Digidexo.com

tvangsmessig atferd

Compulsive atferd hos barn

Tvangsmessig atferd hos barn er funnet i tandem med tvangstanker, noe som resulterer i en diagnose av tvangslidelser (OCD). Compulsive atferd er vedvarende og betydelig nok til å forstyrre barnets daglige aktiviteter. Vanligvis diagnostisert i ungdomsårene, men forekommer så unge som 7 år, hjelper tidlig behandling hindre OCD fra å fortsette inn i voksenlivet.

Definisjon

OCD er en nevrologisk lidelse definert av tilbakevendende intense tanker (tvangstanker) og atferd (tvangshandlinger) er alvorlige nok til å forstyrre normal funksjon. The American Academy of Child og ungdomspsykiatri sier at OCD er funnet i så mange som 1 av 200 barn og unge. OCD er klassifisert som en angstlidelse fordi tvangstanker er forårsaket av angst og de deretter føre tvangsmessig atferd i et forsøk på å redusere angst.

Besettelser

Tvangstanker er ukontrollerbare og gjentatte tanker eller bilder. Barns besettelser tendens til å fokusere på ting som kan føre til skade eller være farlig. De skremmende tanker kommer inn i deres sinn uten en åpenbar trigger og barnet kan ikke gjøre dem stoppe. Tvangsmessig atferd ofte er basert på den besettelse som barnet forsøker å stoppe tanker eller hindre noe dårlig skjer. For eksempel, hvis et barns tanker besatt fokus på bakterier og sykdom, så hun kan compulsively vaske hendene for å være sikker på at de er fri for bakterier og for å forebygge sykdom.

Tvangshandlinger

En tvang resultater når barnet føler at han må gjøre en viss oppførsel. Han er ikke i stand til å kontrollere dette tvang og vil gjenta atferden igjen og igjen, og skaper ritualer for å lindre angst. Disse atferd forbruke tid og energi, sammen med barnets oppmerksomhet, og etterlot henne ute av stand til å fokusere og gjennomføre forventede oppgaver hjemme og på skolen. Barn ofte trekke sine foreldre inn i tvang. Bruke hånd-vaske eksempel kan barnet trenger å spørre en forelder hvis hendene er rene etter hver vask. Den av foreldrene må svare "ja" eller risikere eskalerende atferd, noen ganger til og med sinne og raserianfall.

Vanlige Compulsions

De hyppigste tvangsmessig atferd hos barn inkluderer grooming, gjenta og sjekke ritualer. I en grooming ritual, kanskje de trenger for å gjentatte ganger vaske hendene, bad, gre håret eller pusse tennene. Gjentatte ritualer er når barn må utføre atferd en bestemt måte og gjenta gjøre dem. Sjekker ritualer bety at de trenger å gjentatte ganger sjekke noe for å være sikker på at det er gjort, eller gjort riktig. Noen ganger vil det være et bestemt antall ganger at oppgaven "må" være ferdig. Andre ritualer kan dreie seg om et behov for å rense etter å berøre en annen person, bestilling eller arrangere leker, bøker eller andre gjenstander i en helt bestemt måte, hamstring elementer, og ritualer for å hindre hva skade sine tvangstanker insisterer vil skje med dem eller deres familie.

Tegn og symptomer

Tvangsmessig atferd hos barn kan være vanskelig å legge merke til fordi de har en tendens til å skjule atferd. Det kan også se ut som det er en del av en fase. Se etter tegn som ville følge av de ulike typer atferd som sprukne hender, ber for familiemedlemmer å gjentatte ganger å svare på de samme spørsmålene, frykter at noe fryktelig vil skje, overforbruk av såpe eller tørkepapir, og endringer i karakterer, sosialisering eller evne til å fullføre oppgaver. Siden noen atferd kan representere utviklingsstadier og fordi OCD kan eksistere sammen med andre psykiatriske lidelser, er det viktig å finne en spesialist for å gjøre en nøyaktig diagnose.

Behandling

Atferdsterapi er en av de mest vellykkede behandlinger for barn. Terapeuten arbeider med barnet gradvis konfrontere sin frykt til angst minsker. Medisiner for å hjelpe kontroll angst og minske behovet for å utføre atferd kan være nødvendig i kombinasjon med terapi. Familiemedlemmer kan inngå i terapi, slik at de kan lære om sykdommen og hvordan du best kan hjelpe barnet med OCD.

Hva er årsakene til tvangsmessig oppførsel?

Tvang er definert i det medisinske feltet som et sterkt og ofte uimotståelig trang til å begå en handling, selv en som er potensielt farlig og mot ens egne ønsker. Det er mange manifestasjoner av tvangsmessig atferd, alt fra tvangsmessig sex til tvangsmessig overspising. Moderne psykologi har definert noen mulige årsaker til tvangsmessig atferd.

Kjemiske ubalanser

Ubalanser av kjemikalier i hjernen kan være en årsak til tvangsmessig seksuell atferd (også kjent som seksuell avhengighet), spilleavhengighet, og tvangsmessig spising (også kjent som binge-spiseforstyrrelse), ifølge Mayo Clinic.

Genetikk

Tvangslidelser, som er en angsttilstand som lider følelsen bare kan lindres ved tvangsmessig atferd som overdreven håndvask, sammen med tvangsmessig spising kan være knyttet til genetikk, ifølge Mayo Clinic.

Miljø

Miljø, eller lærte vaner over tid, kan være en av årsakene til noen av de repeterende atferd i forbindelse med tvangslidelser, ifølge Mayo Clinic.

Psykologisk

Lav selvfølelse, en historie med seksuelt misbruk og problemer med å håndtere følelser er alle mulige årsaker til tvangsmessig atferd som i binge-spiseforstyrrelse, ifølge Mayo Clinic.

Fysiske sykdommer

Sykdommer som potensielt kan skade og endre hjernen slik som epilepsi, demens, kan Huntingtons sykdom og multippel sklerose bidra til tvangsmessig seksuell atferd, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan Stars Miste vekt raskt

Hvordan Stars Miste vekt raskt

Utøve regi

Trening er normalt ikke betraktes som en rask måte å gå ned i vekt, med mindre du er en stjerne med tilgang til penger, tid og din egen personlige trener.

Avgifter for svært ettertraktet kjendis personlige trenere i Los Angeles-området er en finansiell investering. Smart Money sier registrerer deg med populære personlig trener Jackie Warner av Sky Sport & Spa i Beverly Hills vil sette deg tilbake $ 400 per time.

Økter bli heltidsjobber for stjerner som ønsker å slanke seg fort. Ifølge MSNBC, kjendis trener Kathy Kaehler råder stjerner for å trappe opp sine cardio trening to uker før en hendelse ved å øke varighet, frekvens (fem til seks ganger per uke) og intensitetsnivå. Hun anbefaler også inkludert vekttrening opp til 3 dager i uken.

Detox dietter

Detoxing er en effektiv måte å miste vekt raskt og kan gi dramatiske resultater i løpet av kort tid, noe som gjør det svært populært blant Hollywood-eliten.

Ingredienser i rå dietter (ukokt grønnsaker, frukt, nøtter og frø) og flytende dietter (pulver eller naturlig juice) resultere i rask eliminering av kroppens giftstoffer og væske, forårsaker plutselig vekttap.

To medisinske ulempene med disse typer dietter er dehydrering og nedbryting av kroppens vitale næringsstoffer. I tillegg effektene av detoxing er kortvarig. Når en normal diett er gjenopptatt, gjenvinner kroppen raskt tapt vekt.

