Digidexo.com

Sinus Hjem Cure

Bihulene er et problem for mange mennesker. Allergier, forkjølelse, bihulebetennelse og andre faktorer kan føre til en rekke symptomer, inkludert pustevansker, nysing, lunger og en rennende nese. Noen lidelser er kroniske, mens andre nå en akutt fase, men det er noen hjemme rettsmidler som har vist seg effektive i behandling av sinus forhold.

Steam

Den varme fuktig luft fra damp renser bihulene og hjelper til med å renne ut slim og andre urenheter. En varm dusj er en måte å åpne opp bihulene og nesegangene. En annen måte er å koke en kjele med vann på komfyren. Legg et håndkle over hodet og dypt pust inn varm luft. Dampende bihulene letter drenering og decongestion. Inhalerer dampen i 2 til 3 minutter.

The Mayo Clinic artikkel "Kronisk Bihulebetennelse" antyder også plassere en varm vaskeklut over midten av ansiktet. Varmen er beroligende til de overfylte og smertefulle områder.

Artikkelen "Hjem Løsning for bihulebetennelse" på bihulebetennelse Hjelp hjemmeside antyder å legge hvitløk til det kokende vannet. Hvitløk har antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Hakk opp en fersk fedd hvitløk og legge den til i vann, deretter inhalerer dypt for å åpne opp sinus hulrom.

Nasal Vanning

Det finnes noen måter å rense ut bihulene hjemme.

Stoffet butikken selger pære sprøyter som brukes til å skylle ut bihulene.

Eller du kan velge neti potter, som oppstod i India tusenvis av år siden. Leger, og spesielt holistiske leger anbefaler en neti pott for nasal vanning. En viktig del av neti potter er den saltoppløsning som brukes sammen med vann. Saltvann består av natriumklorid og dette stoffet bidrar til å helbrede bihulene. Følg instruksjonene på etiketten for å bruke neti potten riktig. Studier gjort ved University of Wisconsin Medical School, som er dokumentert i artikkelen "Nasal Vanning," tyder på at folk som bruker nasal vanning regelmessig har "mindre hyppige symptomer, og brukte antibiotika og nesespray sjeldnere." Ved hjelp av en neti potten er en enkel måte å rense ut bihulene hjemme og kan brukes hver dag.

Drikk vann

The Mayo Clinic artikkel, "kronisk bihulebetennelse," påpeker at å drikke rikelig med væske hjelper med sinus rengjøring. Ved å tilsette mer vann til legemet, blir tykt slim tynnet. Vannet skyller også bort bakterier, bakterier eller sopp som kan bidra til tett nese og smerter. Drikker masse rent vann er best, men juice er også bra.

Artikkelen "Hjem Løsning for bihulebetennelse" anbefaler å legge eple cider eddik til drikkevann. Apple cider eddik har asketisk syre og dette mild syre bryter ned og skjærer gjennom slimet i kroppen.