Perioder kan være uregelmessig, fraværende eller svært lys.

Mannlige egenskaper

En kvinne med PCOS kan også utvikle noen mannlige egenskaper. Noen av disse inkluderer en dypere stemme, mannlig mønster skallethet, utvikling av ansiktshår og mer kroppshår generelt.

Andre symptomer

En annen indikasjon på polycystisk ovariesyndrom er manglende evne til å gå ned i vekt. Noen andre symptomer inkluderer acne, infertilitet og insulinresistens, noe som kan muligens føre til diabetes.

Tegn og symptomer på alkoholisk leversykdom

Alkoholisk leversykdom har tre grunnleggende kategorier - fettlever, alkoholisk hepatitt og skrumplever. Fettlever ofte utvikler seg etter år med drikking, selv om det vanligvis utvikler før alkoholisk hepatitt og skrumplever. Fettlever er vanligvis ganske lindres, og vil på de fleste anledninger, gå bort når forbruket av alkohol er stoppet. Moderasjon er nøkkelen i å hindre retur av fettlever. Alkoholisk hepatitt oppstår når et stort volum av alkohol konsumert i løpet av en forholdsvis lang tidsperiode. Det kan noen ganger bli reversert, men det er ikke så lett å behandle som fettlever. Skrumplever utvikler etter år med alkoholisme, og behandling er vanligvis ikke nyttig for å reversere eller bremse sluttstadiet leversvikt.

Hvis du har symptomer som gulsott, feber, magesmerter, mental forvirring, eller kvalme, og du drikker alkohol regelmessig, bør du oppsøke lege. Disse symptomene kan være tegn på leversykdom.

Risikofaktorer

Alkoholisk leversykdom kan være forårsaket av flere ting. Forkjærlighet til alkoholmisbruk, samt sosiale faktorer som tilgjengelighet av alkohol, sosial aksept av alkoholbruk innenfor bestemte kulturer og peer grupper og kjønn er de vanligste områdene studert av forskere.

Fatty Liver

Pasienter diagnostisert med fettlever sjelden tilstede symptomer som indikerer leversykdom. Noen ganger leveren vises jevn og noe forstørret, men fettlever er generelt vanskelig å diagnostisere. Fettlever er assosiert ikke bare med alkohol, men også med fedme, insulinresistens og feilernæring.

Alkoholisk hepatitt

Alkoholisk hepatitt pasienter ofte tilstede symptomer som kvalme, oppkast, vekttap og magesmerter. Fysiske symptomer inkluderer gulsott, ascites, en opphoping av væske i magen, og encefalopati, en lidelse som fører til generell brain dysfunction. Pasienter med mer alvorlige tilfeller av alkoholisk hepatitt noen ganger har akutt viral hepatitt og Wilsons sykdom, en genetisk lidelse som hindrer kroppen fra å bli kvitt unødvendig kobber.

Skrumplever

Alkohol-indusert cirrhose følger ofte tilfeller av fettlever, og alkoholisk hepatitt i pasientens historie. Symptomer på alkoholisk levercirrhose er vanskelig å skille fra generelle skrumplever. Noen symptomer på generell skrumplever omfatter gulsott, kløe, en følelse som gjør lider ønsker å klø, hypertensjon og variceal blødning, en tilstand som gjør strekke blodårene blør, og noen ganger brast.

Diagnose

Fettlever er vanligvis diagnostisert hos pasienter som behandles for unormal leverfunksjon. Det er generelt oppdaget gjennom svært spesifikke laboratorietester som viser at nivåene av leverenzymet aminotransferase er nesten dobbelt så normale nivåer funnet hos friske voksne. Alkoholisk hepatitt er ofte funnet gjennom lignende laboratorietester, med testresultater som viser høyere aminotransferasenivå enn med fettlever. Noen ganger er disse testene viser abnormaliteter som anemi. Alkoholisk levercirrhose vises vanligvis hos pasienter som har lang tradisjon for alkoholmisbruk og symptomer på sluttstadiet leversvikt. Leverbiopsi er gjort på anledningen hvis diagnosen er tvilsom.

Hvordan diagnostisere insulinresistens

Hvordan diagnostisere insulinresistens


Millioner av personer lider av insulinresistens, noe som gjør dem potensielle kandidater for utvikling av hjertesykdom og diabetes. Denne sykdommen har ingen kjent årsak, og er nesten symptomfri. Det er imidlertid, indikatorer og laboratorietester som kan bli gjennomført for å hjelpe legene diagnostisere insulinresistens.