Kirurgiske Means

Fettsuging, en form for kosmetisk kirurgi, er big business i underholdningsverdenen. Den er ideell for stjerner seg klar for badedrakt sesongen uten å måtte gå i nærheten av gym eller arbeider med dietter.

Fettsuging fjerner områder av fett i hovedsak fra lår, hofte, mage og overarm regioner ved hjelp av sugekraft. Prosedyren er vanligvis poliklinisk, er restitusjonstid minimal og vekttap er umiddelbar.

Ytterpunktene

Superskinny stjerner med rykter Spiseforstyrrelser er vanlig stoff for tabloidene og kjendis magasiner. Kjendiser som lider av denne formen for tvangsmessig atferd er ofre for en bransje besatt av perfeksjon.

En forvrengt selvbilde, irrasjonell frykt for å bli overvektig og en opptatthet av slanking ofte manifesterer seg som anorexia nervosa (self-sult) eller bulimia nervosa (binging og purging). I alvorlige tilfeller kan disse lidelser forårsake varig fysiske og psykiske skader.

Hvordan overvinne Trichotillomania

Hvis du er blant de forventede 2,5 til 8.000.000 amerikanere med trikotillomani, trenger du ikke å føle seg skamfull, isolert eller bestemt for evig skallethet. Sjansene er, du har jobbet stille med impulsive trang til å trekke eller nappe håret, tenker ingen kunne forstå. Nå klassifisert som en impulskontrollforstyrrelse, kan trikotillomani være vellykket, og du kan overvinne de atferdsmessige symptomer.

Hvordan overvinne Trichotillomania

•  Innse trichotillomania- "trich"-for hva det ikke er. Det er ikke en karakterbrist, og det er ikke så uvanlig som du kanskje tror. Den vanskeligste delen av å overvinne atferd knyttet til trich gjør beslutningen om å søke hjelp. De fleste voksne pasienter skjule tilstanden i mange år og nekte eller dekke opp den egentlige årsaken til hårtap når avhørt.

Lær om trich gjennom slike ideelle organisasjoner som The Trichotillomania Learning Center og psykisk helse-Amerika. Nesten uhørt for 20 år siden, trikotillomani, som refererer til tvangsmessig vridning, dra og bryte av hår, har dukket opp som en vanlig tilstand verdig diskusjon og forskning.

Vurder dine vaner. Identifisere triggere til dine trekke atferd, inkludert når og hvor du er mest sannsynlig å trekke og eventuelle emosjonelle reaksjoner du opplever før trekking. Utvikle strategier for å håndtere triggere og å erstatte emosjonelle reaksjoner.

Søk profesjonell behandling. Mange trich lider forsøke-og noen lykkes-å stoppe deres atferd på egen hånd. Men de mest effektive langsiktige behandlinger synes å være en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi og medisiner, tilrettelagt av en profesjonell. Komplementær behandling, for eksempel avspenningsteknikker, hypnose og diett terapi, kan også være nyttig og kan bli innlemmet i foreskrevet behandlingsregimer.

Bli med et støttenettverk. Del nyheter med andre trich lider. TLC gir linker til lokale og nasjonale ressurser som passer enhver personlighet og livsstil: pedagogiske konferanser, forskningsstudier, gruppearbeid terapitimer, peer møter, selv blogger og fortellinger.

Bruk tilbakeslag som muligheter til å utvikle fremtidige strategier. Ved ærlig analysere dine vaner, triggere, svakheter og styrker, kan du lære å håndtere impulsive atferd, stoppe tvangsmessig atferd og plan alternative mestringsteknikker for obsessive atferd.

Hint

  • Vurdere å delta i en forskningsstudie på trich å lære mer om din egen tilstand samtidig som du hjelper andre.
  • Fokus på små prestasjoner og holde en dagbok over vellykkede strategier.
  • Velg en terapeut eller kliniker du stoler på, og ikke vær redd for å endre hvis du ikke "klikk".
  • Ikke gi opp hvis du ikke finner den magiske kur med en gang; den mest effektive kombinasjonen av atferds teknikker og medisiner kan ta litt prøving og feiling.
  • Fortell legen din dersom du bruker urte, naturlige eller homøopatiske terapi i tillegg til det som er foreskrevet.

Spilleavhengighet Fakta

Gambling kan være en spennende aktivitet for mange, men for noen, kan det føre til betydelige forstyrrelser i hverdagen. For disse gamblers spenningen blir en avhengighet som sakte mister den første spenningen og overlater i stedet utallige fysiske, psykiske, sosiale og økonomiske dilemmaer for problemet gambler. Forstå noen av de grunnleggende fakta om spilleavhengighet, derimot, er begynnelsen på en fornuftig og livslang innsats for å avstå fra denne potensielt ødeleggende tvangsmessig atferd.

Kvinnelige Tendencies

The Good Gambling Guide rapporterer at kvinnelige problemspillere er eldre (ca 45 år), og generelt gamble alene eller hvor tung erfaring eller dyktighet ikke er nødvendig (spilleautomater).

Mann Tendencies

The Good Gambling Guide rapporterer at mannlige problemspillere utvikle sin avhengighet tidligere i livet (ca 35 år), og generelt velger konkurransedyktige bordspill i arbeidet med å slå huset (blackjack).

Kvinnelige Årsaker

Ifølge The Good Gambling Guide, kvinnelige problemspillere utvikle avhengighet som et resultat av dårlig psykisk helse (angst, depresjon, håpløshet, ensomhet) eller ønske om å flykte fra ulykkelige situasjoner (jobb frustrasjon, knuste ekteskap, brutte relasjoner).

Mann Årsaker

Ifølge The Good Gambling Guide, mannlige problemspillere utvikle avhengighet som følge av usikkerhet eller lav selvtillit. De velger gambling å forbedre sine følelser om seg selv, men blir ofte overveldet av utallige nye problemer de har skapt som et resultat (økonomiske tap, gjeldsproblemer, løgner, brutte relasjoner).

Økonomiske Tendencies

The National Institute of Mental Health rapporterer at om lag 4,2 millioner amerikanere lider av spilleavhengighet og at 60 prosent av disse narkomane tjener mindre enn $ 25 000 årlig.

Avhengighet Faser

Illinois Institute for Addiction Recovery identifiserer tre faser av spilleavhengighet: 1) Vinne Phase - flere gevinster gir en urimelig optimisme at trenden vil fortsette; 2) Å miste fase - den rusavhengige trekker seg fra relasjoner, gambles alene, jager tap, låner penger; og 3) Desperation Phase - økt tid brukt gambling, skyldfølelse eller skylde på andre, fremmedgjøring, psykiske problemer, mulig rusmisbruk eller ulovlig aktivitet.

Rusmisbruk Relapse Prevention Aktiviteter

Avhengighet er en sykdom, og slutte er bare halve kampen. Bor ren er den andre, og det er en enormt utfordrende oppgave for rusavhengige og deres støttespillere. For å hindre tilbakefall, må narkomane styre klar av risikable situasjoner, må huske på at de er og alltid vil være narkomane, og må nærme seg livet rolig og med enda hendte følelser.

Unngå de gamle tomter

Tilbakefall er brakt videre av triggere, og de utløser inkluderer venner og steder hvor den rusavhengige brukes til misbruk. Alkoholikere kan ønske å styre klar av barer eller delta edru-bare partier for måneder, år eller for alltid etter at de sluttet å drikke. Addicts av andre legemidler vil ønske å unngå folk de brukes med og de stedene der de brukes.

