Digidexo.com

Feil som forårsaker kløe

Feil som forårsaker kløe


Brenning, hevelse og rødhet er alle symptomer som vanligvis forbindes med insektsbitt. Imidlertid er kløe uten tvil en av de mest irriterende symptomene. Når en person faller offer for en kløe-induserende bug bite, er det vanskelig å motstå fristelsen til å klø hardt og ofte, noe som ofte fører til mer kløe og irritasjon. Den beste måten å unngå denne syklusen er å unngå feilene.

Fire Ants

Vanligvis finnes i varmere klima, er brann maur kjent for svermende og påføre stikk som forårsaker kløe og svie. Brann maur bite å forankre seg selv, jab en stinger inn i offeret og injisere et giftig gift. De setter også et feromon som forårsaker andre fire ants å angripe. Giften forårsaker svie og kløe sensasjon folk forbinder med en brann maur brodd.

For å hindre smitte, ikke klø en brann maur brodd. I stedet må du straks skylle området med alkohol og bruke medisin for å redusere kløe og svie. En pasta av natron og vann vil redusere smerte og irritasjon hvis den anvendes umiddelbart etter at du er stukket. En hvit pustule kan danne dagen etter den første stikket. Men dette vil etter hvert forsvinne.

For å unngå brann maur stikk, sørg for å styre klar og bruke gummihansker og støvler pulverisert med talkum når du arbeider i nærheten av maur. Hvis du føler en maur bite deg, raskt børste den bort før den har en sjanse til å injisere giften sin.

Mygg

De fleste har opplevd de irriterende symptomene på et myggstikk på et eller annet tidspunkt. Hunnmyggen biter for å drivstoff kroppen sin for reproduksjon. Det injiserer sin nål under en offerets hud og bruker det til å trekke blod. Kløe, svie og hevelse er forårsaket av kroppens respons på basillen spytt.

Mygg tiltrekkes av mørke-fargede klær og karbondioksid mennesker og dyr å produsere. I tillegg kan de også bevege mot visse lukter, som parfyme, svette og vaskemidler. Hvis du faller offer for et myggstikk, behandle det med Calamine lotion eller en annen aktuell anti-klø medisiner. Bites kan ta flere dager å lege og stoppe kløe.

Mygg legger egg i stillestående vann. For å redusere antallet mygg, fjerne elementer som felle vann. For å hindre myggstikk, bruk en repellant som inneholder DEET, dekke opp med lyse klær når du er i infested områder og begrense din tid ute ved daggry, skumring og tidlig kveld.

Bed Bugs

Bed bugs lever av blod fra mennesker og dyr, og er mest aktive om natten. Feilene bruke en langstrakt nebb å pierce huden og trekke blod fra sovende ofre. Bite symptomer kan omfatte kløende røde renner og hevelse, og oppstår vanligvis rundt anklene og områder som er utsatt under søvn.

For å avgjøre om du har en seng bug infestation, se etter tegn som mørk spotting og farging av bug ekskrementer rundt madrassen. Også se etter egg og eggeskall, brunlig skur skinn og rødlig blodutstryk fra knuste engorged bugs. Selv om forbundet med senger, om lov til å vedvare, kan bed bugs søke andre områder av et soverom og spre seg til andre rom. I tillegg kan infeksjoner forekommer også i kinosaler, sykehus, kontorbygg og sovesaler.

For å unngå infeksjoner, unngå curbside møbler og grundig undersøke sparsommelighet elementer for tegn på angrep. Når det er mulig, plasserer elementene i tørketrommelen på høy varme så snart du bringe dem hjem.