Hvordan diagnostisere insulinresistens

•  Forstå insulinresistens og dens virkninger på kroppen. I tilfeller av insulinresistens, kroppens celler har vanskeligheter med å svare på insulin hormon. Som et resultat er mer insulin skilles ut av bukspyttkjertelen. Langsiktige lider av denne tilstanden kan også utvikle høye sukker eller diabetes.

Kjenn risikofaktorer forbundet med insulinresistens. Disse faktorene inkluderer en familiehistorie med diabetes, lavt HDL og høyt nivå av triglyserider (lipider), høyt blodtrykk, fedme, overvekt rundt midjen, over 40 år og / eller tilhører en rasegruppe kjent for å ha en forhøyet forekomst av insulinresistens, som for eksempel afrikanske, spanske, asiatisk eller indiansk.

Ta kontakt med din lege hvis du opplever noen av faktorene nevnt ovenfor. Siden insulinresistens har en tendens til å produsere noen symptomer, krever riktig diagnose at laboratorie-testing utføres.

Ha en glukosetoleransetest utført når du har hatt bare vann for mellom 10 og 16 timer. Blod er deretter trukket til å etablere din baseline blodsukkernivå. Etter å ha drukket en spesifisert søtet væske inneholdende 75 g glukose, vil blod bli trukket med regelmessige intervaller i seks timer, og den glukosenivå vil bli overvåket. Normale nivåer er lavere før drikking, raskt stige gjennom første timene og gradvis lavere igjen. Hvis du er diagnostisert insulin resistente, vil blodsukkernivået øke og forbli unormalt høy. Også din utskilt insulin blir bare delvis absorbert av vev.

5 etapper blodsukkeret ditt i 12 timer å bestemme blodsukkernivået. Et nivå under 100 milligram glukose i hver eneste desiliter blod regnes som normalt. Nivåer som spenner mellom 100-125 milligram for hver desiliter resultat i en diagnose av insulinresistens.

Hint

  • Finn ut om du har en familiehistorie med diabetes og / eller hjertesykdom.
  • Gjør en avtale med legen din for å få blodtrykket, kolesterol-og triglyseridnivåer sjekket.

Hvordan behandle insulinresistens

Hvordan behandle insulinresistens


Insulinresistens er en form for diabetes som fett, muskler og leverceller ikke klarer å svare riktig på normale nivåer av insulin. Insulinresistens kan føre til tilstander som forårsaker metabolske syndrom og type 2 diabetes. Selv om denne tilstanden krever drastiske endringer i livsstil, er det mulig å behandle.

Hvordan behandle insulinresistens

gjenkjenne symptomer på insulinresistens. Disse kan omfatte: lagre mye fett i magen i stedet for hofter, høyt blodtrykk, høyt blod triglyseridnivåer og lave nivåer av det gode HDL-kolesterolet.

oppsøke lege for å få en riktig diagnose. Hun kan be deg om å ta en blodprøve som kalles en HbA1c. Dersom testresultatene viser det er høy, så har du diabetes.

Unngå mat som fører til en høy økning i blodsukkeret. Matvarer som ofte får blodsukkeret til å stige inkluderer brød, spaghetti, makaroni, bagels, rundstykker, kjeks, hvit ris, cookies, donuts og pretzels. Andre produkter for å unngå å inkludere de med raffinert korn og tilsatt sukker.

Spis mat som ikke får blodsukkeret til å stige. Disse inkluderer: grønnsaker, un-bakken hele korn, bønner, frø og nøtter. Frukt og rotgrønnsaker er greit å spise, men bør bare brukes når servert med andre matvarer.

Ta Glucophage før måltider, med mindre du blir fortalt ikke til av en lege. Dette stoffet hindrer blodsukkeret stiger altfor høy.

Varsle legen din om eventuelle uregelmessigheter. Hvis Glucophage ikke fungerer, kan en lege forskrive Avandia eller Actos.

Se legen din regelmessig.

Hint

  • Glucophage fungerer bare sammen med en trygg kosthold. Det holder ikke blodsukkeret stiger hvis du ikke holder deg til et riktig kosthold.

Symptomer på Diabetes i babyer

Gjenkjenne symptomene på diabetes hos babyer kan være litt utfordrende på grunn av det faktum at de fleste babyer ikke kan fortelle deg hva symptomene de opplever. Men det er tre klare tegn du bør se opp for i barnet ditt, og hvis symptomatisk, ta babyen for å se barnelege.

Identifikasjon

Symptomer på diabetes hos barn inkluderer overdreven drikking (polydipsi), overdreven vannlating (polyuri), og vekttap mens de spiser normalt. Den langsomme leging av sår kan være tilstede, sammen med kløende og tørr hud. Uskarpt syn på barnet ditt kan ikke umiddelbart opplagt, men kan barnet vise symptomer på utmattelse og sult. I noen babyer som er mistenkt for å ha diabetes, kan en mørk, fløyelsaktig utslett være til stede på halsen. Prikking i føttene kan også være et symptom.