Hold deg rolig

Dårlige følelser - sinne, depresjon, frykt - kan utløse et tilbakefall. Så kan gode følelser. Alkohol og andre rusmidler er ofte brukt i feiringen. Rusavhengige må ta sine feil og frykt på strak arm, og må ta glede men ikke oppstemthet i sine prestasjoner. Ekstreme følelser Uansett kan utløse en trang til å bruke. Behandling, enten i møter eller en på en, kan hjelpe.

Hold deg Busy

Mens stress kan utløse et tilbakefall, så kan kjedsomhet og selvtilfredshet. Rusavhengige må finne sunne måter å føle seg bra og fylle sine dager.

Hold Clean - helt ren

Addicts noen ganger erstatte et rusmiddel med et annet. Det er ikke ok å drikke for å erstatte heroin, og det er ikke ok å røyke marihuana i stedet for drikking. Avhengighet er ikke begrenset til ett medikament, og de som har vært avhengige av en lett kan bli avhengige av hverandre. Dette inkluderer reseptbelagte medisiner, selv når det brukes riktig. Dette er grunnen til heroinavhengige noen ganger nekter beroligende midler for sykehusbehandling.

Bo med Supporters

Narkomane bør ikke forsøke å slutte alene, eller bør de forsøke å holde seg edru alene. Vellykket nøkternhet inkluderer oppmuntring, støtte og årvåkenhet av venner og familie. De bør hjelpe den rusavhengige styre klar av risiko og se etter mistenkelig atferd som tyder på et hemmelig tilbakefall (unngåelse, tvangsmessig atferd). Det er ikke urimelig for familie og venner å ønske å vite den rusavhengige oppholdssted og selskapet til enhver tid, spesielt i de første stadiene av nøkternhet.

Addiction Recovery Symptomer

Avhengighet er en utbredt sykdom, ikke begrenset til narkotika-og alkoholmisbruk, som mange feilaktig tror. Det er mange symptomer på avhengighet. Hvis du eller en elsket én utstillingen tre eller flere avhengighet symptomer innen en periode på ett år, bør du se nærmere behandling og gjenopprettingsalternativer. Det er viktig å huske på at utvinning er en langsiktig prosess som krever den rusavhengige til å motta mye støtte hvert steg på veien.

Identifikasjon

Avhengighet er en kompleks sykdom som involverer psykologiske og ofte fysisk avhengighet. Addicts handle i usunn, tvangsmessig atferd mønstre som de fortsetter å gjøre ukontrollert. Avhengighet innebærer kronisk overstimulering gjennom for mye sex, narkotika, alkohol, gambling, sigaretter og mer. Spiseforstyrrelser er en annen type avhengighet. De innebære å spise for mye eller for lite og muligens overexercising.

Misforståelse

De fleste tror tilvenningen er begrenset til narkotika-og alkoholmisbruk. Sannheten er at millioner av mennesker lider av mange typer avhengighet. For eksempel kan du ikke tro at overdreven shopping, gambling eller Internett-bruk kan være avhengighet. Når en person ikke kan kontrollere hvor mye han butikker, gambles eller bruker Internett, men lider denne personen fra en avhengighet. Ingen man velger å ha en avhengighet; Det er en sykdom.

Symptomer

Det er mange tegn på at du kan ha en avhengighet. Det ene er at du ikke klarer å møte på skolen, på kontoret eller hjemme. Du drive destruktiv atferd, selv om det er farlig. Du må engasjere seg i denne atferden oftere å føle den samme følelsen du hadde da du først startet den. Du har forsøkt å stoppe destruktiv atferd, men mislyktes. Du fortsetter å engasjere seg i atferd selv når du er fullstendig klar over farene som er involvert.

Forebygging / løsning

Hvis du eller noen du elsker utstillinger minst tre avhengighet symptomer innen ett år, er det mange alternativer for gjenoppretting. Innleggelse og polikliniske behandlingssentre eksisterer for å hjelpe de med narkotika og alkohol avhengighet og spiseforstyrrelser. Disse behandlingssentre tilbyr medisinsk støtte, individuell og gruppevis rådgiving og andre programmer som er laget for å hjelpe langsiktig avhengighet utvinning. Sober levende og overgangsboliger finnes andre alternativer for rusmiddelmisbrukere som ønsker å leve i et fellesskap av rusavhengige i tilfriskning. Individuell rådgivning hjelper narkomane identifisere de underliggende årsakene til sine destruktive atferd og lære å mestre ferdigheter for å stoppe dem. Tolv-trinn møter tilby gruppestøtte for mange forskjellige typer avhengighet (se Ressurser under for en 12-trinns gruppe katalog).

Advarsel

Hvis noen du bryr deg om utstillinger avhengighet symptomer, er det viktig å huske på at du ikke bare kan tvinge ham til å stoppe den destruktive atferd. Årsaken avhengighet er normalt et forsøk på å unngå smertefulle følelser som vil overflaten under utvinning. Mange rusavhengige går gjennom perioder med tilbaketrekning i utvinningen. En rusavhengig utvinne fra narkotikaavhengighet, for eksempel, kan oppleve svært intense narkotika cravings og depresjon. Uten å få adekvat behandling for avhengighet, kan en rusavhengig lett tilbakefall. Sørg for at din kjære får kontinuerlig støtte fra mange kilder under hele gjenopprettingsprosessen.

Hva gjør en Crack Addict se ut?

Hva gjør en Crack Addict se ut?


Crack er svært vanedannende og er billig å kjøpe, ifølge en EduBook artikkel om crack-avhengighet. Etter at virkningene av dette stoffet avtar, vil brukeren straks mer, og dette fører til flere overstadig narkotikabruk. Etter binging stopper, vil brukeren krasje, eller komme ned, ifølge en artikkel om sprekk fra Hillsborough County i Florida Sheriff kontor. På grunn av at intensiteten av den høye er så stor, at lav som følger er like intens. Dette fører til den rusavhengige tvangsmessig atferd å oppbevare får mer sprekk.

Historie

På 1980-tallet ble kokain så populær i USA at markedet snart ble oversvømmet, slik at prisen på kokain for å falle dramatisk, ifølge EduBook artikkelen. Narkotikalangere begynte å lage sprekk, en smokeable fra kokain som er lett å produsere og billig å lage. Crack produserer stor fortjeneste for narkotikalangere og har blitt et landsomfattende epidemi.

Funksjoner

Når folk begynner å bruke crack, blir det svært vanskelig for dem å stoppe, i henhold til Hillsborough Sheriff kontor. De bemerker at dette stoffet er ekstremt farlig, fordi det fører til avhengighet og avhengighet etter en svært kort periode av bruk. De forklarer at den høye fra sprekk bare varer fem til sju minutter før. Depresjon, verdiløshet og et ønske om mer sprekk oppstår. Crack snart styrer brukeren og ofte fører til vold og kriminalitet.

Samfunnsmessige og psykologiske effekter

Sprekk fører til kriminalitet, ifølge Hillsborough Sheriff kontor, fordi den rusavhengige trenger penger for å holde kjøpe mer sprekk, og fordi sprekk produserer ondskapsfull og aggressiv atferd. Ifølge Hillsborough sprekk artikkelen først, føles brukeren euforiske og glade, men så når stoffet begynner å avta, brukeren føler seg deprimert, irritabel, paranoid og kan ikke sove.

