Digidexo.com

Ayurvedisk behandling for cellulitt

Ayurvedisk behandling for cellulitt


Cellulitter er klumper og støt av fett som ligner cottage cheese som vanligvis finnes på en kvinnes mage, lår eller rumpe. Disse klumpene er faktisk samlinger av fett som presser mot bindevevet under huden, forårsaker overflaten av huden til smilehull eller spisser, og gir det en lite attraktiv utseende.

Det er mange behandlinger annonsert for å bli kvitt cellulitter - alt fra masserer maskiner til kremer til fettsuging. Den eldgamle alternativ-medisin praksis som kalles Ayurveda bruker kosthold, mosjon og selv-massasje for å redusere forekomsten av cellulitter.

Ayurvedisk medisin

Ayurvedisk medisin, også kjent som Ayurveda, oppsto i India tusenvis av år siden. Det er en av verdens eldste medisinske systemer.

I USA, er Ayurveda ansett som et alternativ medisinsk praksis.

Dens mål er å balansere sinn, kropp og ånd. Det antas dette vil fremme velvære. Ifølge 2007 National Health Interview Survey, mer enn 200.000 voksne brukte ayurvedisk medisin i det siste året.

Diett

Ifølge ayurvedisk medisin, folk som spiser mye stekt mat og fett har det som kalles en "kapha vekkende" diett, noe som fører til cellulitter. Karakteristikken av kapha er tyngde, mykhet, sødme og kulde. For å balansere disse, er en "kapha-avtagende" diett anbefales.

Lys, varme matvarer bidra til å balansere kapha. Bean gryteretter, lette korn-og-vegetabilske kombinasjoner og klare supper laget med bønner og terninger grønnsaker er ideelt.

De tre ayurvedisk smaker som bidrar til balanse kapha er besk, bitter og snerpende. Epler, kikerter med krydder, og dampet brokkoli eller blomkål med en lett olivenolje dressing lage sunn snacks. Reduser salte, søte og sure snacks.

Gulrøtter, asparges, okra, bitre grønne greener og rosenkål er gode vegetabilske valg.

Zesty, varmende krydder som gurkemeie, spisskummen, koriander, cayenne, sort pepper, tørket ingefær og nellik er nyttig i å balansere kapha.

Drikk væske regelmessig, men unngå kalde drikker.

Massasje

En grunnleggende av ayurvedisk medisin er selvmassasje. En form kalles Garshana massasje, og er sterkt anbefalt som en cellulitt behandling. Ayurveda sier at det er ideelt for de med en kapha konstitusjon.

Du utfører Garshana massasje med badekar børste, loofah svamp eller rå-silke hansker kalt Garshana hansker. Det er en lymfatisk massasje, gjort med slag kommer fra foten opp til hjertet. Det er gjort på en tørr kroppen før en dusj.

Massasjen begynner på fotsålene, med raske back-og-tilbake bevegelser og et lett trykk.

Du kan øke press som tolereres. Gjør sirkelbevegelser på leddene, og up-and-down bevegelser på den lange bein. Vær særlig oppmerksom på områder som har cellulitter eller ekstra fett. Ved hjelp av en naturlig bad bust med en lang håndtak vil lette massasje av ryggen.

Trening

Ayurvedisk medisin anbefaler et treningsprogram som inkluderer bevegelse av beina og lårene som gode for å redusere cellulitter.

Ayurveda foreslår yoga som en måte å balansere kapha. Yoga Postures som utvikler styrke og fremme utholdenhet er ideelle. En ayurvedisk yoga lærer vil utvikle en rutine basert på den enkelte, snarere enn å presentere et sett serie positurer til klassen.

Advarsler

Det er lurt å la din primære omsorg lege vet om noen alternativ medisin praksis du foreta.

Cellulitt er en kosmetisk tilstand som forbedres ved en hvilken som helst type oppgave, og vekttapet fra en hvilken som helst form for redusert-kaloriinntak. Det er lurt å oppsøke lege før du prøver noe trening eller vekt-tap plan.