Time Frame

Enkle blod-og urinprøver vil avgjøre barnets diabetes diagnose. Disse testene er ganske rask, og du bør få resultater mellom noen få minutter og noen få dager. Din barnelege kan da behandle barnet for sin sykdom.

Typer

Type 1 og type 2 diabetes varierer i at Type 1 er vanligvis diagnostisert i babyer og barn. Med denne typen diabetes betacellene i bukspyttkjertelen ikke lage insulin fordi kroppens immunsystem har vendt seg mot og ødela dem. Daglig insulin injeksjoner vil være en del av behandlingen. Type 2-diabetes rammer hovedsakelig voksne selv om det kan streiken i tidlig barndom. Type 2-diabetes, er en insulinresistens som påvirker det fettet, muskel og lever i form av å være i stand til å behandle insulin effektivt. Over en periode, er bukspyttkjertelen ikke lenger i stand til å holde tritt med kroppens insulin utgivelsen behov når måltider blir spist.

Fordeler

Ofre diagnostisert med diabetes kan ha nytte av mer trening, ser på sukker og kaloriinntaket, daglig kontroll av blodsukkernivået, tar medisiner på timeplanen, daglig aspirin dosering, blodtrykk sjekker og kolesterol kontroll.

Advarsel

Type 1 diabetes kan utvikle seg svært raskt i din baby eller lite barn. Se etter endringer i tørst, urinmengde og soggy bleier og uforklarlig vekttap. Alle disse symptomene bør sjekkes ut av ditt barns barnelege som på diagnose, vil gi deg informasjon om hvordan best å håndtere babyens sykdom.

Tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn

Oppdager tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn kan være vanskelig på grunn av det faktum at spedbarn ikke kan kommunisere sine følelser effektivt nok til den overordnede unntak gråt. Men det er noen merkbar symptomer som dukker opp ofte i, og er felles for, diabetiske spedbarn. På oppdage disse visse symptomer, vil en avtale med barnets barnelege være nødvendig.

Identifikasjon

En overdreven tørste som ikke kan slukkes kan være til stede i barnet ditt sammen med overdreven vannlating. Din kan merke spedbarn er trøtt mesteparten av tiden, og at når han er våken han er ekstremt sulten. Disse er klare tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn og bør sjekkes. En mørk, fløyelsaktig utslett kan være åpenbare på baksiden av barnets hals. Du kan legge merke til den langsomme helbredelse av sår på barnets kropp.

Time Frame

Barnelege vil bestille blodprøver og utføre en enkel urinprøve på hans kontor. Blod vil bli trukket av legens phlebotomist og sendt bort for undersøkelse og testing. Positive resultater vil bestemme barnets behandling.

Typer

Type 1 diabetes er mest sett hos spedbarn og barn, der beta-cellene i bukspyttkjertelen ikke lenger gjøre insulin som kroppens immunsystem har vendt seg mot og ødela dem. Denne typen vil kreve daglig insulin skudd for normal tilværelse. Type 2-diabetes er en type av insulinresistens som påvirker fett, lever og muskel-vevet å være ute av stand til å behandle insulin. Bukspyttkjertelen ikke lenger holder tritt med utgivelsen av insulin når maten er fortært.

Fordeler

Ofre for diabetes kan være lurt å få mer mosjon, se sukker og andre kaloriinntak på en daglig basis, få regelmessig blodtrykkssjekk, ta sin medisin (inkludert en daglig aspirin) og teste sine sukker nivåer hver dag.

Advarsel

Utbruddet av type 1 diabetes er rask. Å se en plutselig endring i det daglige inntaket og utgangs vaner av spedbarn er grunn til bekymring. Bestille en time hos din barnets barnelege på en gang.

Diabetes Symptomer hos små barn

I USA, har mer enn 186 000 barn og tenåringer under 20 år blitt diagnostisert med diabetes. Diabetes symptomer hos spedbarn, småbarn og preschoolers er sjeldne. Bare 1 prosent av diabetes tilfeller utvikler i løpet av barndommen, og mindre enn 10 prosent av diabetes tilfeller er diagnostisert før barnet fyller 5 år gammel.

Lavt blodsukker

Symptomer på lavt blodsukker (hypoglykemi) hos spedbarn eller små barn inkluderer gråt, urolighet og irritabilitet, blek hud, svette, crankiness, skjelving eller risting. The baby eller lite barn kan også ha fingre og tær som synes å ha et blålig skjær; dette symptomet kalles cyanose.