Fysiske effekter

Når en person bruker crack, vil han eller hun først få en sår hals, heshet og kortpustethet, ifølge Hillsborough artikkelen. Dette kan føre til bronkitt og emfysem. Brukerens øyne vil utvide seg, og hans eller hennes hjerteslag vil øke 50 prosent, øke blodtrykket. Hjerteinfarkt eller slag kan forekomme. Brukeren vil miste interessen for å spise, slik at han eller hun vil gå ned i vekt og kan lider av underernæring.

Hvordan identifisere

Det første tegnet for å se etter om du mistenker noen du kjenner bruker crack er en endring i atferd. Ifølge EduBook artikkelen, vil brukeren være svært snakkesalig og ikke klarer å sitte stille. Du vil også merke et tap av konsentrasjon, vekttap, verdisaker eller penger mangler, foreninger med narkotikabrukere, uro, fiendskap, endret søvnmønster, nedgang i utseende, ekstrem paranoia, uro og angst, ifølge Hillsborough Sherriff kontor.

Elementer for å se etter

Ifølge EduBook, bør du legge merke til om den mistenkte brukeren har Chore Boy skrubbing pads, natron og glass rør med en blomst i dem som ble kjøpt fra et vinmonopol.

Narkotika programmer i Ohio

Narkotika programmer i Ohio


Beslutningen om å legge inn en avhengighet behandling programmet kan være et livreddende en. Personer med en narkotikaavhengighet ofte trenger medisinsk behandling, i tillegg til terapi og pågående støtte. Delstaten Ohio er hjem til en rekke narkotika rehabiliteringsprogrammer, herunder poliklinisk behandling og mer intensiv behandling i institusjon. Noen programmer tilbyr også bolig overgang hjelp for dem i utvinningen.

Lake Area Recovery Center

Lake Area Recovery Center ligger i nordøst Ohio, like ved bredden av Lake Erie. Senteret er en privat organisasjon som tilbyr behandling til personer med kjemisk avhengighet og tvangsmessig atferd problemer. Tjenestene omfatter poliklinisk og døgn programmer, tilgjengelig på steder over hele Ashtabula County. Pasientene kan få behandling på poliklinisk basis som inkluderer innledende vurdering, gruppeterapi og krisehåndtering. Polikliniske programmer vanligvis krever en 18-ukers engasjement, mens de mer intensive innleggelse bolig program varer mellom 60 og 120 dager, avhengig av pasientens behov. Lake Area Recovery Center forenkler også en rekke organiserte møter for rusavhengige og deres kjære, inkludert Anonyme Alkoholikere, Anonyme Narkomane og Al-Anon.

Lake Area Recovery Center

2801 C Court

Ashtabula, OH 44004

440-998-0722

larc.cc

Rusmiddel Recovery Center

Rusmiddel Recovery Center er en operasjon av Cleveland Clinic, rangert som en av landets fire øverste sykehus i 2010 av US News and World Report. Den nordlige Ohio klinikken tilbyr både døgnbehandling og poliklinisk programmer for personer med narkotika eller alkohol avhengighet problemer. Innleggelse tjenester er utført i et sykehus, og inkluderer psykiatrisk og medisinsk vurdering og behandling, 24-timers pleie tilsyn og gruppeterapitimer - behandling lengde varierer avhengig av individuelle behov. Klinikkens poliklinisk program består av tre møter i uken i seks uker; uformelle forelesninger, stressmestring og gruppe terapi er alle en del av poliklinisk behandling.

Rusmiddel Recovery Center

9500 Euclid Ave.

Cleveland, OH 44195

216-636-5860

my.clevelandclinic.org

First Step Hjem

First Step Home, som ligger sørvest i Ohio, serverer kvinner med rusproblemer. Programmets anlegg kan huse opptil 10 kvinner og barn får lov til å leve i lokalene. Tjenestene som tilbys inkluderer rusmisbruk rådgivning i både individuelle og gruppeinnstillinger, mental helse vurdering og livsferdighetstrening. Kvinner med barn kan også motta barnepass assistanse og familieterapi. First Step Hjem gir også beboerne tilgang til helsetjenester og forenkler kommunikasjon med jobb opplæringsprogrammer. Ved ferdigstillelse av boligprogrammet, varigheten av som fastsettes på individuell basis, kan kundene bo i First Step Home sin overgangsbolig.

First Step Hjem

2203 Fulton Ave.

Cincinnati, OH 45206

513-961-4663

firststephome.org

Berømte Rehab klinikker

Det er ikke uvanlig for de rike og berømte til å slå til alkohol og narkotika når trykket av sine høyprofilerte liv blir for mye å takle. Alt for ofte, blir løsningen på problemet og fortsatte avhengighet av alkohol eller narkotika fører til avhengighet. Når dette skjer, er det flere rehab klinikker som spesialiserer seg på å hjelpe folk med rusproblemer, og mange av disse har blitt like kjent som kjendis gjester som går der for å gjenopprette.

Betty Ford Center

Betty Ford Center er en non-profit sykehus som spesialiserer seg på behandling av alkohol og narkotikaavhengighet. Ligger i en fremtredende California plassering, tar Senterpartiet sitt navn fra kona til president Gerald Ford og tilbyr hjelp og støtte til rusavhengige i tilfriskning og deres familier. Sett på 20 dekar, er Betty Ford Center ideelt egnet til alle som søker anonymitet eller for de som ønsker å flykte fra paparazzi, noe som gjør det til et ideelt valg for å gjenopprette kjendiser. Kjendiser som har bodd der inkluderer Ozzy Osborne, Keith Urban og Chevy sak.

Betty Ford Center

39000 Bob Hope Dr

Rancho Mirage

CA 92270

760- 773-4100

800 434-7365

bettyfordcenter.org

Promises Treatment Center Malibu

De Promises Treatment Center ligger i Santa Monica Mountains på Malibu og er kjent for sine luksuriøse omgivelser. Promises Malibu tilbyr høy kvalitet narkotika Rehab og intensive rehabiliteringsprogrammer i en bortgjemt miljø, vekk fra ytre press. Senteret er en favoritt blant kjendiser og høye inntekter vant til den beste service. Alle bekvemmeligheter er gitt. Senteret tilbyr også en rekke fritids-og rekreasjonsaktiviteter for gjestene å nyte. Senterets plassering på kanten av Stillehavet med sin panoramiske landskapet og luksuriøs innkvartering gjør det til et populært valg for kjendiser. Berømte gjester har tatt med Britney Spears, Robert Downy, Mel Gibson og Ben Affleck.

Promises Treatment Center

Malibu

800-632-3697

Promises.com/malibu

The Meadows Treatment Center

The Meadows Treatment Center ligger i Wickenburg, Arizona, og tilbyr spesialisthjelp for en rekke avhengighet, inkludert tvangsmessig atferd - som å spise, gambling og sex - og humør og angstlidelser - inkludert post-traumatisk stresslidelse og alkohol og narkotikamisbruk. The Meadows tilbyr en helhetlig tilnærming til pasientens avhengighet og programmene er skreddersydd for å møte de spesielle behovene til den enkelte med vekt på livslang utvinning. Recovery ekspert Pia Mellody er ansvarlig for de intensive behandlingsprogrammer som tilbys på Meadows. En rekke kjente stjerner, inkludert Tiger Woods, er blitt tiltrukket av den bortgjemte øde beliggenhet og banebrytende behandling program som tilbys på Meadows.

