Digidexo.com

Hvordan Enkel brystsmerter

Brystsmerter, eller mastalgia, er en svært vanlig klage av kvinner. Brystsmerter kan være alvorlige og ødeleggende, eller svært mild. Det kan oppstå i begge brystene, eller bare en, og det er mange årsaker. Mange ganger, er brystsmerter knyttet til en kvinnes hormonnivåer, spesielt forhøyede nivåer av sirkulerende østrogen. Brystsmerter kan være forårsaket av muskelsmerter, feil montering BH, medisiner, cyster eller svulster. Du må gå til legen din for en undersøkelse. Din behandling vil være basert på sine funn. Det finnes tiltak du kan gjøre for å lette brystsmerter.

Hvordan Enkel brystsmerter

Se legen din. Du bør få en fysisk undersøkelse som vil inkludere et bryst eksamen. Legen bør vurdere brystene for å avgjøre om det noen klumper eller ujevnheter. Hvis han oppdager noe unormalt, vil han sende deg for videre testing, for eksempel en mammogram eller ultralyd av brystet.

opprettholde vekten din. Å miste vekt kan redusere forekomsten av brystsmerter ved å stabilisere nivået av hormoner. Å miste vekt vil også redusere størrelsen på brystene dine, som kan lette noe av smerten din.

Ta en smertestillende. Mange ganger, vil en over-the-counter smertestillende hjelpe lindre eller redusere brystsmerter. Sjekk med legen din før du tar smertestillende medikamenter.

Prøv vitaminer. Vitamin B6, kan vitamin E og vitamin B1 lindre smerter i brystene. Spør legen din om han anbefaler bruk av disse vitaminene for behandling av brystsmerter.

Spis en fettfattig diett. En diett som er rik på korn, kan frukt og grønnsaker fremme hormonbalansen, og dermed lette brystsmerter. Spise sunt vil også bidra til å holde vekten, som også kan bidra til å redusere smerte.

Få riktig størrelse BH. Iført en BH som ikke passer ordentlig bidrar til brystsmerter. Gå til et varehus eller en butikk som spesialiserer seg på undertøy for å være godt tilpasset for din BH. En godt passer bra vil ordentlig støtte brystene og bidra til å redusere smerter i brystene.

•  Reduser koffein. Koffein kan bidra til smertefulle bryster og fremme dannelsen av bryst cyster. Begrense inntaket av kaffe, te, sjokolade og brus kan bidra til å lindre brystsmerter.

Hint

  • Begrens inntak av natrium. For mye salt kan føre til at du beholde væske og fremme hevelse og smerter i brystene.
  • Hvis brystsmerter er alvorlig, bør du oppsøke lege med en gang. Alvorlig brystsmerter kan indikere en alvorlig medisinsk tilstand som en svulst eller bryst infeksjon.