Beslag

Spedbarn og små barn med svært lavt blodsukkernivå kan oppleve anfall og med miste bevisstheten. Hvis et spedbarn eller små barn har disse symptomene, bør foreldrene ringe en ambulanse eller besøke legevakten for behandling.

High Blood Sugar

Spedbarn og små barn med høyt blodsukker (hyperglykemi) ofte blir veldig tørst, tisser mye (tisse mange flere bleier enn vanlig) og vises sliten.

Ketoacidose

Spedbarn og små barn med farlig høyt blodsukkernivå kan ha fruktig luktende pust, oppkast og smerter i magen. Hvis et spedbarn eller små barn har disse symptomene, bør foreldrene ringe en ambulanse eller besøke legevakten, siden ketoacidose kan være livstruende.

Overvekt

Små barn som utvikler type 2 diabetes er vanligvis overvektige eller fete, har familiemedlemmer med diabetes og har problemer med å regulere insulinnivået, som kalles en tilstand insulinresistens. Type 2 diabetes er sjelden hos små barn.

Magnesium mangel symptomer hos barn

Magnesium er et viktig næringsstoff som trengs i kroppen til å produsere og transportere energi, regulere blodtrykket, produsere protein, og til å trekke seg sammen og slappe av musklene. Magnesium er også viktig for et sunt immunforsvar. Ifølge American Association diabetiker, har magnesiummangel også vært knyttet til økt insulinresistens hos barna. Og det amerikanske National Library of Medicine erkjenner at "Magnesium-mangel hos barn med ADHD forekommer oftere enn hos friske barn."

Anbefalt daglig inntak av magnesium

Anbefalt daglig inntak av magnesium for barn ett til tre år gamle er 80 milligram (mg); 130 mg for barn 4-8 år gammel; 240 mg for barn 9-13 år gammel; og for ungdom i alderen 14 til 18, 360 mg for jenter, og 410 mg for gutter.

Symptomer

Tidlige magnesiummangel hos barn kan omfatte søvnløshet, irritabilitet, apati, anoreksi, hukommelsesproblemer, lærevansker, søvnighet, muskelsvakhet, hyperaktivitet og forvirring. Mer alvorlige symptomer på magnesiummangel inkluderer rask hjerterytme, muskelrykninger, hallusinasjoner, nummenhet og delirium.

Forebygging

Den beste måten å unngå magnesiummangel hos barn er å mate dem en godt balansert kosthold som inneholder rikelig med mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat, som disse typer grønnsaker gir de beste kildene til magnesium. Andre matvarer som er rike på magnesium er hele korn, gresskarfrø, poteter med huden, nøtter, bønner, belgfrukter, soya, avokado, tørkede aprikoser, bananer, havregryn og urter som basilikum, dill luke og salvie.

Behandling

En lege kan sjekke nivåene av magnesium blod i et barn å finne ut om hun lider av magnesiummangel. Dersom barnet er mangelfull i dette mineralet, kan anbefale legen øke sitt daglige inntak av magnesium-rik mat, eller supplere sin diett med kosttilskudd. Hvis magnesium nivået er alvorlig lavt, kan en magnesium drypp administreres av legen om å gjenopprette magnesiumnivået til det normale.

Advarsel

Selv om magnesium kosttilskudd er lett tilgjengelig i butikkene, kan for mye av dette mineralet være giftig, og i ekstremt høye doser kan det være dødelig for barn. Aldri gi et barn magnesium kosttilskudd uten å konsultere en barnelege.

Influensalignende symptomer i en diabetiker

Gående høye nivåer av blodsukker indikerer diabetes, som er kategorisert som to typer. Type 1-diabetes resultater når bukspyttkjertelen mister sin evne til å produsere insulin; type 2 er forårsaket av insulinresistens, på grunn av de økte mengder av insulin som kreves for å senke blodsukkernivåer. Begge typer diabetes manifest med influensalignende symptomer som hovedsakelig forårsaket av dehydrering.

Dehydrering

Insulin fjerner sukkeret fra blodet, regulere blodsukkeret til å hindre for høye nivåer av glukose i blodet. En diabetiker kropp ikke utføre denne funksjonen på riktig måte, og overskytende sukker må filtreres ut av blodet av nyrene. Nyrene trekke væske fra kroppens vev for å skille ut overflødig sukker, noe som resulterer i hyppig vannlating som fører til dehydrering.

Hodepine

Hodepine er vanlige influensasymptomer som regel på grunn av feber og dehydrering, men er diabetes symptomer i tillegg. Hodepine hos diabetikere er knyttet til dehydrering forårsaket av høyt blodsukkernivå, og varierer i alvorlighetsgrad fra mild til migrene-nivå smerte.