The Meadows Treatment Center

1655 N. Tegner St

Wickenburg

AZ 85390

800-623-3697

themeadows.org

Hva er årsaken til mat avhengighet?

Vurderer alternative teorier bak årsaken til raskt stigende fedme har ledet noen forskere, som Dr. Kelly Brownell, direktør for Rudd Center for Food Policy and Obesity, for å vurdere om visse personer er disponert for tvangsmessig atferd om sine matvaner. Dette tvang har blitt skapt av det vitenskapelige samfunn som en "mat avhengighet." Selv om noen kontrovers finnes over om mat avhengighet er en legitim tillegg til den eksisterende undergruppe av avhengighet lidelser, har støtte for en slik blitt møtt med økende aksept av en rekke leger og forskere.

Definisjon

Mat tillegg er identifisert av et tap av personlig kontroll, der tross forstå skadevirkninger av sin atferd, er likevel nødt til å fortsette den enkelte. Til tross for populær misforståelse, ikke alle mat narkomane er overvektig. Personer som lider av mat avhengighet kan komme fra en rekke ulike bakgrunner. Den eneste virkelige fellesnevneren er deres usunn og obsessive matrelaterte atferd.

Symptomer

Identifisere en mat stoffmisbruker oppnås gjennom å spørre den enkelte en rekke spørsmål for å fastslå omfanget av deres atferd og hvorvidt den krysser noen ganger skummel skille mellom normal og stoffmisbruker.

Noen spørsmål er:

Spiser du annerledes når alene i motsetning til når foran andre?
Har du noen gang engasjert i binging og purging atferd?
Spiser du til tross for mangel av sult?
Spiser du i respons til følelser av depresjon?

Svare bekreftende på noen av spørsmålene ovenfor indikerer en potensiell avhengighet til mat.

Typer

Mat avhengighet kommer i en rekke varianter. De tre mest utbredte er tvangsmessig overspising, bulimi nervosa og anorexia nervosa.

Kjennetegnet av tvangsmessig overspising er perioder med ukontrollerbar overkant, der den enkelte ikke er i stand til å kontrollere sin rente eller måte av matinntak. Dette vil manifestere seg i perioder hvor de berørte spiser i et hurtig tempo, fortsetter forbi det punktet av metthet. Psykologiske effekter ofte blø over i perioder uten mat forbruk, som den rusavhengige finner seg i hemmelighet planlegger eller fantasere om fremtidig forbruk.

Bulimia nervosa har alle egenskapene til tvangsmessig spising, derimot, er de overstadig sykluser etterfulgt av perioder med spyling. Sletting kan skje gjennom bruk av selvpåført oppkast eller avføringsmidler.

Polar motsatte til tvangsmessig spising er anorexia nervosa. Anorektisk atferd innebærer en frykt for å få fett, kombinert med et forvrengt kroppsbilde der til tross for å være undervektig, ble rammet er likevel overbevist om at de må stadig gå ned i vekt.

Årsaker

Ingen vet egentlig hva som forårsaker mat avhengighet. Nora Volkow, direktør for National Institute on Drug Abuse, har lagt frem en teori som involverer svekkelse av dopaminsystemene i hjernen, noe som ville øke sårbarheten for tvangsmessig atferd. Det er også foreslått at tvangsmessig spise atferd er lært gjennom hele barndommen og manifest som coping mekanismer for stress. Ettersom problemet involverer både fysiologiske og psykologiske markører, er det vanskelig å peke ut nøyaktig hvor linjen mellom normal oppførsel og avhengighet er trukket, og hva som utløser en til å bevege seg fra den ene siden av spekteret til den andre.

Behandling

Profesjonell rådgivning anbefales for dem som lider av alle typer mat avhengighet. Gjennom konsekvent innsats med fagfolk, kan triggere som forårsaker pasientens mat avhengighet bli identifisert, og i tid, eliminert. Men det første skrittet til herding noen avvikende atferdsmønster innebærer individuell erkjennelse av at det finnes et problem. Gjennom selvinnsikt kombinert med profesjonell hjelp, kan man bryte båndene som binder og være fri fra et liv med vanedannende oppførsel.

Hvordan hjelpe noen med OCD Hvem er i fornektelse?

Tvangslidelser (OCD) er definert av tilbakevendende og uønskede tvangstanker som fører til tvangsmessig atferd. De tvangsmessig atferd blir ritualer som må følges for å midlertidig styre forstyrrende tanker. Hvis personen med OCD er barnet ditt da mange av trinnene her er gyldig, men du må ta kontroll uavhengig av deres fornektelse. Voksne trenger fordel for tid og forståelse som gjør dem i stand til å møte problemet.

Bruksanvisning

•  Respekter fornektelse. Du kan ikke tvinge hjelp på en voksen som ikke anerkjenner deres behov. Skjønner det er mange grunner til fornektelse som trolig bidrar til det generelle problemet. Han kan ikke forstå hvorfor han er tvunget til å følge ritualer og bli forstyrret at han ikke kan styre sine tanker og atferd. Han kan være bekymret for stigmatisering eller avvisning. Han kunne bli skremt om alle "hva hvis".

Lær om OCD. Den eneste måten du vil være rustet til å hjelpe er å lære alt du kan om OCD. Det første du trenger å vite er at OCD er en angstlidelse. De tvangsmessig atferd eksisterer for ett formål og det er å redusere angst.

Ta kontakt med en mental helse profesjonell. Personer med OCD ofte prøve å inkludere andre, spesielt familiemedlemmer, i sine tvangsritualer. Det er viktig å unngå å delta. Dette vil være en av dine største utfordringer, fordi det ofte er lettere å oppfylle enn å si nei og møte den resulterende sinne, argumenter, og mer intense insistering på at du blir med i. Det vil hjelpe å snakke med en OCD spesialist som kan gi veiledning om håndtere disse vanskelige interaksjoner.

Forbli tålmodig. Det er vanskelig å fatte et nivå av angst som er så ekstreme og forårsaker en slik nød at han må forsøke å kontrollere utfall gjennom tvangsmessig atferd. Innse at ingen mengden skyve eller kranglet fra deg vil forandre det han tror han må gjøre for å overleve.

Utdanne den personen som er i fornektelse. Dette bør gjøres gradvis, med vennlighet, og uten press eller krav. Gi ham brosjyrer, bøker og lenker til nettsteder, slik at han kan begynne å lære om OCD. Da han begynner å forstå symptomer, angst bak dem, og at det finnes vellykkede behandlinger, han kan begynne å identifisere sine problemer. På denne måten kan han la fornektelse bak og se håper gjennom behandling.

6. Gi støtte. Alltid være ærlig, ikke bagatellisere eller høres fordømmende. Unngå å prøve å resonnere bort sine ritualer, i stedet diskutere deres frykt og bekymringer. Snakk om hva du ser og hva du har lært om OCD. Forsikre ham om at du vil være der for støtte enten det betyr å gjøre avtaler, gå med ham til legen, eller bare å være tilgjengelig for å snakke.

Oppmuntre ham til å besøke en familie lege. En familie lege er mindre truende enn en mental helse profesjonell, og det er det beste første skritt å ta, fordi det er viktig å utelukke medisinske tilstander.

Practice egenomsorg. Dette vil ta tid, og det er tøft å stå ved rimelige forventninger uten å presse for hardt. Noen ganger utfordrende atferd vil være mer enn du kan håndtere. Pass på å ta vare på deg selv, finne tid til å oppdatere, dra nytte av faglige råd, og prøve å opprettholde dine vanlige aktiviteter.

Tips og advarsler

  • Husk at personen med OCD har et behov for å følge et rigid rituelt mønster. Han vil være meget motstandsdyktig mot endring, spesielt siden en hvilken som helst endring øker den allerede uutholdelig høy grad av engstelse.
  • Gjenkjenne når tiltak må tas. Det kan komme en tid når du ikke lenger kan vente på ham til å erkjenne sin OCD. Hvis hans tvangshandlinger forårsaker skade eller om han ikke fungerer i dagliglivet deretter søke profesjonell hjelp.

Symptomer på Avanserte Alzheimers

Alzheimers sykdom er en langsom, progressiv sykdom som begynner med ufarlige kognitive svekkelser, slik som milde hukommelsesproblemer, nedsatt ord-funn ferdigheter, og manglende evne til å fullføre enkle oppgaver som å balansere en sjekkhefte eller huske hvor et element er plassert. Personer med Alzheimers kan leve så få som tre til fire år etter diagnose eller 10 år eller lenger, avhengig av pasientens alder, helseproblemer ved starten og nivå av kognitive vansker ved diagnosetidspunktet. De moderat alvorlige og sluttfasen av sykdommen er mest vanskelig for både Alzheimers lider og kjære. Ofte krever at pasienten plassering i en dyktig omsorg anlegget, for eksempel et sykehjem eller omsorgsboliger sentrum.

Progresjon av Alzheimers sykdom

Pasienter med Alzheimers sykdom begynner å oppleve alvorlige nedgangen i kognitive evner i moderat-alvorlig stadium av sykdommen. Mens pasienter kan være i stand til å huske fjerne hendelser, er de ikke i stand til å huske hva som skjedde bare noen minutter siden. Mens de kan kjenne igjen kjente fjes, er de ikke i stand til å huske navnene på de som er nærmest til dem, inkludert ektefeller, barn, familiemedlemmer og omsorgspersoner. Full enkle dagliglivets aktiviteter, som for eksempel å kle på riktig måte og tending til toileting behov, krever hjelp fra en omsorgsperson (inkontinens er vanlig). Uttales forandring i personlighet er kjent; pasienter med Alzheimers kan oppleve perioder med aggresjon, vrangforestillinger og hallusinasjoner. For eksempel kan pasienter beskylde familiemedlemmer av å være "bedragere". Vandrende av og får mistet er vanlig. Tvangsmessig atferd som hånd-vred kan noteres. På dette stadiet, pasienter krever daglig omsorg for å sikre deres sikkerhet.

Alzheimers og offentlige situasjoner

Ifølge Alzheimers Association, kan omsorgspersoner finne seg i vanskelige situasjoner som sykdommen beveger seg inn i moderat-alvorlig stadium. Pasienter med Alzheimers kan gjøre upassende seksuelle tilnærmelser overfor andre og trenger å bli distrahert eller ført til et privat sted. Til tider kan pasienter fjerne sine klær i offentlig eller glemmer å betale for varer i en butikk, utilsiktet "butikktyveri."

Sluttfasen av Alzheimers sykdom

Pasienter i de siste stadier av Alzheimers krever rundt-the-clock omsorg. De responderer ikke på miljømessige stimuli og ofte kan ikke snakke eller kontrollere motoriske bevegelser. Sporadiske ord og uttrykk kan bli ytret, men kan bli utydelig og ugjenkjennelig for lytterne. Pasienter som ikke kan gå, og trenger hjelp til å sitte opp. På dette stadiet, pasienter er inkontinent og krever kateterisering. Vanskeligheter med å svelge mat og væske kan føre til lungebetennelse, og noen pasienter er ikke i stand til å spise.

Når det er på tide å søke hjelp

Mens omsorgspersoner kan være i stand til å gi tilstrekkelig støtte til en pasient i de tidlige stadier av Alzheimers sykdom, som sykdommen utvikler seg til moderate til alvorlige stadier, kan det komme en tid når det er tvilsomt om å holde pasienten i hjemmet er i hans eller hennes beste interesse --- eller de av omsorgspersoner. Eksperter ved Mayo Clinic tyder på at omsorgspersoner vurdere om egen helse og livskvalitet er kompromittert som følge av omsorg for Alzheimers pasient. Omsorgspersoner kan oppleve søvnmangel, tap av arbeid og manglende evne tendens til sine egne husholdnings saker. Alzheimer-pasienter kan være vanskelig om ikke umulig å ta vare på, spesielt når det kommer til symptomer som inkontinens, aggresjon, paranoia og vandrende. I noen tilfeller er pasientens hjem ikke lenger et trygt sted --- trapper kan være umulig for pasienten å navigere og standard baderomsfasiliteter vanskelig å utnytte. I noen tilfeller kan pasienter oppleve fossen, choking episoder og / eller vekttap, signaliserer behovet for plassering i en dyktig omsorg anlegget.

Støtte til venner og familiemedlemmer

Pleiere slutt bump opp mot den vanskelige ultimatum om å plassere en kjær med Alzheimers i en dyktig omsorg anlegget eller risikere pasientens helse og sikkerhet ved å holde dem i deres eget hjem. Alzheimers Association tilbyr en 24-timers hjelpelinje, (800) 272-3900, som tilbyr rådgivningstjenester for omsorgspersoner i krisetider, samt henvisninger til fasiliteter i sitt område. Forbundets hjemmeside (alz.org) tilbyr også et interaktivt kart der omsorgspersoner kan finne støtte grupper i sitt område.

Histamin Ubalanse

Histamin Ubalanse


En histamin ubalanse er en annen måte å si at det er for mye eller for lite av histamin kjemisk i hjernen. Fordi våre organer krever et bestemt beløp for å fungere skikkelig, histamin ubalanser har både fysiske og psykiske bivirkninger.

Definisjon

Histamin er, ifølge Naturopathic Care, en "viktig hjernen kjemiske og er involvert i alle slags reaksjoner, inkludert de til smerte, allergier, slim og spyttproduksjon, forårsaker tårer å strømme og andre kropps sekreter." Allergiske reaksjoner, slik som overdreven nysing, blir stimulert av aktiveringen av dette kjemikaliet, i henhold til Medicine Net, fordi det "utvider blodkar og gjør beholderveggene unormalt permeabel".

Lav Histamin

Lav histamin er også kjent som histapenic. Ifølge Naturopathic Care, er det preget av kobberoverdreven akkumulering i kroppen, og, når den kombineres med mangel på histamin, "kan frembringe unormal oppførsel." Naturopathic Care lister både psykiske og fysiske symptomer som inkluderer ideer om storhet, unødig mistanke om mennesker, evnen til å stå smerte godt og kraftig vekst av kroppshår.

Høy Histamin

En høy histamin-nivå er også kjent som histadelia. Naturopathic Care sier at denne typen har en tendens til å være genetisk og forårsaker "allergiske reaksjoner, økt produksjon av slim og spytt, en tendens til hyperaktivitet, tvangsmessig atferd og depresjon." Naturopathic Care lister både psykiske og fysiske symptomer for en høy histamin ubalanse som inkluderer regelmessige og sesongmessige allergier, indre spenning, unormale frykt / tvangshandlinger / ritualer, økt metabolisme og hyppige smerter og plager.

Når skal ta Mirapex?