Irritabilitet

Irritabilitet hos diabetes oppstår fra endringer i blodsukkernivået samt dehydrering, og den generelle følelsen av uvelhet som er forbundet med influensa infeksjon. Dette symptomet er mest tydelig i dårlig kontrollert eller udiagnostisert diabetes tilfeller.

Vekttap

Taper vekt på grunn av redusert appetitt og mangel på aktivitet av influensa er lik den av ubestemte diabetes. En diabetiker mister vekt på grunn av kroppens manglende evne til å få tilgang til sukker i blodet; sukker og kalorier i matvarer utskilles i urinen i stedet for å brukes til energi og vekt vedlikehold, slik at pasientens vekt til å slippe.

Svakhet

Svakhet og tretthet er vanlig i både influensa pasienter og diabetikere. Influensapasienter føler lethargic og kjøre ned; disse symptomene er også til stede hos diabetikere. Som diabetes hindrer kroppens evne til riktig bruk kalorier fra mat til å lage energi for kroppen, langvarig tretthet og en følelse av total kropps svakhet resultat. Dehydratisering forårsaket av diabetes øker også svakhet og tretthet hos diabetikere.

Symptomer på glukoseintoleranse

Glukoseintoleranse er også kjent som pre-diabetes. Ifølge American Diabetes Association, 57 millioner voksne i USA har pre-diabetes. Personer med denne tilstanden kan hindre eller forsinke utviklingen av diabetes gjennom livsstilsendringer som regelmessig mosjon og Shedding noen ekstra pounds.

Symptomer

Pre-diabetes er en tilstand hvori blodglukosenivået er høyere enn gjennomsnittlig, men ikke høy nok til å betraktes som diabetes. Pre-diabetes kan ikke ha noen symptomer, men du bør være på vakt for de felles advarsel tegn på type 2 diabetes. Disse inkluderer hyppig vannlating, økt sult og tørst, tretthet og tåkesyn. Sår kan være treg til å helbrede, og du kan være mer utsatt for infeksjoner.

Insulinresistens

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer sier at insulinresistens kan følge pre-diabetes. Denne tilstanden oppstår når kroppen produserer insulin, men ikke bruker den riktig. I alvorlige tilfeller av insulinresistens, kan folk har mørke flekker i huden, vanligvis på baksiden av halsen, eller en mørk ring rundt halsen. Mørke flekker kan også utvikle seg under armene eller på knær, knoker eller albuene.

Testing

Siden pre-diabetes er ofte uten symptomer, bør du bli testet for det i løpet av din årlige fysiske eksamen hvis du er 45 år og eldre, og er overvektig. Hvis du har et blodsukkernivå som er høyere enn normalt (over 100 milligram per desiliter), men under det nummeret som indikerer diabetes (126 mg / dl eller høyere), har du pre-diabetes. Du bør da bli testet for type 2 diabetes hver ett til to år.

Legen din kan også anbefale ytterligere testing hvis du har andre risikofaktorer for diabetes for eksempel høyt blodtrykk, lavt HDL (bra) kolesterol nivåer, høye triglyserider eller en familiehistorie med diabetes.

Diagnose

Glukoseintoleranse kan diagnostiseres ved en oral glukosetoleransetest som måler kroppens reaksjon på sukker. Testen vil bli utført etter en åtte timers faste. Du vil drikke en sukkerløsning, og blodet ditt vil bli testet ca to timer senere. En lesning som tyder på normal sukker behandlingen vil være 140 mg / dl eller lavere. En lesning av 140-199 mg / dl indikerer glukoseintoleranse.

Medisiner

Medisiner kan være et alternativ hvis du er glukose-intolerant og har høy risiko for å utvikle diabetes. Oral diabetiker narkotika for å hjelpe kroppen din prosess sukker bedre inkludere metformin (Glucophage) og acarbose (Precose). Siden folk med pre-diabetes har en økt risiko for hjertesykdom og slag, kan legen forskrive medisiner for å behandle eksisterende høyt blodtrykk eller høyt kolesterol.

Livsstilsendringer

The American College of Endocrinology sier at en diett lav på fett og rikt på fiber fra hele korn, grønnsaker og frukt kan hjelpe behandle pre-diabetes. Prøv å få 30 minutter til en time med moderat trening som for eksempel rask gange eller svømming de fleste dagene i uken. Hvis du er overvektig, miste så lite som 5 prosent til 10 prosent av kroppsvekten din kan redusere risikoen for å utvikle type 2 diabetes.