Mirapex (pramiprexole) er et medikament som brukes for behandling av Parkinsons sykdom og Restless Leg Syndrome (RLS). Mirapex virker ved å stimulere dopaminreseptorene i motoriske sentre i hjernen, og det kan ha noen urovekkende bivirkninger avhengig av når og hvor det er tatt.

Mirapex for Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome (RLS) er en tilstand preget av ubehagelige opplevelser i bena som svie, kløe eller kryp som skaper en uimotståelig trang til å bevege beina. Symptomer oppstår i perioder med inaktivitet eller hvile og er mer problematisk om natten på grunn av søvnforstyrrelser. Årsaken til RLS er ukjent, men det kan være relatert til tap av dopaminaktivitet.

For behandling av RLS, bør Mirapex tas to eller tre timer før sengetid for å lindre nighttime symptomer og fremme sunn søvn. Mirapex for RLS bør kun tas om natten. Hvis en nattlig dose glemmes, skal det ikke tas i morgen, og bør ikke bli doblet følgende kvelden. De vanligste bivirkninger for RLS pasienter som tar Mirapex er kvalme og søvnighet på dagtid, men disse forsvinner vanligvis som en person blir vant til å ta den.

Mirapex for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en bevegelsesforstyrrelse forårsaket av tap av dopamin-aktivitet i de motoriske sentre i hjernen. PD symptomer inkluderer tremor eller skjelving, stivhet eller stivhet, bradykinesi eller langsomme bevegelser, og nedsatt balanse og koordinasjon.

Mirapex bør tas tre ganger om dagen for Parkinsons sykdom. Fordi en større mengde av Mirapex er tatt for Parkinsons sykdom, er det flere bivirkninger. De vanligste bivirkningene er kvalme, svimmelhet, tretthet, søvnløshet, forstoppelse, hallusinasjoner og svakhet. Dersom en dose Mirapex er savnet, ikke forsøk å fange opp ved å doble en dose --- bare ta den neste dosen som normalt.

Andre effekter av Mirapex

Enten Mirapex er tatt for Parkinsons sykdom eller RLS, har noen pasienter rapportert plutselig svimmelhet og en uimotståelig trang til å sove på dagtid mens du tar Mirapex. Det er viktig at kjøring og andre aktiviteter som krever årvåkenhet være begrenset inntil man vet hvordan Mirapex vil påvirke dem. Andre medisiner som forårsaker tretthet bør unngås hvis mulig.

Andre pasienter har rapportert følelse av å besvime når du står opp, så det er viktig å stå sakte etter sittende eller liggende for å unngå et plutselig fall i blodtrykket. Tvangsmessig atferd som gambling, spise og shopping, sammen med hallusinasjoner som å høre stemmer eller se objekter, har blitt et problem for noen, og noen av disse symptomene bør umiddelbart rapporteres til lege.

Mirapex kan tas med mat for å redusere symptomer på kvalme. Mirapex bør ikke tas av de som er allergiske eller intolerante mot pramiprexole og bør ikke tas under graviditet, da dyrestudier har vist mulige fødsels lidelser. Pasientens lege bør bli fortalt av andre medisiner som blir tatt for å unngå mulige legemiddelinteraksjoner som involverer nyrene, blodtrykk og nervesystemet. Når du stopper Mirapex behandling, kan medisinen må være konisk ned sakte og ikke avviklet plutselig.

Hvordan få hjelp med slanking

Hvordan få hjelp med slanking


Er du bekymret for å være overvektig og vet at du må gjøre noe med det? Kanskje du har en familiehistorie med fedme-relaterte bekymringer. Kanskje du har fått en wake-up call i form av et hjerteinfarkt eller utbruddet av diabetes. Eller kanskje vil du unngå slike forhold fra noen gang å være en del av livet ditt. Uansett hva situasjonen, kan miste vekt være vanskelig, og du trenger ofte hjelp og støtte. Noen ganger kan bare ute etter at hjelpen være en utfordring i seg selv.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din. Dette bør være det første trinnet i enhver vekttap innsats. Be ham eller henne til å bestemme din BMI (Body Mass Index) for å få et bilde av hvor alvorlig fedme problemet er. Be om at tester utføres for å fastslå om du har en underliggende tilstand, for eksempel hypotyreose, som gjør vanskelig å miste vekt. Be om innspill til den sunneste og tryggeste måten for en person å gå ned i vekt.

Ta kontakt med en ernæringsfysiolog. Gå over den typiske daglige kosthold med henne. Hun vil påpeke vaner som kan hindre deg fra å miste vekt. Spør hvordan kostholdet kan forbedres for å støtte vekttap. Be om en detaljert, personlig diett program basert på dine mål og preferanser.

Snakk med en terapeut. Ofte vekt og spise problemer gå tilbake til barndommen problemer som en dyktig rådgiver kan undersøke for deg. Har din terapeut vurdere om du har en spiseforstyrrelse, slik som tvangsmessig eller overspising. Se alternative mestringsferdigheter (annet enn spising) med utøveren.

Ta kontakt med en hypnotisør. Hypnose har vist seg å hjelpe folk slutte å tvangsmessig atferd som røyking, gambling, og selv spiser. Spør hypnotisør for å gi deg øvelser for å trene alene hjemme (selvhypnose). Øvelsene på regelmessig basis sammen med sunne spise- og mosjonsvaner.

Delta på vekttap programmer i gruppeinnstillingene. Stole på støtte fra jevnaldrende når vekttap innsats blir vanskelig eller stoppet opp.

Tips og advarsler

  • Sympatiske venner og internett er to gode kilder til vekttap hjelp. Vurdere å utforske disse på din ferd mot en idealvekt.
  • Én person er kilde til vekttap hjelper kanskje ikke gunstig for en annen person. Prøve ut mange forskjellige typer av hjelp for å se hvilken som fungerer best for deg.

Hvordan blir jeg kvitt en puste Obsession Do?

Hvordan blir jeg kvitt en puste Obsession Do?


Puste besettelse er en type OCD eller tvangslidelser. Denne angstlidelse er normalt preget av uønskede eller ukontrollerbare tanker og vaner som du føler deg tvunget til å utføre. Når du har puste besettelse, vil du gjenkjenne tvangstanker samt tvangsmessig atferd. Selv om du vet at disse er irrasjonelle, du fremdeles føler behov for å underholde dem uansett hvor mye du ønsker å bryte fri. Det er en måte å behandle og bli kvitt dette besettelse; behandlingen kan ta litt tid, men innsatsen er verdt det.

Bruksanvisning

•  Gå til fastlegen din og la ham vite om dine symptomer. Puste besettelse gjør du betaler dreven oppmerksomhet til pusten din. Du vil hele tiden føle at du er i en tilstand av frykt. Dette tvang er et vanlig symptom på OCD, som manifesterer seg som konstant kontroll og ser på ting.

Fullfør en innledende evaluering. Din terapeut vil evaluere deg mentalt og fysisk før anbefale riktig behandling.

Følg gjennom med terapi. Din terapeut vil hjelpe deg å konfrontere din puste besettelse samt de relaterte frykten som du arbeider med.

Ta medisiner foreskrevet av din terapeut. Det finnes noen typer medisiner som er effektive for behandling av pustetvangstanker, for det meste antidepressiva som Prozac eller Paxil som hjelpemiddel i dempende ned angsten som utløser besettelse.

Finn en støttegruppe som fokuserer på pusten din besettelse lidelse. Personer som er diagnostisert med denne OCD kan finne at mange mennesker i deres liv ikke forstår sine tvangshandlinger. Din støtte gruppen kan hjelpe ved å introdusere deg til andre mennesker som går gjennom liknende vanskeligheter.

Hvordan du velger en spesialist for behandling av OCD

Hvordan du velger en spesialist for behandling av OCD


Obsessive Compulsive Disorder, eller tvangslidelse, er en angstlidelse som forårsaker tilbakevendende tvangstanker og tvangshandlinger for å lindre besettelser. Når tvangstanker og tvangshandlinger begynner å forstyrre livet ditt, er det på tide å se etter profesjonell hjelp. Åpenbart vil din respons på behandlingen avhenger av spesialist du velger.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din fastlege. Hun vil være i stand til å gi deg en liste over kvalifiserte OCD terapi spesialister. Din jobb vil være å innskrenke listen og finne den som er riktig for deg.

Se etter erfaring. Du vil ønske å se en spesialist som har jobbet med mange OCD-klienter og har massevis av erfaring. En god tommelfingerregel er å se en terapeut som har OCD kunder utgjør 25 prosent av sin praksis.

Still spørsmål. Du må finne en spesialist som bruker atferds eller kognitiv-atferdsterapi terapi. Disse er de mest effektive typer behandling for OCD, så se etter en terapeut som er kjent med dem.

Prøv eksponering og responsprevensjon terapi (ERP). I denne behandlingen, spesialisten eksponerer hennes pasient til situasjonen som utløser tvangsmessig atferd og deretter hjelper kunden unngå den vanlige tvangsmessig respons.

Ta ekskursjoner. Din terapeut må være villig til å reise til steder som utløser en OCD respons. Noen mennesker har verre symptomer hjemme, på jobb eller på offentlige steder - du trenger for å kunne arbeide på tvangsmessig respons i disse stressende innstillinger.

Stol på instinktene dine. Når du har møtt med flere terapeuter og hadde dem svare på dine spørsmål, valgte den du føler deg mest komfortabel med. Forvent å bruke 2 eller 3 økter svare på spørsmål for din spesialist slik at hun kan lære den beste måten å behandle OCD.

Symptomene på Compassion Fatigue

Symptomene på Compassion Fatigue


Medfølelse tretthet er en tilstand karakterisert ved tap av sympati, eller gradvis svekkelse av medfølelse for andre over tid, av sine omsorgspersoner. Denne tilstanden kan negativt påvirke en person både personlig og profesjonelt, ved resulterer i manglende evne til å fokusere, følelser av selv-tvil eller incompetency og en merkbar nedgang i produktiviteten.

Årsaker

Medfølelse tretthet oppstår vanligvis hos personer som har en sterk identifikasjon med de lidende, traumer, hjelpeløse følelser eller behovene til mennesker eller dyr, og som vanligvis plasserer andres behov og følelser foran sine egne. Førstehånds kunnskap om smerte og lidelse for de svake og svak kombinert med en opplevd umuligheten av å påvirke positiv endring i samfunnet, kan resultere i negative holdninger og en gradvis mangel på omsorg og medfølelse.

Symptomer

Medfølelse tretthet har flere symptomer. En person kan isolere seg fra andre, overdrevent tale klager, synes trist og apatisk, viser dårlig hygiene, har konsentrasjonsvansker, blir opptatt og flaske opp sine følelser. En person som lider av medfølelse tretthet kan også delta i tvangsmessig atferd som overspising og utgifter, rusmisbruk, promiskuitet og overdreven gambling. Disse symptomene på medfølelse tretthet kan føre til mer alvorlige problemer som gjeld, juridiske problemer, kroniske fysiske plager inkludert reoccurring forkjølelse og gastrointestinale problemer, flashbacks til traumatiske hendelser og reoccurring mareritt.

Bevissthet

Bevissthet er viktig når du arbeider med medfølelse tretthet. Økt bevissthet fører ofte til innsikt i vonde situasjoner eller tidligere traumer som er relevante for en persons nåværende handlinger og atferd. Ofte folk ikke er fullt klar over effekten deres arbeidssituasjon eller hjemmelivet har på dem følelsesmessig. I noen tilfeller blir oppmerksom på atferd i en persons omkringliggende forhold kan føre en person til å gjenkjenne tegn og symptomer på medfølelse tretthet tidlig og forebygge tilstanden. Bevissthet er også det første skrittet til velvære for en person som lider med medfølelse tretthet.

Healing

Healing fra medfølelse tretthet begynner ved å praktisere autentisk egenomsorg, finne støtte og innhente informasjon. De som lider av tilstanden kan implementere praksis som sunne matvaner, regelmessig mosjon, skriver i et tidsskrift, sunne søvnvaner og deltar i hyggelige sosiale aktiviteter. Autentisk egenomsorg er bærekraftig ved å sette noen teknikker på plass. Etablere personlige grenser i forhold til å engasjere seg med folk som lider, lære å uttrykke følelser og behov verbalt med sine kjære, gjøre en positiv endring i en negativ miljø og øke bevisstheten med utdanning.

Hjelp for OCD Words Gjentatte i hodet

Obsessive-compulsive disorder, eller OCD, kan være ødeleggende, avbryte en persons daglige rutine funksjonsnivå. Den gjentatte ord i hodet er den tvangsmessig komponent av OCD. Den positive nyheten er at mange behandlinger er tilgjengelig for å løse og behandle repetisjon forbundet med OCD.

Diagnostisering og medisinering

OCD er en angstlidelse som er preget av tilbakevendende obsessive atferd og tvangs ritualer som inkluderer gjentatte ord i hodet. Gjenta ord i hodet er den prosessen der en person gjentar de samme ordene om og om igjen i hodet hans inntil hans angst avtar. En formell diagnose er gjort av en dyktig kliniker, som er i stand til å samle informasjon og identifisere symptomer den enkelte presenterer med.

En tradisjonell form for behandling for gjentakelse av ord er psykotrope medisiner, som for eksempel serotonin reopptakshemmere eller SSRI. Eksempler er Prozac, Zoloft, Celexa, Lexapro og Luvox, og varierer i dosering fra 20 mg til 200 mg. Det antas at mennesker som lider av OCD har lavere nivåer av serotonin i hjernen. Utskifting av serotonin bistår i å redusere de ukontrollerbare og rituelle atferd.

Sammen med SSRI, mange leger bruker andre rusmidler for å forsterke effekten av den foreskrevne medisinen. Medisiner som Klonopin og Xanax brukes til å redusere nivåene av angst. Disse medikamentene varierer i dose fra 0,25 mg til 2 mg og anses å være kortsiktige løsninger.

Holde alle behandlingsanbefalinger kan bidra til å bringe lindring av OCD symptomer.

Kognitiv atferdsterapi

En ekstra behandling for tvangsmessig del av OCD er kognitiv atferdsterapi. Denne type terapi fungerer godt med de tvangsmessig atferd av å gjenta ord i hodet. Terapeuten og individuell møtes for 40 til 50 minutter en gang ukentlig og lekser er ofte en del av behandlingen.

Terapeuten utfordrer pasienten til å konfrontere de irrasjonelle forestillinger forbundet med å gjenta enkelte ord og hjelper henne til å fokusere på å identifisere fordelene ved å gi opp de rituelle atferd. Ofte en terapeut vil tildele lekser til pasienten for å hjelpe låne innsikt i sine selvødeleggende atferd.

Kombinasjonen av medisiner og kognitiv-atferdsterapi gir en passende grunnlag for enkeltpersoner å ta opp ritualer knyttet til OCD.